rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Заколот демократів
З часом я прийшов до висновку, що демократи збираються зробити те, в чому вони звинувачують опонентів. Коли вони звинувачують республіканців або прихильників Трампа в заколоті, це означає, що вони запланували заколот. Тепер в їх прагненні до влади вони пішли по шляху «однопартійної демократії».

Демократи були сповнені рішучості виграти вибори, які, як вони прекрасно знали, їм не виграти. Трамп занадто добре робив свою роботу. Вони хотіли просунути свою програму дій, розпочату ще при Обамі, і збиралися змусити американський народ прийняти її. Законно чи незаконно. Американська корпоративна еліта штовхала і фінансувала їх, Big Media, Big Tech, Big Pharma, Big Business зрадили американський народ вже багато років тому.

Ця еліта покинула Республіканську партію і зрушилася у бік демократичних лівих радикалів. Ця еліта вирішила, що американська демократія їх більше не влаштовує. Уряд припиняв її спроби утиску американців. Еліта ніколи не була в змозі дотримуватися принципу рівності всіх перед законом. Мати ті ж права і свободи, що і «прості люди» здавалося їм огидним. Вони вибрали китайську модель, яка дозволяє їм зберегти своє благополуччя. З радикалами в Демократичній партії вони захопили саму партію. Вони стали ... назвемо це «Спільнотою». Ви бачите і платите цій «Спільноті» кожен раз, коли включаєте CNN і MSNBC або купуєте айфон і т.д. Їх модним слівцем став глобалізм. Зараз вони готові до руйнування країни. Як сказав один коментатор на Fox: «Те, що вони відстоюють ... це жахливо».

Все, до чого б не доторкнулися демократи, летить під три чорти. Американський авторитет, наші збройні сили, фізичне і фінансове здоров’я, освіта, міжнародні відносини, працевлаштування, промислове виробництво і енергетична незалежність. Мільйони неперевірених людей і величезна кількість наркотиків потрапляють в нашу країну через повністю відкриті кордони. Демократи витрачають великі гроші - не мільярди, а трильйони - на новий гігантський клас людей, залежних від держави. Їх план - зберегти владу для себе та для своїх корпоративних дружків, тримати людей у вузді і підготувати нас до глобального перевороту - комуно-фашизму.

Пандемія COVID дозволила демократам ввести сувору ізоляцію і зруйнувати малий бізнес, припинити повністю або перервати навчання студентів і школярів. На виробництві вакцин наживаються фармацевтичні компанії, а їхні друзі та прихильники отримують таке багатство, про яке вони могли тільки мріяти. Завдяки COVID вартість таких компаній, як Moderna, вже виросла на 500%. Еліта мільярдерів досягла великого успіху.

І на довершення всього, військове фіаско в Афганістані під командуванням абсолютно некомпетентного президента і голови об’єднаного комітету начальників штабів, які були більше поглинені вивченням міжрасових відносин, ніж військовою тактикою. Ситуація все більше і більше нагадує потопаючий Титанік, що тягне за собою сотні людей. Не кажучи вже про залишену в країні нову військову техніку, вартістю $ 80 млрд.

Адміністрація Байдена і вище військове керівництво, схоже, не запланували ніяких надзвичайних заходів, сподіваючись, що ми мирно розійдемося з талібами. Напевно, за всі роки ми нічого не дізналися ні про наших ворогів, ні про тих ворогів, які прикидаються друзями.

Як ми вже говорили, це ще один привід для Байдена впустити в нашу країну більше нелегалів, щоб змінити нашу культуру. Тепер ще 50-100 тис. ісламських нелегалів без віз, прихильників ісламу, вдираються в нашу країну, що мало чим відрізняється від вторгнення ісламу в Європу. Звичайно, деякі афганці, які допомагали нам, заслуговують захисту, але вони повинні жити в регіонах з близьким їм укладом. Через роки після того, як Обама дозволив тисячам сомалійців прилетіти сюди, переважна більшість з них все ще вважає, що ми повинні ввести закони шаріату. Вони відправляють мільйони доларів в Сомалі. Десятки сомалійців, як чоловіків, так і жінок, покинули США, щоб приєднатися до терористичних угруповань по всьому світу. Від таких злочинів, як спроба спалити університет Святої Катерини (St.Catherine), вбивства жінок, насильства, а також масового шахрайства у сфері соціального забезпечення, найбільше страждає Міннеаполіс. Це потворне обличчя мультикультуралізму.

Це фіаско може мати ефект доміно. Це може зруйнувати НАТО, оскільки тепер жоден союзник нам не довірятиме. Долар США як світова резервна валюта, який і без того нестабільний через невгамовні витрати демократів, опиниться в небезпеці. Цінність нашого долара залежить від сили і місця Америки в світі. Якщо ми втратимо статус світової резервної валюти, то кожен американець на собі відчує зниження рівня життя. Ми не зможемо забезпечувати державні програми, витрати на інфраструктуру та ін. Соціальне забезпечення? Забудьте про це! Заощадження? Вони коштуватимуть набагато менше, а кожен імпортований товар буде коштувати значно дорожче. Подумайте про це. Також подумайте про те, що, можливо, ми більше не зможемо видавати продовольчі талони або соціальну допомогу. Злочинність збільшиться вдвічі та втричі. Світ не захоче оплачувати наші борги, а ми відчуємо значне збільшення інфляції.

Демократи зазнають поразки на всіх фронтах. Разом з нашим вищим військовим командуванням вони продемонстрували неймовірну нездатність керівництва і повну некомпетентність, якщо, звичайно, це не є частиною їх плану з руйнування країни.

Хаос панує всюди. «Спільнота» довела, що вона і проти Бога, і проти Америки, але за глобалізм. Вони не скандують «США» і відкидають все хороше та гідне, що є в нашій країні і нашій культурі. Їх потрібно розглядати як терористичну організацію.

Мені стає смішно, коли люди говорять: «Ми виграємо проміжні вибори 2022 р.». Демократи ніколи не допустять проміжних виборів, вони знають, що програють. Вони занадто багато зробили для того, щоб досягти влади, яку отримали незаконно. Вони не збираються віддавати її нікому, не кажучи вже про республіканців. З демократами при владі триватиме той же самий хаос. Вони будуть підштовхувати нас до краю прірви, створюючи помилкові гасла, поки у них не буде приводу оголосити воєнний стан, скасувати вибори і спробувати всіх підім’яти під себе.

Зараз настав час для роздумів. Час вирішити, хто ви та у що вірите. Американці - хороший і порядний народ, але демократи і їх «Спільнота» наклали свій відбиток на всіх. Прийшов час встати на захист даної нам Богом Америки. Від результатів виборів залежить багато чого.

Однопартійна демократія - це зовсім не демократія.

Переклад українською,
“Час і Події”
Автор: Ray DiLorenzo.
 Canada Free Press.
Джерело:
https://canadafreepress.com/article/democrat-insurrection

Страшний мартиролог

The Telegraph (Великобританія): таліби захопили американську бойову техніку на суму 85 мільярдів доларів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers