rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Проклямація Дня Незалежності України в Sarasota County, FLORIDA
Title  
Зліва направо: commissioner Ron Cutsinger,
Леся Попель, Віра Боднарук та Ігор Гронь
 
З нагоди 30-ої річниці Незалежності України, 25-ого серпня, 2021 р. управа уповноважених повіту Сарасота, що у Флориді (Sarasota County Commissioners) видала проклямацію, що 24-ого серпня є Український День Незалежності.

На урочистій презентації були члени управи Громадського Комітету південно-західної Флориди: Ігор Гронь, голова Українських Американських Ветеранів, пост 40; Леся Попель, голова Союзу Українок Америки, від. 56; та Віра Боднарук, голова Товариства Української Мови ім. Шевченка. Проклямацію прочитав і передав Commissioner Ron Cutsinger.

До повіту Сарасота (Sarasota County) належать міста Норт Порт, Венис і Сарасота де проживає близько 5,000 людей українського походження, які емігрували до США у різні періоди. Центром української американської громади є Норт Порт, де находяться українські церкви, Осередок ім. Св. Андрія, Українське село (кондомініюм) та українські крамниці.

Через пандемію коронавірусу на урочисте відзначення було дозволено прийти тільки трьом особам (в масках) від української громади, де у минулі роки було запрошено набагато більше осіб.

Залучені фото Sarasota County Commissioners

Title  
  

30-річниця Незалежності України на Флориді

Зеленський нагородив лідерів української діаспори

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers