rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді

Овен

Вам може пощастити, тільки не чекайте виграшу в лотерею, але шанс заробити випаде. У другій половині тижня можливі непередбачені витрати. У вихідні краще обходити магазини стороною. У понеділок в самій неформальній обстановці можна буде вирішити досить значні проблеми. Перед вами можуть відкритися нові можливості. У середу не варто багато базікати, особливо з тими, кого не дуже добре знаєте. Краще не афішуйте свої плани, дійте таємно, і удача буде на вашому боці. У неділю не потрібно надмірно захоплюватися роздачею цінних вказівок і критичних зауважень своїм близьким. Пора вносити в особисте життя зміни. Почніть з себе і займіться цим прямо тут і зараз. Будьте активніші в пошуку і щирими в розмовах і почуттях.

Телець

Вам необхідно скоротити витрати. Нових фінансових надходжень поки не передбачається, тому витрачайте гроші розумно, продумуючи все до дрібниць. Навколо вас виразно піднімається вітер змін. Цілком можливо, що він понесе від вас непотрібних людей і зайві проблеми. Якщо вас щось турбує в стосунках з колегами або родичами, краще знайти в собі сили і коректно задати питання на цікаву для вас тему. У четвер обсяг майбутньої роботи може злегка вас налякати, але зірки заспокоюють: ви з ним блискуче впораєтеся, а ваші зусилля окупляться з лишком. Цей тиждень може бути пов'язаний із з'ясуванням відносин. І натиск тут навряд чи допоможе вам. Важливо почути вашу половинку і проявити делікатність.

Близнюки

Зірки пророкують великі фінансові надходження. Так що можете себе порадувати відпочинком в горах, найдорожчою покупкою або квитками в театр на хороші місця. Крім того, вас можуть очікувати розкішні подарунки і приємні сюрпризи від коханої людини. На цьому тижні можете нічого не планувати, а слідувати за покликом серця й інтуїції. Саме так ви досягнете саме того, що вам потрібно і в роботі, і в особистому житті. Вам вдасться відстояти свої переконання та інтереси. До того ж ви переконаєтеся, що любите і вас люблять. Ваш обранець зробить все, щоб бути з вами. Ви зараз привабливі і просто чарівні, ваш обранець без розуму від вас і скаже вам "так" на будь-яке ваше прохання. Ви, нарешті, досягнете бажаного.

Рак

У понеділок чекайте цінну фінансову інформацію. Середа - хороший день для реалізації ваших ідей і кар'єрного зростання. Можливо, вам вдасться схилити начальство на свою сторону. Тиждень може бути вельми вдалим в плані роботи і фінансів. Вам лише залишається згладити в ситуації деякі шорсткості. Постарайтеся максимально використовувати свої таланти, тільки не дуже тягніть ковдру на себе. І начальство оцінить ваші зусилля. До речі, поради друзів допоможуть вам знайти оптимальний спосіб вирішення важливої проблеми. Подумайте, наскільки серйозні ваші особисті відносини. Чи це просто чергове захоплення? Ваше майбутнє щастя залежить багато в чому від вас. Будьте активнішими.

Лев

У фінансовій сфері очікуються позитивні зрушення і грошові надходження, однак будуть і непередбачені витрати. Так що не витрачайте зайвого і не використовуйте занадто часто кредитну карту. На цьому тижні ваша душа буде вимагати романтики, в той час як зірки настійно рекомендують проявити якомога більшу практичність у всіх областях. Доля може подарувати вам нове знайомство, але не варто думати, що це ваша найбільша любов. У будь-яких справах і відносинах шукайте для себе користь, альтруїзм не принесе користі ні вам, ні тому, для кого ви будете намагатися. У середу поставтеся серйозно до нової ділової пропозиції, вона може відкрити непогані перспективи. У суботу проведіть ревізію в шафі і звільніться від зайвих речей. Наберіться терпіння і постарайтеся не звертати уваги на різкі слова того, кого любите. Велика ймовірність сварки на ґрунті нерозуміння. Якщо ж ви зумієте обійти цей підводний камінь, все у вашій пари буде добре.

Діва

На цьому тижні фінансова сфера вашого життя стабілізується, у вівторок можна розраховувати на премію. Середу не слід перевантажувати діловими зустрічами. У п'ятницю не спокушайтеся привабливими пропозиціями, великий ризик обману. У понеділок варто пробачити своїм близьким їх невеликі слабкості, не всі ж мають вашу наполегливість і вміння прагнути до мети. До середи ви будете захоплені всім, чим завгодно, але тільки не домашніми обов'язками. Але неможливо нескінченно ухилятися від вирішення важливих питань. В кінці тижня краще не будувати плани, оскільки реальна ситуація все одно їх порушить. Субота - сприятливий день для культурного відпочинку, походів по театрах або виставках. На початку тижня вас чекає незвичайне побачення, яке вирве вас з сірості буднів. У середу краще зберігати емоційну рівновагу і не проявляти впертість. Тоді в суботу вас може очікувати гармонія у відносинах.

Терези

Тиждень у фінансовому плані буде стабільним. У середу є ймовірність отримання додаткового прибутку. У четвер бажано не ходити по магазинах, зате субота - вдалий день для покупок і вирішення фінансових питань.
Вибравши правильну стратегію і доклавши зусиль, ви доберетеся-таки до лаврового вінка. А якщо будете лінуватися, то дістанеться вам тільки банний віник. Вибирати вам. У вівторок потрібна інформація, немов золота рибка, сама припливе вам в руки. Якщо пропустите, буде прикро. В середині тижня не звертайте уваги на шепіт за спиною і заздрісні зітхання: сконцентруйтеся - і вперед, прямо до мети. У неділю можна влаштувати побачення. Спробуйте поглянути на свого партнера з іншого боку, можливо, ваш зв'язок перетворився в звичку? А вам хочеться більшого? Випаде шанс щось змінити.

Скорпіон

На цьому тижні ви відчуєте прилив сил і свою затребуваність на роботі. Ваш авторитет і доходи ростуть. Так що можете витратити велику суму на подарунок для близької людини. На цьому тижні ви будете особливо успішно справлятися зі своїми і чужими проблемами. Так що не тягніть гуму, рубайте гордіїв вузол, міняйте своє життя на краще. Ви будете сповнені всіляких ідей і зможете швидко їх реалізувати. Проявляйте ініціативу, і ви досягнете багато чого в справах і в любові. Наприкінці тижня вам точно буде що відсвяткувати. Ваші любовні відносини будуть сповнені важливих подій і взаємних задоволень. Зараз саме час зробити рішучий крок і почати жити разом.

Стрілець

Фінансове становище обіцяє бути стабільним. На початку тижня ймовірно навіть його поліпшення - премія або надбавка до зарплати. Не забувайте вчасно оплачувати квитанції і поповнювати кредитні картки в безвідсотковий період.
На цьому тижні неминучі зміни, як в режимі роботи, так і в способі життя, будьте скромніше, вмійте задовольнятися малим. У середу очікуйте похвали від начальства і премії, ваші труди оцінять. У п'ятницю у вас відкриється друге дихання, і ви зможете гори перевернути. Але у вихідні краще відпочивати, а не працювати. У сфері особистих відносин вас можуть підстерігати підводні камені. Захопленість зникне, і ви, можливо, відчуєте холод і розчарування в партнері.

Козеріг

Цей тиждень - сприятливий момент для стабілізації вашого фінансового становища. Не бійтеся ризику і відповідальності, інакше багато не заробиш. У бізнесі вірогідні помітні зрушення на краще. Женіть геть осінню депресію. Ваш кислий вигляд може надовго зіпсувати настрій оточуючим вас людям. Вибирайте обсяг роботи пропорційно вашим силам, не відмовляйтеся від допомоги колег. Можлива не зовсім приємна розмова з начальником, яка закінчиться конкретним рішенням. Відсувайте тривожні думки, зірки не залишать вас без покровительства. У вас будуть сильні власницькі настрої, що трохи недоречно, оскільки саме зараз у вашому партнерові може прокинутися жага свободи. І ваші ревнощі загрожують все зруйнувати.

Водолій

Є підстави очікувати збільшення ваших доходів, але тільки в другій половині тижня. У вівторок не виключені труднощі з кредитами і страховками, але позитивне рішення з'явиться в останній момент, і ви впораєтеся з проблемами. Сприятливий період надасть нові кар'єрні можливості, варто максимально ними скористатися і працювати, не покладаючи рук, тоді результати перевищать всі ваші очікування. Ваша професійна активність досягне високого рівня, з'являться пропозиції з приводу нової роботи, і це дозволить вам вийти на новий фінансовий рівень. Однак важливо не задирати ніс і не забувати про близьких людей. У коханої людини може наступити складний період: їй як ніколи потрібна буде ваша підтримка і допомога. Не будьте категоричні і не дорікайте ні в чому.

Риби

Якщо ви не будете витрачати гроші направо і наліво, то вашій фінансовій стабільності нічого не загрожуватиме. Середа вдала для великих планів. У суботу, мабуть, доведеться працювати. На цьому тижні закінчується період труднощів і стресів, має настати помітне потепління в ваших відносинах з Фортуною. Є шанс отримати бажане і зробити великий крок вперед після складного періоду тупцювання на одному місці. У п'ятницю робота відверне від безуспішного з'ясування відносин. У вихідні приділіть увагу рідним. Їм потрібна ваша підтримка. Зверніть пильну увагу на любовну сферу життя. Не варто думати, що і на самоті непогано. Саме зараз ви можете почати пристрасний роман, якщо проявите інтерес до протилежної статі.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers