rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Святкуємо \ Український Конгресовий Комітет Америки
24-го серпня українці по всьому світу радісно відзначатимуть історичну, 30-ту річницю відновлення Незалежности України — відзначаючи момент, коли Верховна Рада України переважною більшістю схвалила Акт Проголошення Незалежності. Відновлення Незалежності України було ціллю, про яку багато хто міг лише мріяти, але цей знаменний крок, зроблений у 1991 році, проголосив кінець століть радянського та російського рабства і рішуче дозволив Україні зробити свій перший ключевий крок до створення цілої, вільної та демократичної держави.

За ці останні 30 років Відновленої Незалежности українці досягли неймовірних успіхів – політичного та культурного відродження – від встановлення яскравого громадянського суспільства та стратегічного партнерства зі Сполученими Штатами Америки до поглиблення їхніх зв’язків з Евро-Атлантичними структурами. На жаль, разом з цими багатьма успіхами прийшло багато жертв. Сьогодні Україна змушенапродовжувати боротися за збереження своєї незалежності. Вшануймо відважних мужчин і жінок, які продовжують стояти на передовій демократії, захищаючи не лише суверенітет України, а й усю Европу.

Сьогодні Український Конґресовий Комітет Америки (УККА), найбільша представницька організація американців українського походження, єднається з українцями всього світу у святкуванні цієї історичної 30-ої річниці Відновлення Незалежности.

УККА надсилає свої найтепліші вітання і просить Господа, щоб Він захистив і надав силу українському народові для забезпечення свого суверенітету, стійкість для відновлення своєї територіяльної цілісності і мудрість продовжувати свій демократичний, Евро-Атлантичний шлях.

Державний секретар США Ентоні Блінкен привітав українців з Днем Незалежності

Броньовані «Козаки», «Нептун» і Javelin: військовий парад на Хрещатику.

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers