rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Поспішайте на початку тижня провести наради і ділові переговори, вони виявляться вдалими і вигідними. Фінансове становище дозволить продовжити освіту і придбати дорогі речі. Тільки не витрачайте гроші на непотрібні покупки, щоб вони потім не осідали у вашій квартирі марним вантажем. Зірки попереджають: ваша манера ставити людей перед фактами залишає їм не так вже й багато простору для прояву ініціативи. У середу не варто йти на поводу у власної самовпевненості і егоїзму, якщо хочете уникнути непотрібних конфліктів. У другій половині тижня вас чекає злагода в родині, особливо якщо ви приділите дому більше часу. Цей тиждень принесе безліч приємних моментів, проте намагайтеся не втрачати голову і не розповідайте про них всім навколо.

Телець

Понеділок день важкий, можливо, що ви будете не в дусі, але постарайтеся не зривати роздратування на колегах і підлеглих. У вівторок можливі обман і розчарування. У п'ятницю вас може порадувати важлива інформація.На цьому тижні кристалізується першочергове завдання, ви будете прагнути і зможете його вирішити. Перед вами можуть відкритися нові горизонти в кар'єрі, проте доведеться пожертвувати спокоєм і відпочинком. У середу можливі якісь проблеми юридичного плану, витоки яких знаходяться в недавньому минулому, але з якими вдасться впоратися в кінці тижня. Близькі люди проявлять турботу і увагу, їх допомога буде відчуватися у всьому, що буде підтримувати і радувати вас. Ви занадто недовірливі. Якщо хочете зіпсувати життя собі і оточуючим, кращого стану бути не може. Але все ж краще не ревнувати і не сумніватися в коханій людині без вагомої причини.

Близнюки

Фінансове становище стабільне, і навіть з'явиться додаткове джерело доходу. Причому робота буде не просто прибутковою, а й цікавою і творчою. Можлива матеріальна допомога від родичів і дорогий подарунок від коханої людини. Настає сприятливий час для досягнення заповітної мети. Доля сама зробить вам подарунок, не втрачайте віру в те, що ви робите. У ваших силах змінити в кращу сторону і своє життя, і існування ваших близьких. З вашою допомогою вони зможуть впоратися зі складними проблемами, і ви відчуєте, що пишаєтеся собою і ними. У вашому житті буде багато романтики і любові. Не стримуйте своєї пристрасті, на цьому тижні варто знайти час, щоб поділитися з коханою людиною найпотаємнішими думками. І вона вас підтримає.

Рак

У понеділок можлива важлива інформація або перспективна ділова пропозиція. У середу будуть вдалими покупки і придбання. У п'ятницю ймовірні нові фінансові надходження. На цьому тижні може різко зрости кількість контактів, вас накриє потік нової інформації. Це може зіграти з вами поганий жарт: недовірливим бути неввічливо, а довіряти всьому - собі дорожче. Доведеться шукати золоту середину. Схоже, в четвер вам доведеться приймати важливе рішення. У п'ятницю варто постаратися позбутися від старого і непотрібного. Своєю чарівністю і загадковістю ви можете привернути до себе дуже цікаву людину і самі захопитися нею.

Лев

Ви можете розраховувати на підтримку свого давнього партнера: ваш спільний проект, можливо, принесе успіх. Поки ж ваше фінансове становище не гріє душу, так що варто пожити в режимі суворої економії. Багато планів доведеться переглянути в корені. Однак, відкриються і нові перспективи в особистому житті. Зараз необхідно вибрати правильну стратегію і тактику у взаєминах. Напруга на роботі може зрости, вона буде пов'язана з об'ємом нових справ і завдань. Будьте уважні, звертайте увагу не тільки на ключові моменти, але і на дрібниці. Цікаві зустрічі, нове знайомство, захоплююча любовна пригода - чимось цей тиждень вас обов'язково обдарує. Головне - не ховатися від людей, вірити в себе і частіше посміхатися.

Діва

Тиждень буде успішним для завершення давніх проектів, в яких весь час виявлялися недоробки. Намагайтеся вчасно платити іпотеку і класти гроші на кредитну карту в безвідсотковий період. У першій половині тижня ви будете активно вчитися новому і спілкуватися з людьми здалеку. Захочеться здійснити задумане. У вихідні ви відчуєте втому, вас можуть переслідувати дратівливість і незадоволеність собою, намагайтеся не проявляти гніву і не брати участь у сварках. Проблема може полягати в тому, що при всьому цьому вам просто необхідно вирішити сімейні питання. Не чекайте занадто багато від особистого життя. Ваш новий знайомий не зобов'язаний вирішувати всі ваші проблеми, дарувати дорогі подарунки і відповідати вашому ідеалу.

Терези

Фінансове становище вас порадує. У вівторок вірогідні великі грошові надходження, що дозволять вирішити багато проблем. У суботу варто влаштувати шопінг, ви можете потрапити на досить вигідний розпродаж. На цьому тижні вам добре б відмовитися від активної діяльності на користь відпочинку. Тим більше, що до середи більша частина ініціатив і починань можуть загрузнути в нескінченних розмовах і дискусіях. У вихідні ви будете відчувати гостру потребу в допомозі, і, якщо вона буде вам запропонована, приймете її з вдячністю. У вас може з'явитися можливість подолати всі накопичені сумніви разом. Будьте обережні і уважні, за вашою спиною щось явно відбувається. Однією з найбільш вразливих сфер буде якраз особисте життя. Але ви зможете вирішити цю проблему.

Скорпіон

Укладення довгострокових контрактів обіцяє суттєву вигоду. Вам запропонують новий прибутковий проект. Ваш авторитет зросте. Начальство оцінить ваш креатив і досвід. Завдяки старим зв'язкам, у вас з'явиться реальний шанс добре заробити і реалізувати важливі плани. Постарайтеся не упустити вдалий момент. Понеділок непогано підходить для бесід з начальством, ви зрозумієте, що вас цінують і навіть готові підняти зарплату. У п'ятницю ви будете блищати дотепністю і красномовством, і легко досягнете своїх цілей. Уїк-енд створений для любові. На цьому тижні почуття будуть превалювати над розумом. І це правильно. Хоча любов зажадає жертв і певних душевних зусиль, вона принесе багато радості і задоволення. Проведіть більше часу тільки вдвох.

Стрілець

На цьому тижні очікується тимчасове фінансове затишшя. Вівторок - прекрасний день для вирішення ділових проблем, успішно пройдуть заходи навіть ризикованого характеру. У четвер важливо не піддатися спокусі і не витратити зайве. Для вас зараз одне з найбільш хвилюючих питань - це питання кар'єри. І воно вирішиться на вашу користь. Постарайтеся змінити систему цінностей, і ви побачите, як зміниться ваше сприйняття світу. Добре б допомагати оточуючим, але не звалювати всі проблеми на себе. Блисніть чарівністю в новій компанії. Відвідайте цікаву виставку, сходіть в кіно. Ви можете вести себе досить суперечливо, чим приведете в подив свою кохану людину. Не зациклюйтеся на своїх принципах, життя непередбачуване, проаналізуйте ситуацію неупереджено.

Козеріг

Стабільність вашого матеріального становища годі й ставити під сумнів. Вас можуть порадувати подарунки від близьких. У суботу будуть вдалими практично всі придбання, і вони прослужать вам досить довго. Настав час визначитися, які з ваших ділових контактів перспективні, а які ні. Не витрачайте час на пусті балачки і листування в соціальних мережах. Гарний час для підтримки і зміцнення власних позицій. Будьте наполегливіше, тоді удача вам посміхнеться, і ви зможете реалізувати свої давні ідеї. Настає відповідальний період у вашій кар'єрі. У п'ятницю краще притримати свої емоції і, до того ж, бажано не починати нових справ. Суботу присвятіть відпочинку, а неділя - вдалий день для подорожей. На цьому тижні небажано влаштовувати бурхливе з'ясування відносин на любовному фронті. Ситуація, яка склалася в даний момент, може здаватися вам дивною і заплутаною, але зірки радять поки все залишити, як є.

Водолій

У вівторок вас можуть очікувати грошові надходження. Добре б хоч щось відкласти, щоб не залишитися біля розбитого корита в самий невідповідний момент. На роботі може з'явитися новий начальник. Доведеться вибудовувати з ним відносини. Ідей у вас може виявитися більше, ніж можливостей до їх реалізації. Втім, це не привід для смутку, залиште частину задуманого на майбутнє. Ви зможете з честю вийти практично з будь-якого скрутного становища. Тільки не критикуйте колег і друзів, і не хваліться своїми успіхами. Налаштовуйтеся на те, що вам доведеться вислуховувати докладні рекомендації начальства. Інтелектуальні заняття, важливі переговори, візити та поїздки краще планувати на другу половину тижня. У любовних відносинах настає оновлення, зміни давно назріли. Хоча спалювати мости все ще рано, вони вам знадобляться. У суботу імовірна романтична зустріч, яка залишить незабутні враження.

Риби

У понеділок можливі конфлікти і нерозуміння з колегами. В середині тижня грошима розкидатися не варто. Однак не економте на подарунках для близьких і рідних. Заспокойтеся і не метушіться, пливіть за течією. В потрібний час вона сама винесе вас туди, куди потрібно. На роботі можливі проблеми, пов'язані зі зміною керівництва або з інтригами. Не забувайте, що чим менше знаєш, тим міцніше спиш. Постарайтеся раціонально витрачати ваші сили, уникайте перевантажень. Хоча б короткий відпочинок вам просто необхідний. Саме час замислитися про відпустку в оксамитовий сезон. Середа - сприятливий день для вирішення особистих проблем, ви можете прийняти остаточне рішення. У п'ятницю не виключена доленосна зустріч. У вихідні будьте обережні, розбіжності можуть призвести до охолодження в стосунках з коханою людиною.

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers