rss
05/08/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Фінансове становище досить стабільне, хоча і не блискуче. На великі ділові успіхи розраховувати не варто. До привабливих пропозицій в четвер і п’ятницю краще поставитися з неабиякою часткою скепсису. У вівторок чекайте перевірку з боку начальства або контролюючих органів. Якщо на початку тижня у вас не буде щось виходити, не впадайте у відчай і не наполягайте на своєму, займіться іншою справою, і проблема поступово вирішиться сама собою. Не уникайте роботи, але водночас і не беріть на себе занадто багато зобов’язань.
Якщо ви будете уважно слухати і чути оточуючих, то зможете досягти згоди і взаєморозуміння навіть з самими незговірливими людьми. У вихідні приділіть більше часу і уваги дітям, при необхідності постарайтеся їм допомогти. Виправляйте любовну ситуацію, що склалася, якщо вона вас не влаштовує. Не варто мовчати і терпіти. В кінці тижня навіть прохолодні відносини можуть знову «зігрітися».


Телець

У сфері фінансів встановилася рівновага, але необхідно діяти досить обережно, спираючись на добре знайомі і перевірені методи. У четвер виникне необхідність виступити на нараді або дискусії, щоб відстояти свою точку зору.
Понеділок і вівторок сприятимуть до взаєморозуміння з начальством. На початку тижня небажано відхилятися від намічених цілей, хоч би якими великими були спокуси. У вас може з’явитися бажання бути попереду всіх, і у вас для цього буде багато шансів. В особистому житті бажано проявити такт і терпіння, близькі та друзі це оцінять по достоїнству. Понеділок, швидше за все, стане днем довгоочікуваного підйому працездатності, день гарний і вдалий для початку будь-якої справи. Четвер і п’ятниця будуть сповнені метушні, намічені зустрічі можуть зірватися. Ви будете схильні до побудови грандіозних задумів, ось тільки ваша кохана людина не готова втілювати їх в життя.


Близнюки

Фінансове становище стабільне. Воно дозволяє вам запланувати і реалізувати не тільки великі покупки, але і далекі поїздки. Цілком можна дозволити собі витратити гроші на розваги та нові враження. Кохана людина зробить вам дорогий подарунок.
Настає дуже сприятливий тиждень для досягнення важливих професійних цілей і змін на краще в особистому житті. Просто не сумнівайтеся, що все можливо. І ви це отримаєте! Постарайтеся дотримуватися золотої середини, не впадати в крайності. Ви досягнете набагато більшого, якщо в ці дні станете менше говорити і уважніше слухати думку оточуючих. Чим менше ви попросите, тим більший у вас є шанс отримати все і навіть більше.


Рак

Якщо ви не пропустите нагоду, то вас можуть очікувати досить прибуткові проекти і цікаві ділові пропозиції. Важливо зосередитися на роботі і не відволікатися. Фінансове становище стабільне. На цьому тижні бажано порівнювати свої бажання з можливостями, і не обіцяти того, чого ви не зможете зробити.
Ці дні можуть принести багато проблем і непорозумінь тим, хто не схильний думати про наслідки своїх дій. Постарайтеся зосередитися на найголовнішому, менше часу витрачати на балаканину. Настає новий виток вашого духовного розвитку, тому варто побути наодинці з собою. Тиждень обіцяє бути повним різноманітними подіями, які спершу вас порадують, потім засмутять, і, нарешті, зовсім несподівано, знову порадують.


Лев

Фінансові проблеми не будуть вас особливо непокоїти на цьому тижні. У понеділок і вівторок не варто поспішати і розмінювати свої сили на дрібниці, краще зосередитися на одному проекті і довести його до кінця. У п’ятницю, схоже, доведеться затриматися допізна.
На цьому тижні не варто поспішати з всіма справами, що накопичилися і зі здійсненням планів, постарайтеся розбити обсяг роботи на послідовні етапи. Вам буде віртуозно вдаватися підтримувати діалог з партнерами по бізнесу, а ось в особистому житті не виключені розчарування. У вівторок якомога менше критикуйте начальство, особливо - за очі. Чекайте гостей з іншого міста. На цьому тижні у вас з’явиться шанс відновити відносини зі старою любов’ю, багато що залежить від вашого бажання.


Діва

Грошові надходження можливі тільки в кінці тижня, тому плануйте бюджет відповідно до ваших можливостей. Не кидайте гроші на вітер, може виникнути така ситуація, коли в потрібний момент ви будете не здатні допомогти близьким людям. У неділю, можливо, доведеться працювати. На початку тижня має налагодитися взаєморозуміння з оточуючими, в житті з’явиться більше комфорту і порядку.
У понеділок ваше почуття гумору буде притягувати до вас людей, що відкриє перед вами цікаві перспективи. У середу ви здатні набрати хороший робочий темп, постарайтеся зберегти його до кінця тижня. У вихідні не варто збирати вдома або на дачі багато гостей, оскільки це не принесе нічого, крім клопоту. Постарайтеся не дратуватися і не так бурхливо реагувати на незначні промахи коханої людини. З ким не буває, адже ви теж зовсім не ідеальні.


Терези

У понеділок можливі великі фінансові надходження. У вівторок вас можуть очікувати несподівані витрати на сім’ю. У п’ятницю будуть вдалими покупки для себе і для домашнього затишку. На цьому тижні постарайтеся бути одночасно ввічливим і наполегливим, саме така схема поведінки буде ключем до успіху. У вівторок не варто перебільшувати, описуючи комусь свої можливості, краще навіть трохи занизити вимоги до себе, тоді ви зможете врятуватися від розчарувань.
У середу доведеться долати раптові перешкоди. Зате в четвер практично всі справи вдаватимуться з легкістю. Всередині у вас все кипить і вирує, але багато в чому це суб’єктивні відчуття, і зовсім ви не забуті і вже тим більше не кинуті. Просто кохана людина з об’єктивних причин не може приділити вам стільки уваги і часу, скільки б вам хотілося.


Скорпіон

У першій половині тижня можливі великі грошові надходження. Вас чекає солідний прибуток. Вдало завершиться діловий проект. Ваш авторитет підвищиться, до вас будуть звертатися нові клієнти. На цьому тижні у вас з’явиться шанс для кар’єрного зростання, ви зможете перейти на більш перспективну і високооплачувану роботу.
У четвер вас чекатиме зустріч з людьми, дуже важливими для вас в професійному плані, ви отримаєте дуже вигідну пропозицію. В особистому житті вас чекають приємні зміни. На цьому тижні ви порадуєте кохану людину, у вас буде шанс допомогти їй в здійсненні заповітної мрії. Будь-які труднощі переборні, якщо ви разом і поруч.


Стрілець

Фінансове становище не викликає особливого занепокоєння, але багато витрачати все ж не варто. Є шанс попрацювати на майбутнє, швидше за все, випаде він в середу. Важливо його не упустити. Сприятливий тиждень для переходу до нового виду діяльності, змін у кар’єрі. На початку тижня ви здатні побудувати складну комбінацію заради досягнення мети, яка ніяк не хоче піддаватися. Завзятості повинно вистачити, але результат може злегка розчарувати. У вівторок не вдавайтеся в суперечки. У п’ятницю ж, навпаки, ви зможете переконати кого завгодно в чому завгодно. У неділю влаштуйте пікнік на природі. На цьому тижні ймовірно деяке пожвавлення в любовній сфері. Частіше виходьте в світ, бувайте серед друзів, вас очікують нові знайомства і захоплюючі пригоди. Але не дозволяйте оточуючим втручатися у ваше особисте життя.


Козеріг

На цьому тижні фінансовий успіх буде сприяти тим, хто не боїться роботи та готовий працювати в поті чола. Перебоїв з грошовими коштами поки не передбачається. У п’ятницю варто обговорити несподівані бізнес-ідеї. На цьому тижні будьте тверді і послідовні, сподівайтеся тільки на свої сили. Вівторок може виявитися емоційно напруженим днем. Добре б обмежитися роллю спостерігача. В середині тижня в справах серцевих можуть намітитися яскраві перспективи. Сил і енергії теж додасться. Вам слід задуматися про своє ставлення до людей, ймовірно, ви схильні вимагати надмірно. Той, хто зовсім недавно здавався мало не ідеалом, може виявити далеко не кращу сторону характеру. Схоже, після розчарування вам важко знову вірити представникам протилежної статі.


Водолій

На цьому тижні вам, схоже, доведеться вживати екстрених заходів по реанімації свого бюджету. Непередбачені витрати можуть повністю його виснажити. У вівторок і середу бажано утриматися від великих придбань. У четвер на роботі проявіть енергійність, але не нав’язуйте свою думку. У першій половині тижня події будуть протікати плавно і спокійно, як на роботі, так і вдома. Якщо і трапиться невелика сварка, то вона обов’язково затихне сама. Зате ближче до вихідних знову проявиться давня проблема. Не рекомендується йти на ризик, можна багато чого втратити. У п’ятницю можна розраховувати на допомогу друзів. У вихідні постарайтеся захистити себе від непотрібних контактів і порожніх балачок. Ці негаразди можуть вирішитися самі собою, якщо ви залишите безуспішні спроби переробити кохану людину на свій лад. Середа і субота - найкращий час для романтичних побачень.


Риби

На цьому тижні вірогідні великі витрати, причини ж можуть виявитися різними - від гострої бізнес-необхідності, до не менше гострого раптового бажання відпочити. При цьому не варто влізати в борги і розоряти свою кредитну карту. Тиждень розділиться на дві практично протилежні половини: початок добре підійде для завершення розпочатого раніше, кінець же принесе удачу в нових починаннях. Понеділок може виявитися одним з найбільш вдалих днів тижня. У середу ділові зустрічі не дадуть бажаних результатів, краще перенести їх на інший день. У другій половині тижня краще не влаштовувати побачення, вас буде дратувати як новий знайомий, так і давній партнер.
В інтимних стосунках вам нині краще відмовитися від завищених очікувань. Наскільки б складна не була ситуація, виймайте з неї позитивні моменти. Чесне слово, вони там є.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers