rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Зеленський нагородив лідерів української діаспори
Від редакції:
Пропонуємо Вашій увазі висвітлення зустрічі Президента Зеленського з представниками української діаспори США на фейсбук-сторінках Оксани Маркарової та Марти Фаріон.


Оксана Маркарова, посол України в США:

Сердечно вітаємо нашу діаспорну дружину з високими державними нагородами, якими Президент Володимир Зеленський особисто нагородив під час відкриття нашого нового Ukraine House.

Title  Title
  
З великою приємністю і вдячністю хочу ще раз подякувати за вашу багатолітню та самовіддану працю в ім’я нашої Батьківщини! Ваш патріотизм та любов до України, щиросердність та доброта - є тими чеснотами, які слугують прикладом і викликають велику повагу! І, звичайно, попереду дуже   багато роботи, в якій ми на вас всіх дуже розраховуємо!

Mykhailo Savkiv, Andriy Futey, Yuriy Chopivsky, Alexa Chopivsky, Orest Deychakiwsky, Iryna Mazur, Юліан Китастий, Andrew Mac, Vitaliy Dubil, Larysa Kurylas, Marta Farion, Ulyana Mazurkevich, Morgan Williams Vira Andreichik, Maria Shust, Volodymyr Kozitsky, Vasyl Trukhly, Oleh Mahlay, Anatoliy Murga, Bohdan Fedorak(посмертно).

Title Title 
  

Марта Фаріон, Віцепрезидент Іллінойського відділу Українського Конгресового Комітету Америки (УККА):


Зустріч між президентом Байденом та президентом Зеленським відбулася на другий день офіційного візиту президента України. Зустріч тривала набагато довше, ніж планувалось, понад дві години, що було хорошим знаком. Далі президент Зеленський зустрівся з членами Ukrainian Congressional Caucus в Capital Building. Ця зустріч була ініційована та пройшла під керівництвом конгресвумен Marcy Kaptur, co-chair of the Caucus.  Також в ній взяли участь наступні члени Caucus: члени Конгресу Джон Гараменд (Д-Каліфорнія), Джеймі Раскін (Д-Меріленд) Вікторія Спартц (Р-Індіана), Бред Шерман ((D-California), Даг Ламборн (R-Colorado), Рубен Галлего (D-Arizona). Декілька інших членів Caucus повинні були відвідати захід, але через ураган та шторм їх рейси були скасовані. Були присутні ще 7 осіб, запрошені Caucus: Посол Джон Гербст, Посол Білл Тейлор, Надія та Роберт МакКоннелл, Андрій Футей, Майкл Савків та Марта Фаріон.

Title  Title
  
Пізніше відбулося офіційне відкриття «Будинку Україна», де відбулася церемонія нагородження. Мала честь отримати орден князя Ярослава Мудрого 4 ступеню від Президента України, Володимира Зеленського у Вашингтоні, під час його офіційного візиту. Ми з доктором Vasyl Truchly представляли Чикаго. Було двадцять одержувачів нагород, всі є членами українсько-американської громади США.

Ділюся фотографіями двох заходів, які я відвідала.

Title  Title
 Title
 Title
Title  Title
 Title Title
Title  Title
  
Title  
  


Переклад українською, “Час і Події”.


30-річниця Незалежності України на Флориді

«Українські передзвони» від «Рідної домівки» у Граці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers