rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Сім’я убитої нью-йоркської медсестри вважає «гріхом» дострокове звільнення її вбивці

Сім’я убитої нью-йоркської медсестри вважає «гріхом» дострокове звільнення її вбивці

Засуджений вбивця, який близько 40 років тому згвалтував і забив до смерті медсестру з Бронксу, підлягає умовно-дострокового звільнення у вересні, але сім’я жертви бореться з його можливим звільненням, заявляючи, що це «буде гріхом».

«Минуло 39 років і до цього часу кожен день як кошмар. Ніколи не можна прощати того, хто робить такі злі вчинки», - сказала 87-річна Філліс Меліота про вбивство своєї дочки Барбари Меліоти ремонтником Ентоні Дойлом в 1982 році.

Весняним ранком, в травні 1982 року, 24-річна Барбара о 7 годині ранку приїхала на зміну в лікарню Монтефіоре, щоб принести каву своєму батькові, який чекав на операцію з приводу зміщеного диска.

Але Барбара так і не приїхала ні на зустріч з батьком, ні на початок зміни, тому що Дойл наздогнав її в гаражі лікарні, де він працював.

«Те, що він зробив з моєю дочкою, не повинно відбуватися ні з ким. Це жахливо, просто жахливо », - сказала телефоном The Post Філліс Меліота.

Житель Бронксу Ентоні Дойл, якому тоді було 22 роки, вже був засуджений за звинуваченням у пограбуванні і був звільнений умовно-достроково. Він вирішив напасти на Барбару в під’їзді шостого поверху гаража лікарні. Про це тоді писала York Times.

Злочинець вдарив її металевим наконечником пожежного шланга, затягнув в сиру комору без вікон поверхом нижче, зґвалтував її на брудному матраці, а потім скинув її понівечене тіло в вентиляційну шахту, як тоді заявляли слідчі.

Пізніше в той же день детективи виявили тіло Барбари, частково занурену в брудну дощову воду, яка зібралася на дні вентиляційної шахти. Її колись охайна форма медсестри була розірвана, а обличчя було закрите поліетиленовим пакетом - її панчохи, нижня білизну і взуття були скинуті в найближчий сміттєвий бак.
Попередній розтин показав, що Барбара померла від травми голови і перелому хребта, який вона отримала під час падіння.

Дойл швидко зізнався у скоєному, як повідомила в 1982 році Times з посиланням на прокуратуру.

«Їй було всього 24 роки, вона б зустріла відповідного хлопця, вийшла заміж і завела б сім’ю. Вона була пре­красна і всередині, і зовні... Її мрією було стати медсестрою, і вона цього домоглася, вона працювала в Монтефіоре і була хорошою медсестрою, але потім ця тварина увійшла в її життя. Він забрав її життя...», - сказала Філліс.

Дойл знаходиться у в’язниці з квітня 1983 року, за наявними даними зараз він перебуває у виправній установі Грейт-Медоуз в Комстоці.

Засуджений вбивця, якому зараз 61 рік, має право на умовно-дострокове звільнення з липня 2012 року, але до цього часу йому відмовляли.

Відколи він отримав право на дострокове звільнення, сім’я Барбари бореться з його потенційним звільненням - і тепер Філліс стурбована тим, що комісія з умовно-дострокового звільнення готова звільнити його на наступному слуханні у вересні.

«Ніколи не знаєш, як йдуть справи в системі правосуддя, і це мене дуже хвилює і дуже засмучує не тільки через втрату моєї дочки, а й через інші батьків і людей, у яких є діти. Немає гіршої втрати, ніж втрата дитини», - говорить Філліс.

«Якщо цього чоловіка відпустять, він зробить це знову з іншою дівчиною. Жодна жінка не буде в безпеці на вулиці. Він не тільки вбив мою дочку, але і всю нашу родину ... Всі ми вже ніколи не будемо колишніми».

Філліс сказала, що провела «роки» в боротьбі за те, щоб Дойл залишався у в’язниці, але в умовах пандемії COVID-19 вона була змушена звертатися зі своїми проханнями через телефон і не хотіла, щоб вони залишилися без уваги.

«Якби вона могла вирішити справу, вона б взяла все в свої руки. І я б убив його за те, що він зробив з моєю дочкою і за те, що він здатний зробити з кимось ще», - сказав вісімдесятирічний батько Барбари.

«Я б убила його. Він здатний зробити це знову», - сказала Філліс.

Автор: Tina Moore, Gabrielle Fonrouge,
Джерело: NYPost
(https://nypost.com/2021/08/29/nyc-nurse-barbara-meliotas-family-blasts-killers-potential-release/ )



Від редакції:

Пояснити якось нормально той факт, що злочинець, який заслуговує на смертну кару за вчинене в тяжкій формі зґвалтування і вбивство, не тільки все ще живий, а й у свої 61 має шанс на свободу - неможливо! Це рішення суддів, вже само по собі, буде тяжким злочином проти суспільства нормальних, здорових громадян, які оплачують цих «суддів» ...

І це не поодинокий випадок, коли вбивцю, ґвалтівника, психічно ненормальну людину звільняють з ув’язнення і випускають в наше суспільство.  Практика показує, що дуже скоро «колишній» злочинець здійснює ще більш тяжкий злочин ...Під час карантину були випущені з в’язниць тисячі дрібних і «середніх» злодіїв і бандитів, і одночасно велися масштабні кампанії по знищенню поліції. Люди, прості люди - будемо і далі чекати чи запасатися зброєю?! Або ж не чекаючи моменту, коли в тихому місці підловлять вас або ваших близьких ці виродки, згадаємо, що ми Люди - Американці, і маємо конституційні права відкликати (вірніше б - дати сильного стусана!) всіх цих негідників, що присмокталися до влади НАД НАМИ, і вершать суд та інші «доленосні» рішення?

І наступна стаття, шановні читачі, як доповнення до попередньої, як ще один струс для сплячих для закріплення матеріалу, якщо Вам, «добренькі американці», не вистачило вище надрукованого!

Прощавай, лібералізм…

Пентагон коригує доктрину стримування США мають намір подолати стратегічний застій

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers