rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Мистецькі події в Українському Чикаго
Минулими вихідними відбулися цікаві мистецькі події в Українському Інституті модерного мистецтва. Традиційно, щороку, ця мистецька установа в знак подяки збирає під своїм дахом когорту інтелігенції української діаспори, яка роками всебічно підтримує діяльність УІММ. 

Після дворічної перерви, пов’язаної з ковідними обмеженнями, в цьому році вирішили поновити цю чудову традицію.

Отже, в суботу, 18 вересня, просторі зали Інституту знову наповнились людьми, котрі щиро вдячні організаторам за чудовий вечір, проведений серед прекрасної мистецької експозиції, гарної музики, з келихом вина та вишуканими смаколиками.

В неділю, 19 вересня в УІММ  під егідою Українського Католицького Університету, відбулася зустріч з Мирославом Мариновичем – українським правозахисником, публіцистом, релігієзнавцем, членом-засновником Української Гельсінської групи, віцеректором УКУ у Львові.  Програма зустрічі була дуже цікавою і насиченою. Серед слухачів були представники різних генерацій української діаспори, особливо багато молодих людей.  На цій імпрезі відбулася презентація  англомовної версії книги спогадів і роздумів дисидента Мирослава Мариновича  «The Universe Behind Barbed Wire» («Спогади за Колючим Дротом»).

Title  Title


Title  Title

Одна з найдавніших українських діаспор

З архіву Українського Національного Музею в Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers