rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Cook County, IL. Президент Тоні Преквінкл: «Наближається крайній термін подання заявок (29 жовтня!!!) на другий раунд екстреної допомоги в оплаті вартості ренти та комунальних послуг!»
Раніше цього місяця, President Preckwinkle, County Board Commissioners Donna Miller, Brandon Johnson і Frank J. Aguilar, Бюро економічного розвитку округу Кук та Житлове управління округу Кук (HACC) оголосили про новий раунд «Екстрена допомога в оренді» житла (ERA 2)» для підтримки мешканців округу Кук, які наражаються на ризик виявитися бездомними або не в змозі стабільно оплачувати своє житло через пандемію.

У рамках програми передбачалося, що буде виділено додатково 75 мільйонів доларів (фінансуються в рамках Американського плану порятунку) на надання екстреної допомоги в оренді як орендарям, так і домовласникам, причому перевага надаватиметься найбільш вразливим мешканцям передмістя округу Кук. Програма розпочала прийом заявок  4 жовтня 2021 року, і працюватиме до цієї п’ятниці, 29 жовтня 2021 року.

«Це важливе доповнення нашої програми екстреної допомоги при оренді житла, в рамках якої у цей важкий час було надано допомогу майже 8000 орендарів та домовласників. Для Cook County було першочерговим завданням продовжити цю програму та внести важливі покращення, такі як покриття переїзду, застави та інших пов’язаних з житлом витрат, яких так відчайдушно потребують наші мешканці», – сказала президент Ради округу Кук Тоні Преквінкл.

Розроблений для запобігання та полегшення житлової нестабільності для орендарів та домовласників передмісті округу Кук, які зазнали фінансових труднощів через пандемію COVID-19, «ERA 2» може допомогти з орендою житла на строк до 18 місяців. Програма покриє минулі та поточні витрати на комунальні послуги або інші пов’язані з цим витрати на житло, включаючи витрати на переїзд, заставу, оплату за оформлення та тимчасові житлові рішення. Крім того, відповідно до ERA 2 мешканці державного житла та сім’ї, які мають ваучери на вибір житла, мають право подати заяву на отримання допомоги щодо своєї частини орендної плати.

Щоб мати право на отримання допомоги відповідно до «ERA 2», заявники повинні проживати в передмісті округу Кук та орендувати місце проживання. У них мають бути поточні або майбутні зобов’язання щодо оплати оренди, комунальних послуг та/або інших житлових витрат, а також мати річний дохід сім’ї на рівні або нижче за встановлені вимоги (у діапазоні від $52 200 для сімей з однією людиною, до $98 450 для сімей з 8 осіб). Крім того, заявники повинні мати докази фінансових труднощів під час пандемії COVID-19, таких як втрата доходу, менша кількість годин роботи, звільнення, необхідність залишатися вдома через ризик зараження або догляду за дитиною, або понесення значних витрат під час COVID-19.

Крім відповідності вимогам, пріоритет надаватиметься правоздатним домогосподарствам, які отримали повідомлення про виселення, домогосподарствам, у яких хоча б один член був безробітним протягом 90 днів до подання заяви, домогосподарствам, у яких фізична особа сплачує понад 50% доходу від орендної плати. Пріоритетні заявки будуть оброблятися раніше за непріоритетні.

Орендодавці та орендарі в передмісті Cook County, які хочуть подати заявку на фінансування ERA 2, можуть зробити це, відвідавши службу екстреної допомоги в оренді Covid-19 округу Кук. Заявки почали приймати 4 жовтня і прийматимуться до цієї п’ятниці, 29 жовтня 2021 року. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном (833) 221-9821. Інформація доступна кількома мовами.

Жителям та орендодавцям, які займаються питаннями, пов’язаними з виселеннями та боргами, також рекомендується звертатися до Служби юридичної допомоги округу Кук з питань житла та заборгованості (CCLAHD) за адресою www.cookcountylegalaid.org або за телефоном 855-956-5763, щоб отримати безкоштовну допомогу та послуги посередництва, а також вирішити свої проблеми.

Чому існує нерівність?

Нова Америка квапить стару на вихід

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers