rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня є можливість поліпшити матеріальне становище, проте доведеться брати на себе додаткове навантаження. У вівторок навіть неофіційні зустрічі обіцяють принести позитивний результат. У п’ятницю не відмовляйте собі в задоволеннях і не економте на розвагах. Якщо щось іде не за планом, не варто нервувати. Можливо, так навіть краще. Цілком імовірно виконання бажань, аби вони мали більш-менш реальні обриси. Не нехтуйте можливістю завести нові знайомства, вони можуть відкрити перед вами далекі горизонти. У середу ви будете сповнені сил і енергії, та зможете встигнути зробити багато чого. У суботу події будуть залежати від вашого вибору. Вам необхідно знайти душевну рівновагу, інакше ваш внутрішній стан відіб’ється на відносинах з коханою людиною. Образи, ревнощі і сварки вам зараз ні до чого.

Телець

У понеділок може з’явитися важлива інформація, що відкриває нові можливості. Не виключена ділова зустріч з іноземцями. В кінці тижня ймовірна грошова премія, яка буде сприяти значному поліпшенню вашого фінансового становища. На цьому тижні можна впевнено приступати до виконання нового особливо важливого завдання. Навіть і не сумнівайтеся в повному успіху. Але робота нині може зажадати повної самовіддачі. Пам’ятайте, що якщо ви самі себе позитивно не оціните, інші не стануть рятувати вас від комплексів. У четвер бажано не надто захоплюватися роботою, оскільки можлива серйозна перевитрата енергії. Субота важлива і вдала для побачення або переїзду. Будьте обережні у висловлюваннях, відстоюючи свої принципи. Ви ризикуєте не зрозуміти і образити один одного. Виявляючи чуйність, ви зможете домогтися повернення майже вислизнулої гармонії.

Близнюки

Вірогідні великі грошові надходження і дуже перспективні нові проекти. Переговори пройдуть успішно, ви зможете укласти вигідний контракт і отримати значний прибуток. Ваші творчі ідеї затребувані. На цьому тижні вам вдасться з легкістю добитися тих цілей, які ще недавно здавалися недосяжними. Удача сама пливе вам в руки. Не виключено, що станеться кардинальна зміна ваших життєвих установок. Ваші ідеї принесуть прибуток, схоже, що ви починаєте новий вигідний проект або отримаєте пропозицію про престижну роботу. Вам може знадобитися прийняти на себе відповідальність важкого рішення. Постарайтеся не відкладати його. Ви на вірному шляху. І ваша кохана людина пройде його з вами.

Рак

Фінансове становище цілком стабільне. Грошові надходження в середині тижня будуть дуже значними. До того ж ви отримаєте пропозицію про нову роботу або нову посаду в своїй компанії. На цьому тижні ви можете виправити помилки, які були допущені у відносинах з близькими раніше. Гарний настрій і позитивні емоції, які ви випромінюєте, будуть притягувати до вас людей, як магніт. Цей тиждень багатий на зустрічі з друзями і знайомими, заплановані і незаплановані. Постарайтеся, незважаючи на оптимістичний настрій, реально оцінити свої сили і не перевантажувати себе зайвими турботами і клопотами. Постарайтеся зберегти емоційну рівновагу. Конфліктні ситуації і з’ясування відносин з обранцем не принесуть нічого, крім образ. Обравши тимчасове усамітнення, ви зможете заспокоїтися.

Лев

Необдумані витрати загрожують підірвати стабільність вашого фінансового становища. Добре б вчасно зупинитися і не витрачати весь кредитний ліміт вашої картки. Понеділок і вівторок присвятіть активній роботі, так як результат буде прямо пропорційний витраченим зусиллям. Зараз небажано залишатися на самоті. У четвер можна несподівано легко домогтися своїх цілей, головне, щоб вони були поставлені. Стриманість, серйозність і готовність піти на виправданий ризик можуть привернути до вас увагу начальства і викликати його повагу. У вихідні не варто нав’язувати свою волю близьким людям, оскільки ви набагато легше досягнете свого, якщо не будете на них тиснути. Схильність спершу робити, а потім вже намагатися виправдати скоєне душевними поривами, загрожує ускладнити ваші стосунки з коханою людиною. Ви граєте в занадто заплутану гру.

Діва

Цього тижня фінансові питання бажано вирішувати самостійно, а не обговорювати з ким доведеться. У вівторок є небезпека обману і грошових втрат. У суботу краще позбутися старих боргів, щоб уникнути неприємностей. Особиста чарівність дозволить налагодити необхідні партнерські відносини. Минулі заслуги дозволять відкрити перспективну справу або отримати підвищення. В середині тижня ймовірні дрібні сварки з колегами і розбіжності з друзями. Починаючи з п’ятниці, налагодяться сімейні проблеми, настане період повного взаєморозуміння. У вихідні відпочити від проблем вам вдасться тільки вдома, тому намічені зустрічі бажано відкласти. Навіть якщо вас не все влаштовує в стосунках, не шукайте приводів для сварок. Стримуйте свої претензії і амбіції. Схоже, ви занадто часто вередуєте, а це може набриднути навіть самій терплячій людині.

Терези

Перша половина тижня не обіцяє вам фінансового благополуччя, чого, на щастя, зовсім не скажеш про другу її половину. Починаючи з середи, відчуття напруги в цій сфері зникне. Побережіть свої сили, дайте оточуючим можливість самим вирішити свої проблеми. Можливі зміни планів у ділових партнерів, в сприятливу для вас сторону, однак це спричинить додатковий клопіт. Призупинені було проекти почнуть поступово розвиватися і приносити прибуток. У суботу в особистих справах вас буде супроводжувати успіх, ваші зусилля принесуть результати. У неділю постарайтеся не вихлюпувати емоції, тримайте їх під контролем. Настає сприятливий час для побачень, любові, спільних прогулянок і поїздок. Не пропустіть момент і максимально використовуйте цей час. Самотні представники знаку можуть зустріти свою половинку.

Скорпіон

Успішний тиждень. У вас справжній прорив в роботі, бізнесі і збільшенні доходів. Вигідні пропозиції будуть сипатися з усіх боків. Ваша енергія дозволить гори перевернути. Тиждень насичений яскравими враженнями та сповнений цікавими подіями. Постарайтеся використовувати цей час для різких, але своєчасних і необхідних дій. Вам давно пора багато що змінити в своєму житті. На цьому тижні все йтиме на лад, ви зможете впоратися майже з усіма важливими справами і зважитися на важливий крок. Постарайтеся діяти за велінням почуттів, і все у вас вийде. Ви вже точно знаєте: це не сліпа пристрасть, а справжнє почуття любові, яке даровано не кожному. Чудовий стан, вмійте ним насолодитися! І зірки говорять: ви будете жити разом.

Стрілець

Питання фінансової сфери на цьому тижні виявляться досить значимими. З’явиться можливість домовитися з конкурентами і досягти вельми вигідного для себе компромісу. У вихідні постарайтеся відпочити, а не працювати. На цьому тижні ваші почуття можуть бути схильні до випробувань, швидше за все це буде пов’язано з вимушеною розлукою з кимось, хто вам дорогий. На роботі успіх супроводжуватиме вас, якщо ви докладете зусиль і будете готові до нових викликів. Вихідні краще провести в комфортній обстановці, уникаючи непотрібних контактів і суєти. Фортуна посміхається вам, не приховуючи прихильності. Велика ймовірність бажаної зустрічі, ідеального побачення. Мабуть пора задуматися про серйозний життєвий кроці. Але не втратьте голову від щастя.

Козеріг

У понеділок і п’ятницю відкладіть всі справи, пов’язані з нерухомістю, особливо через посередників. Постарайтеся розумно розпоряджатися грошима. Четвер - сприятливий день, щоб відправитися на співбесіду або укласти новий контракт. У п’ятницю, перш ніж витратити гроші, подумайте, чи так це необхідно в даній ситуації. Цього тижня не намагайтеся боротися з обставинами. Просто пливіть за течією, оскільки це - найкраще рішення в даній ситуації. У середу не плануйте довгострокових справ, пов’язаних з нерухомістю. Розмовляючи з колегами в п’ятницю, переконайтеся, що вас правильно розуміють. Це допоможе уникнути труднощів у майбутньому. У неділю не варто вперто відстоювати свої ідеї і помилки. Прислухайтеся до близьких людей, і ви зрозумієте, що саме не так. Ви настільки захоплені роботою, що у вас майже не залишається часу на особисте життя. Не забувайте в круговороті нескінченних справ про кохану людину, дайте їй відчути, що вона вам потрібна.

Водолій

Зірки говорять, що у вас грошей «багато» не буває і, коли зростає прибуток, то пропорційно йому ростуть і витрати. Тому, якщо це можливо, обмежте себе у витратах, якщо вони не першочергові. На цьому тижні постарайтеся відстежувати, кому і що ви говорите. Інакше є ймовірність зіткнутися з ефектом «зіпсованого телефону». В результаті всі заплутаються і залишаться вкрай незадоволені один одним. Зустрічати гостей краще зараз на своїй території, в той же час до нових знайомств поки варто поставитися скептично і обережно. Вихідні присвятіть створенню домашнього затишку і комфорту. Вівторок - день, коли можна позбутися від відносин, які вичерпали себе. Субота - вдалий день для зустрічі з тим, кого чекаєш, але не можеш бачити часто. Гарний тиждень для нових знайомств і розмов по душах.

Риби

Досить імовірно, що ваші фінансові можливості будуть серйозно обмежені, тому планувати великі покупки поки небажано. У четвер чекайте візиту контролюючих органів, або начальство вимагатиме звіту про виконану роботу. Початок тижня буде досить метушливим і сумбурним. У понеділок бажано не йти на поводу у людей, озброєних ілюзорними ідеями, і, тим більше, не варто вплутуватися в авантюри, що обіцяють чудові перспективи. У середу можуть виникнути труднощі з документами або потрібних людей несподівано не опиниться на місці. У п’ятницю хороші результати дасть спільна творчість, але не варто проводити багато часу в галасливій компанії. Примхливість і часта зміна настрою загрожують масою проблем у відносинах з протилежною статтю. Постарайтеся створювати поменше конфліктних ситуацій, пам’ятайте, що ви можете дозволити собі далеко не все.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers