rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ За підтримки Держкіно торік завершили 40 фільмів
Торік за підтримки Державного агентства з питань кіно було завершено виробництво 40 фільмів.

Про це повідомила голова Держкіно Марина Кудерчук під час 11-го Міжнародного медіа форуму KYIV MEDIA WEEK, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми спільно з міністерством та комітетом Верховної Ради працюємо над змінами до законодавства, зокрема удосконалюємо питання кешрібейтів, вносимо необхідні правки. Сподіваємося, що в цьому році все-таки повноцінно запрацюють кешрібейти і сервіс в Україні зможе стати кращим для іноземних виробників. Зі свого боку наше агентство, навіть у минулому році, коли світ зіткнувся з карантином, проводило конкурси, надавало підтримку. Було завершено 40 фільмів, укладено близько 70 договорів на виробництво фільмів та серіалів», - сказала Кудерчук.

Вона додала, що Держкіно постійно працює над удосконаленням правил проведення конкурсів, тож вони на сьогодні більш чіткі, більш прозорі і налаштовані на підтримку якісного контенту для кінотеатрів і телебачення.

«Десь, можливо, це зменшує кількість виробництва, але ми на шляху до якості і до того, щоб український контент сприймали не тільки локально, а й за межами нашої країни. Ми налагоджуємо співробітництво з іноземними кінокомпаніями, з’являється більше фільмів спільного виробництва, збільшується кількість наших фільмів на міжнародних кінофестивалях класу «А», - зауважила голова Держкіно.

«Архів українського німого кіно - онлайн» - у вільний доступ виклали 100 документів

Сергій Савченко: «Арт – це, зазвичай, продукт тиші та неспішності, довготривалих досліджень і спостережень»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers