rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ З США пропонують вислати 300 російських дипломатів
З ініціативою «зрівняти» дипломатичний корпус виступили сенатори обох партій

Група сенаторів США, що представляють обидві партії, виступила із заявою до президента США Джо Байдена. Вони вимагають вжити заходів для збільшення кількості дипломатів в Москві. А якщо Москва не піде на поступки, то вислати зі Штатів 300 співробітників посольства РФ. Про це повідомляє РБК-Україна.

Ініціатором заяви виступив республіканець Марко Рубіо. Він та інші члени верхньої палати Конгресу США, в тому числі демократи Марк Уорнер і Роберт Менендес, а також республіканець Дмім Ріш — звернулися із закликом до Байдена вжити «негайних заходів», стосовно розширення посольства Штатів в Москві.

Згідно із їх пропозицією, якщо Російська Федерація відмовиться співпрацювати — необхідно вислати з території США 300 російських дипломатів.

Сенатори переконані в тому, що різниця в дипломатичному представництві обох країни неприйнятна.

Раніше повідомлялося, що Росія офіційно назвала Сполучені Штати і Чеську Республіку »недружніми державами« на тлі найбільшої за останні роки кризи у відносинах між Москвою і Вашингтоном.

Російські найманці здійснювали військові злочини в Лівії – доповідь ООН

Мінстратегпровал Чим реально займається і чим, на жаль, так і не зайнялося Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers