rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Початок Осіннього Сезону в Південно-Західній Флориді
Після півторарічної перерви через карантинні обмеження, україно-американська громада в Норт Порті і околицях Флориди мала товариську зустріч в неділю,10-ого жовтня, після Служби Божої, в Осередку ім. св. Андрія. Темою зустрічі була 30-та річниця відновлення Незалежності України.

Голова Осередку Віктор Лісничий привітав гостей і запросив оглянути коротку програму. В програмі був фільм, що складався з уривків із святкувань 24-ого серпня в Україні, який підготувала Оксана Лев. Присутні слухали оптимістичні слова президента України Володимира Зеленського, із захопленням дивилися на парад по Хрещатику та були зачаровані піснями «Україна», «Реве та Стогне», «Червона Рута», і молитвою «Боже Великий, Єдиний».

Члени управи Осередку та Громадського Комітету святочно декорували залю українським вінком з числом «30» посередині, всі столи були прикрашені  американськими та українськими прапорцями з колосками, а на дверях при вході був напис: «Вітаємо – 30 років Незалежності України» . На перекуску було подано полтавські пиріжечки та рогалики - до кави чи чаю.

Title  Title
Голова Осередку Віктор Лісничий
відкриває зустріч
Віра Боднарук, член управи Громадського
Комітету закриває зустріч


Після програми Віра Боднарук, від імені Громадського Комітету, подякувала всім, хто приклав зусиль до організації зустрічі: голові Осередку Вікторові Лісничому, Оксані Лев (фільм), Ліді Білоус (напис),Славі Стефанишин (вінок), Кларі і Володимирові  Шпічкам (декорації), Галі Лісничій (печиво), Наталії Невмержицькій (печиво) і Богданові Боднаруку (каса).

Залучені фото Христини Чайковської
Професор Віра Боднарук,
Норт Порт,
Управа Громадського Комітету,
Спеціально для “Час і Події”

Український Конґресовий Комітет Америки, Відділ Іллінойс, організував віртуальне віче «30 років Незалежності України: Минуле, Сучасне і Майбутнє» за участі Президента Громадської організації «Україна-2050» Евгена Чолія

«Обізнаність мешканців України про діаспору та ставлення до неї»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers