rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Наука \ Потепління планети – Брехня
Професор Фредерік Зейтц, який помер в 2008-му у віці 96 років, був одним з видатних вчених сучасності, піонером в галузі фізики твердого тіла і ключовою фігурою американської науки в цілому. Перерахування його наукових заслуг і постів зайняло б цілу сторінку, тому обмежуся лише най-най: Президент Національної Академії наук США, Президент Рокфеллерівського університету (Нью-Йорк), професор університетів Іллінойсу і Карнегі-Меллона, голова вчених рад Американського Інституту фізики і Американського Фізичного суспільства, лауреат престижних нагород і премій.

Правда, серед них немає головної - Нобелівської, що цілком зрозуміло, враховуючи політичні переконання Зейтца: він до кінця своїх днів залишався переконаним антикомуністом, чим жахливо дратував набираючих (а потім і набравших) силу прогресистів з лівого, неосвічено-агресивного флангу науки. Свої останні роки професор присвятив боротьбі з дикими фантазіями ліваків про нібито вирішальний вплив на зміни клімату Землі з боку т.зв. «Антропогенного чинника», тобто виділення людиною викиду в атмосферу вуглецю і пов'язаного з цим «парникового ефекту».

  Title
  
Кричуща антинауковість алармістських завивань про неприпустимість вуглеводневої енергетики та розведення корів, які, пардон, шкідницьких випускають гази, які загрожують в результаті повним затопленням Нью-Йорку, Лондону і Петербургу, давно вже нікого не дивує. Агресивні нападки на тих, хто насмілюється сказати слово поперек цієї фантастичної нісенітниці, стали правилом, від чого навіть самі розсудливі обивателі засумнівалися: а ну як і справді?

Поряд з двоокисом вуглецю в повітря планети викидаються мільйони тонн загроз, лайки, дезінформації та фальшивих страшилок. Клімат і справді змінився - тепер над нами нависла атмосфера залякування і тоталітарного закручування гайок. Сотні тисяч підгодованих випускників факультетів балаканини і курсів мутнознавства щодня строчать і публікують мільярди рядків, в яких містяться лише три види інформації: брехня, кривда і брехня. Навіщо це прогресистам, запитаєте ви? Так все з тих же причин, друзі: заради руйнування «колишнього» світу.

Хрестовий похід лівих проти людства настає трьома колонами, кожна з яких доповнює інші.

Перша колона - підрив традиційних цінностей: сім'ї, релігії, патріотизму, прихильності до рідних місць, поваги до ситуації культурі.

Друга колона - наводнення країн Заходу декласованими мігрантами, плекання чорного нацизму (BLM, «антирасизм» та ін.), Ісламського джихаду, антисемітизму і анархізму (Антифа і подібні до них штурмові загони), організація бунтів, кастрація поліції і в результаті - створення, так званої, «Революційної ситуації», а простіше кажучи - громадського хаосу.

Третя колона - підрив економічної основи здорового капіталізму: задушливі чиновницькі регуляції «дип Стейт», судові заборони, які межують з диверсіями, і, нарешті, затоптування світової енергетики - основи кровеносної системи сучасного суспільства. «Боротьба з потеплінням» - центральна частина цієї ділянки фронту.

Нехай у вас не буде жодних сумнівів: прогресисти борються не проти змін клімату; їх кінцева мета - руйнування світової економіки і суспільства в цілому. Їх ідеологи прагнуть загнати в ГУЛАГ і Аушвіц якщо не вас, то вже точно ваших онуків. Власне, це навіть не приховується.

«Ви дійсно думаєте про це як про кліматичний проект? - заявив Саікат Чакрабарті, один з головних ідеологів Green New Deal. - Тому що для нас це проект повної зміни економічної системи ...»

Іншими словами, клімат тут ні до чого, панове. У варварів і вандалів, бачте, «проект» ... Опір цій руйнівній лавині поступово перетворюється в особисту справу кожної чесної людини доброї волі.

Покійний професор Фредерік Зейтц був одним з таких людей.

«Не існує переконливих наукових доказів того, що антропогенний викид вуглекислого газу, метану або інших парникових газів викликає або може в найближчому майбутньому викликати катастрофічне нагрівання атмосфери Землі і руйнування її клімату, - написав він після досконалого вивчення питання. - Більш того, є істотні наукові докази того, що збільшення вмісту вуглекислого газу в атмосфері надає безліч сприятливих ефектів на природне середовище проживання рослин і тварин на Землі».

Але ні найвищий науковий авторитет Зейтца, ні організована ним петиція американських вчених і інженерів не змогли перекрити злитого виття сотень тисяч зловмисних брехунів, пустоголових говорунів і брудних політиканів, які без мила лізуть своїми повсталими зі світу концтаборів ідеологіями в змучену пряму кишку Західної цивілізації. І їх слухають! Їх слухають, хоча будь-якому школяреві повинно бути ясно, що вуглець - їжа для рослин, лісів, лугів, хлібних, рисових і кукурудзяних полів, їжа для життя. Саме це і напружує вандалів: адже вони прийшли не годувати, а вбивати цивілізацію.

Будь-які СЕРЙОЗНІ наукові дослідження, незалежні від прогрессистских політруків, не залишають каменя на камені від розмов про антропогенний «парниковий ефект» як причину для зміни клімату. Згідно фізичній теорії клімату Землі, температура тропосфери (нижнього шару атмосфери) і земної поверхні залежить, як мінімум, від семи основних факторів (в порядку зменшення значущості): світла Сонця, тиску атмосфери, відбивної здатності Землі (альбедо), кута прецесії осі обертання землі, теплоємності повітря, вологості та поглинання парниковими газами теплового випромінювання Сонця і землі.

При цьому останній фактор на клімат практично не впливає, бо, знову ж таки, згідно елементарної фізики, теплі парникові гази не зависають над нашою головою, заціпенівши від страху перед лівими політруками, а піднімаються вгору, змінюючись холодними масами зі стратосфери. В результаті середні значення температур залишаються колишніми. А що стосується вмісту вуглецю в атмосфері, то він є не причиною (як волають алармісти), але, навпаки, наслідком кліматичних змін. Про це незаперечно свідчать дані, отримані при аналізі стародавніх льодових шарів Антарктиди.

Буріння цих льодів вченими Інституту океанології РАН дозволило встановити пряму кореляцію між зміною температури світового океану і вмістом в атмосфері вуглекислого газу протягом сотень тисяч років. Причому, черговість цих явищ теж в корені суперечить антинауковому воланню алармістів: спочатку змінюється температура океану - і лише потім, три-чотири століття по тому, відбуваються відповідні зміни тиску вуглекислого газу в атмосфері. Відразу скажу, що не бачу підстав вірити даним Інституту океанології менше, ніж підім'ятими прогресистськими ідеологами «науки» західним кліматологам або, більше того, книжечці Нобелівського лауреата в області брехні Альберта Гора, яка і дала поштовх нинішньому божевіллю.

У ці дні в Глазго збирається чергова спільна сесія, де провідні світові політики забили стрілку з провідними шарлатанами, які виростили собі немалі гроші і посади в парниках вигаданої загрози «парникового ефекту». Спеціально до цієї події на всіх телеекранах демонструють ідіотську відеогру під назвою «Так буде виглядати Манхеттен (Амстердам, Барселона, Марсель, Токіо, Шанхай, Петербург ... - підставте до смаку), коли його затоплять води Світового океану всього лише через N років». Щодо значення N є деякі розбіжності. Борзописець з одного каналу стверджує, що N = 400; реєстровий брехун з іншого обіцяє, що пітерський Мідний Вершник потоне до 2100-го року (тобто N = 70); зате третій брехунець, професійно сумніваючись, зменшує число N аж до 40. Розвал на порядок ...

Звідки цифра? - Певна річ, прямо зі стелі. Зате картинка така гарна: Бродвей по пояс в океані, піщані замки Гауді обпливають в воді, а Венеції так і зовсім не видно. Впливові оглядачі та телеведучі милостиво усміхаються і підтакують цій жахливій байді без найменшого збентеження. Вражаюча картина світу заляканих ідіотів ... До затоплення водою поки ще не дійшло, зате у брехні людство майже вже потонуло.

»Агов хлопці! - кричать з Антарктиди вчені. - За нашими даними, маса снігу і льоду на цьому континенті не тільки не зменшується, але показує стійку тенденцію до збільшення! А якщо орієнтуватися на дані шістдесятирічних сонячних циклів, клімат зараз почав змінюватися саме в бік похолодання! Ось цифри, дивіться! Торішня зима була холодніше позаминулому, а морози наступної будуть ще крутіші! Winter is coming! Чуєте ?!»

Ні, не чують ... Антарктида і Глазго знаходяться, схоже, на різних планетах. Перша - населена реальними людьми реальна планета Земля, обертається навколо реального Сонця. Друга - населена лівими гоблінами і обплутана паскудною прогресистською ідеологією планета Брехня, що обертається навколо ГУЛАГу і чергового, поки ще безіменного, Сонця народів ...

Ау, Джон Галт, де ти?

Автор: Алекс Тарн
Джерело: https://kontinentusa.com/
poteplenie-planety-vranie/

Переклад українською, “Час і Події”

Стали відомі всі лауреати цьогорічної Нобелівської премії

Як мозок зберігає відчуття «Я»?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers