rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Обмін досвідом між містами Дніпро і Чикаго
На початку минулого тижня українська діаспора Чикаго планувала не тільки святкові заходи, але і проведення не менш важливих зустрічей гостей з України з нашою місцевою владою, з метою обміну досвідом керування містами.

Мегаполіс Чикаго відвідала делегація міської ради міста Дніпро на чолі з секретарем ради - Олександром Санжарою. Програма візиту передбачала обмін досвідом у сфері містоуправління та оподаткування, адже Дніпро входить у п’ятірку найбільших міст України - у колишньому Дніпропетровську проживає більше мільйона чоловік.

Зустріч відбулась на високому офіційному рівні з головним скарбником Cook County – Марією Паппас. Для наших читачів нагадаємо, що посада скарбника є виборчою і про високий рівень довіри свідчить той факт, що пані Марія Паппас займає свою посаду головного скарбника Чикаго з 1998 року. Відзначимо, що пані Марія дуже прихильно ставиться до українців і відвідує заходи та державні свята, організовані нашою діаспорою в Чикаго та пригородах. Досвід, яким вона поділилась, є безцінним. Наведемо один лише факт: за період з 2017 року і до сьогодні більш як 90 відсотків необхідних операцій щодо нерухомості та оподаткування проведено мерією Чикаго в on-line режим. Знання у сфері містоуправління пані Марія люб’язно передала у вигляді брошур та електронних напрацювань нашим гостям з Січеслава.

Title  Title
  
Організацією візиту та зустрічей на високому рівні наших гостей займалась віцепрезидент УККА, пані Марта Фаріон. Далі програма візиту передбачала ряд зустрічей та прийомів у Генеральному Консульстві та україно-американській Кредитний спілці «Самопоміч». А також, звичайно, участь у проведеному українцями Параді в Чикаго, щодо відзначення 30-ти ліття відновлення Української Незалежності. Такий Парад українська діаспора вперше проводила у нашому Чикаго.

Українське Чикаго гучно відсвяткувало 30-у річницю відновлення Незалежності України

Мистецькі події в Українському Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers