rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Топ-10 найбільш популярних клубів у світі Елітні місця, насичені ексклюзивністю та престижем
Ти вже чув, що у світі існують приватні клуби, що об’єднують відомих та успішних? Одні дають змогу реалізувати себе, інші – відпочити та гарно провести час серед однодумців, деякі ж пропонують обидва варіанти. Егоїст підготував для тебе топ 10 найбільш популярних та ексклюзивних.


1. Core (New York)


Реєстраційний внесок – 50 000 доларів, річне членство – 15 000. 

Найбільш популярна чоловіча спільнота, що об’єднує лідерів та індивідуалістів з різних сфер зайнятості: архітектура і дизайн, мистецтво, банківська сфера і фінанси, біотехнології і сфера здоров’я, бізнес, мода та краса, кулінарія, ЗМІ і розваги, нерухомість, наука та спорт, а також технологія. Членами цього клубу є визначні особистості, як-от Yahoo CEO Jerry Yang, Roger Waters із Pink Floyd і fashion-дизайнер Kenneth Cole.


2. Cercle de Lorraine (Brussels, Belgium)


Title  
  
Реєстраційний внесок – 2 414 доларів, річне членство – 2 078.

Об’єднання пропонує можливості для встановлення контактів з керівниками різних галузей виробництва, членами королівських сімей, економічними авторитетами з усієї Європи.


3. The Hurlingham Club (London)

Title  
  
Інформація про деталі клубу є настільки конфіденційною, що навіть вартість не розголошується.

Об’єднання надає своїм учасникам соціальні і спортивні послуги. Проте доведеться чекати 15 років для того, щоб отримати членство. Крім того, спочатку вступник не матиме права голосу. Знадобиться ще 15 років, щоб розглянули кандидатуру на членство з таким правом. Учасниками клубу є відомі особистості, як-от король Edward VII, котрий відзначився в об’єднанні стрільбою по голубах.


4. Silencio (Paris)

Title  
  
Річне членство становить 2 235 доларів, враховуючи delux консьєрж сервіс. На відміну від більшості приватних клубів цей не вимагає реєстраційного внеску.

Об’єднання зорієнтоване на художні заходи та концерти. Крім того, сформована чітка, строга політика стосовно відбору членів: вступати можна тільки митцям, котрі зуміли вдало продемонструвати свою відданість творчій сфері.


5. The Clubhouse (Buenos Aires)


Реєстраційний внесок сплачувати не потрібно, а річне членство становить 750 доларів.

Title  
  
Клуб заснований для справжніх поціновувачів грандіозних вечірок. Саме тому об’єднання надає учасникам ефектні готельні номери, великий стейк-хаус й оригінальні здобутки Andy Warhol.


6. Blacks (London)


Реєстраційний внесок – 672 долари, а річне членство – 663.

 Title 
  
Клуб закритий. Членство надається тільки за запрошенням. Проте період очікування на розгляд кандидата може тривати від року і більше. Основна вимога – бути цікавою особистістю. Blacks – місце, де можна відпочити від кар’єри та насолодитися різними заходами: музичними та поетичними вечорами, приватними вечірками та зустрічами з митцями.


7. Capital club (Dubai, U.A.E)


Title  
  
Один із найбільш престижних бізнес-клубів, що знаходиться на Близькому сході. Членство надається, так само як і у вищезгаданому об’єднанні, тільки за запрошенням. Крім того, претенденти повинні бути рекомендовані хоча б двома членами цього ж клубу. Безліч глобальних ділових угод було підписано саме тут.


8. Kee Club (Hong Kong)


Річне членство – 2 579 доларів, а довічне – 6 448.

Title  
  
Нові члени, як правило, можуть долучатися за запрошенням. Відразу ж після вступу до об’єднання, можна отримати доступ до ексклюзивних подій, на яких можна побачити знаменитостей світового масштабу: Bill Clinton, Sting, Michael Jordan, Gwyneth Paltrow, Christian Louboutin, Mick Jagger, Chow Yun Fan чи Joe Robuchon.


9. Roppongi Hills Club (Tokyo)


Реєстраційний внесок – 11 679 доларів, а річне членство – 1 755. Якщо раптом учасник захоче вийти з клубу, то буде вимушений сплатити 4 874 доларів за припинення членства.

Title  
  
Кожний учасник отримує номер з виглядом на Токіо з 250-метрової висоти, а оглядовий радіус становить 360 градусів. Серед членів є ділові та політичні лідери, а також посли із більш ніж 100 країн світу.


10. The Club at The Lvy

(London)


Реєстраційний внесок – 840 доларів, річне членство – 2 015.

Title  
  
Територія клубу містить 3 поверхи, що слугують місцем для скупчення знаменитостей. Членами клубу здебільшого є представники творчих сфер зайнятості. Серед таких: George Michael, Elton John та Tom Cruise. Саме тут відбулися заручини David та Victoria Beckham.

Членство у подібному клубі відкриває перед вже успішними людьми нові грандіозні перспективи.

Автор: Олександра Квочка
Джерело: Егоїст
(egoistmagaz.in.ua/dribnuci-gutia/privateclub/)

Велосипед в одному екземплярі

NASA шукає добровольців для імітації «побуту» місії на Марсі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers