rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Черговий провал президента: насувається різдвяний дефіцит, який дає старт тренду #EmptyShelvesJoe
У минулий четвер покупці, розчаровані браком товарів, почали критикувати і звинувачувати президента Джо Байдена, насміхаючись над ним за допомогою хештега #EmptyShelvesJoe («Порожні полиці Джо». - Ред.) в соціальних мережах.

Користувачі Twitter почали демонструвати порожні полиці в магазинах по всій країні, щоб проілюструвати свій гнів, оскільки криза ланцюжка поставок в країні триває, а в перспективі різдвяних свят все виглядає ще більш похмуро.

У минулу середу Байден визнав, що стурбований ситуацією, поставивши запитання: «З наближенням свят вам може бути цікаво чи будуть подарунки, які ви плануєте купити, і чи будуть вони доставлені вчасно?»

Покупці відповідали найжорсткішим чином.

«Тільки що пішла за продуктами ... знову ... спасибі #EmptyShelvesJoe. Мені дуже подобається ходити кожен день, щоб знайти і купити те, що раніше могла купити без всяких проблем», - написали в одному акаунті разом з фотографією майже порожніх полиць в продуктовому магазині.

«Я майже впевнений, що @JoeBiden і демократи в Вашингтоні чудово харчуються і у них немає проблем з отриманням того, що їм потрібно. Ми, звичайні американці, які просто ходять в продуктові магазини, не можемо нічого купити #EmptyShelvesJoe », - написав інший користувач Twitter.

Як повідомляє Breitbart News, порожні полиці по всій Америці є результатом логістичних проблем в національних портах.

Проблеми є у найбільших національних мережах, таких як Walmart, Home Depot, Costco і Target. Вони, як повідомляється, зафрахтували свої власні способи транспортування деяких товарів, що застрягли на вантажних судах, які очікують стикування.

Ед Десмонд, виконавчий віце-президент Асоціації іграшок, сказав минулого тижня, що батьки повинні вже зараз готуватись, щоб купити різдвяні подарунки для своїх дітей, поки ще є запаси, замість того щоб чекати до останнього моменту.

«Ідіть і купуйте іграшки зараз. Якщо ви бачите іграшки, які, на вашу думку, захочуть діти на Різдво, візьміть їх зараз, щоб переконатися, що у вас будуть подарунки», - попередив Десмонд.

Джей Форман, генеральний директор Basic Plus! заявив, що у них є товари на вісім мільйонів доларів, що лежать на складі, але висловив сумнів в тому, що іграшки зможуть потрапити на полиці до свят.

«У мене є вантажівки «Tonka» на півдні і «Care Bears» на півночі. Ми збільшимо минулорічні цифри, але проблема в тому, що ми не знаємо, чи отримаємо ми замовлення за останні чотири місяці цього року».

Форман сказав Bloomberg: «У ланцюжку поставок повна катастрофа, і все стає тільки гірше».

Автор: Simon Kent
Джерело: https://www.breitbart.com/politics/2021/10/15/presidential-fail-looming-christmas-shortages-sends-emptyshelvesjoe-trending/
Переклад українською, “Час і Події”

Чому існує нерівність?

Тед Круз не дає затвердити десятки послів США через «Північний потік - 2»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers