rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Фінансове становище досить хитке, небажано вкладення коштів в бізнес - як свій, так і чужий. Будьте гранично уважні з кредитними картами, не перевищуйте ліміт, робіть платежі в безвідсотковий період. У понеділок старі проблеми вам доведеться вирішувати без сторонньої допомоги. Постарайтеся розібратися в невідкладних справах. В середині тижня вас порадують нові зустрічі і враження, успіх в партнерських відносинах. У вихідні вам не завадить обережність в діях і висловлюваннях. Оскільки навіть дуже гармонійні, на перший погляд, ситуації можуть обернутися конфліктами. Важливе завдання цього тижня - впевнено і вчасно зробити вибір. Постарайтеся не змішувати любов і гроші. І не чекати, і тим більше не вимагати дорогих подарунків від нового знайомого. Не все вимірюється грошима, і ви це відчуєте при зустрічі.


Телець

У гонитві за легкими грошима ви ризикуєте витратити більше сил і часу, ніж припускали. Так чи варто воно того? У четвер можливі незаплановані витрати. У п’ятницю чекайте грошові надходження. Вам необхідно проявити терпіння і стриманість в емоціях, тоді не виникне складних ситуацій на роботі і в сім’ї. На вівторок і середу краще не планувати ділових зустрічей. Постарайтеся не бути надмірно впертим, в лютих суперечках і важливих дискусіях необхідно не тільки дотримуватися своєї точки зору, але і чути аргументи своїх опонентів. Вихідні порадують приємними подіями. Відстороненість в ваших стосунках із супутником життя поступово зникатиме. На цьому тижні ви, можливо, відчуєте, наскільки дорогі один одному. Звідси недалеко і до справжнього порозуміння. Поговоріть по душах. Тиждень ідеальний для того, щоб проходити обстеження, відвідувати фахівців і складати плани лікування, якщо таке потрібно.


Близнюки

Заробіток підвищиться, ви будете отримувати більше, ніж витрачати. Похід по магазинах і придбання речі, про яку ви давно мріяли, підніме ваш настрій. Пора влаштовувати феєрверки та інші свята. Вас чекає здійснення бажань, романтична подорож мрії, пропозиція руки і серця. Або ще щось настільки ж яскраве і значне, що точно потрібно відзначити. Працювати у вас вийде за вільним графіком, і це дозволить вам підійти до справи творчо. Вам необхідна спокійна і гармонійна обстановка, тоді ви зможете досягти великих успіхів. Закрийте очі, прислухайтеся до себе, і ви відчуєте, в який потік вам необхідно увійти, щоб відчути щастя і спокій. І не варто бентежитися, якщо перед вами постане якась перешкода, вона цілком переборна. Вас чекає тиждень, повний любові, побачень і романтики. Вам вдалося підкорити серце свого обранця, він готовий бути з вами і в горі, і в радості. Проведіть більше часу удвох.


Рак

На цьому тижні особливих фінансових проблем не передбачається, оскільки, крім звичайних доходів, багато представників цього знака можуть розраховувати на підробіток або підтримку партнерів і близьких людей. Вівторок і четвер - вдалі дні для покупок. Обставини можуть зажадати від вас зосередженості у вчинках і свіжості в ідеях. Зберігайте душевну рівновагу. Подумайте про романтичну подорож, адже вам просто необхідні нові враження. Четвер може виявитися для вас одним з найбільш сприятливих днів тижня, тому женіть геть від себе лінь, якщо не хочете втратити птаха удачі. У п’ятницю вас можуть здолати сумніви і невдоволення собою. Якщо вдасться впоратися з ними, впораєтеся і іншими завданнями. Стримуйте негативні емоції: істерики, капризи, емоційна напруженість до добра не доведуть. Терпіння коханої людини може лопнути в будь-який момент.


Лев

У понеділок краще не робити набігів на магазини, оскільки гроші, які ви там залишите, вам знадобляться через кілька днів для інших, більш насущних, цілей. У середу будьте особливо уважні на роботі, ваші промахи не залишаться непоміченими. Ви ще не були у відпустці? Це просто неподобство, адже накопичена втома може проявитися самим невідповідним чином. Відправляйтеся на курорт, саме встигнете в оксамитовий сезон. Але якщо ви ще працюєте, то саме час зайнятися паперовими і організаційними справами. У середу постарайтеся не давати ніяких обіцянок, вам буде складно стримати слово. Охопити неосяжне неможливо, тому завершуйте тільки те, що вам під силу. Сприятливий час для курортного або службового роману. Внутрішня розкутість додасть впевненості в собі і привабливості. Ви можете без праці завоювати серце свого обранця.


Діва

Можливо, скоро відбудеться далека поїздка у справах. Досить імовірно отримання дорогих подарунків. Ваш фінансовий успіх буде залежати від надійності партнерів. Так що, довіряй, але перевіряй. Кількість справ все збільшується, на цьому тижні вам може навіть здатися, що всі дні ви проведете в праці без права на відпочинок, їжу і сон. Не хвилюйтесь, всі проблеми можна вирішити, якщо ви проявите зібраність, уважність і зосередженість. Не соромтеся попросити про допомогу, це значно прискорить справу. У четвер постарайтеся не витрачати дорогоцінний час на балаканину. Не плануйте в цей день розв’язання відповідальних питань, є ризик стати жертвою обману. Діти порадують вас своїми успіхами, так що знайдіть на них час. Через надмірну завантаженість на роботі загрожують виникнути деякі проблеми в любовних відносинах. Хоча б вихідні проведіть удвох.


Терези

Ви, нарешті, зловили удачу за хвіст, фінансова сторона вашого життя швидко налагоджується. Середина тижня сприятлива для ділових зустрічей і поїздок. В кінці тижня можливі великі грошові надходження. Слова, які можуть вплинути на вашу долю, будуть сказані на цьому тижні, і ваше життя зміниться на краще. Всі ідеї, які будуть приходити до вас, будуть чудові, справа залишається за малим - втілити їх в життя. У понеділок і вівторок ви можете відчути невдоволення собою або розчаруватися в комусь з близьких. Зате в середу зірки зроблять для вас подарунок, так що готуйтеся до незвичайної зустрічі і приємних змін у житті. Цей тиждень обіцяє подарувати приємні сюрпризи в особистому житті. Ваш обранець заново вас підкорить. Тільки на середу побачень планувати не варто, інакше можливі певні розчарування.


Скорпіон

З уже наявних партнерських відносин постарайтеся вичавити все, що можна. Ви отримаєте дуже вигідну пропозицію про нову роботу. Причому вона залишить час і на особисте життя. А ваші доходи різко підвищаться. Ви зрозумієте, що настав час змінити застарілі погляди і сказати «так» чомусь новому. Досить роздумувати, пора діяти. У вас накопичилося багато проблем, але саме зараз ви зможете їх вирішити найкращим для себе чином. Зміни, що відбуваються з вами, будуть дуже позитивні. До того ж вас чекає солідний прибуток, ви успішно завершите якийсь важливий проект. Також зірки обіцяють вам любов і романтику. Відбудеться довгоочікувана зустріч, на яку ви полетите, як на крилах. Не бійтеся проявити свої почуття, не ховайте їх під личиною холодності. Ваша любов взаємна.


Стрілець

Ви дозволяєте собі занадто багато, ваш бюджет може почати потихеньку тріщати по швах, не витримуючи вашої завзятості купувати. Скоротіть витрати, і у вас з’являться доходи. Уникайте ризикованих ситуацій, особливо в середу. У п’ятницю можливі нові грошові надходження. Початок тижня не час для прояву особистих ініціатив, краще плисти за течією і бути частиною колективу. Вам буде потрібна зосередженість і максимальна відповідальність для вирішення накопичених проблем. Не намагайтеся осягнути неосяжне, плануйте тільки те, що зможете реально здійснити. З понеділка по середу буде можливість присвятити себе домашнім клопотам, і вам це сподобається, ви зумієте створити затишок для себе і близьких. Не підпускайте до себе раптову тугу і смуток, вони швидко розвіються, оскільки вас чекають позитивні зміни.


Козеріг

Цей тиждень не дуже успішний в діловому і матеріальному плані, так що краще включити режим економії і почекати з великими покупками. Обговоріть з коханою людиною фінансові питання, що виникли. Тиждень буде досить напруженим, тому озбройтеся терпінням і зібраністю. У вівторок не провокуйте конфліктних ситуацій на роботі, краще не потрапляти на очі начальству. У четвер, навпаки, ваші ідеї всім сподобаються, ваш авторитет зросте. Але постарайтеся розповідати про себе якомога менше, особливо стороннім людям. У суботу женіть геть страхи і сумніви, адже насправді немає ніяких перешкод для досягнення мети, проявіть більше самостійності і зацікавленості. Неділю присвятіть відпочинку.


Водолій

Фінансове становище стабілізується, на цьому тижні ймовірні грошові надходження. До привабливих пропозицій в четвер варто поставитися з обережністю. Якщо ви берете кредит, перевірте, чи немає прихованих комісій, страховок і так далі. Початок тижня досить оптимістичний, хоча деякі з ваших планів загрожують зруйнуватися, але це не привід для розпачу, вони лише поступляться місцем новим більш реалістичним цілям. У вівторок будуть успішні ділові переговори, не втрачайте шансу зав’язати нові корисні знайомства. В середині тижня, не чекаючи вихідних, більше часу приділяйте близьким людям, ви можете надихнути їх. У четвер краще не приймати серйозних рішень в особистому житті, постарайтеся стримувати свої емоції і зберігати душевну рівновагу. Вихідні проведіть за містом.


Риби

Якщо привернете до себе прихильність керівництва, то в кінці тижня можливі премія або підвищення по службі. Не виключені витрати, пов’язані з будівництвом дачі або переплануванням квартири. Об’єктивно оцінюйте ваші фінансові можливості. Будь-яка ваша ініціатива на цьому тижні буде затребувана, навіть досить фантастичні ваші ідеї. Гарний час для нових знайомств і початку курортного роману. Наполеглива праця буде оцінена по заслугах, можете розраховувати на премію. П’ятниця обіцяє вас порадувати позитивними подіями на роботі і в особистому житті, однак не втрачайте голову від успіху. У вихідні, по можливості, влаштуйте собі відпочинок на природі в компанії друзів або рідні.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers