rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Інтерв’ю \ Післясмак від інтерв’ю з депутатом партії «ГОЛОС»
Назар Мухачов, співкоординатор мережі “Суспільна Система”, засновник Штабу Захисту Української Землі:

Газета “Час і Події” надає можливість висловити свою думку людям із різними політичними поглядами. Особливо, коли мова йде про діючих депутатів Верховної Ради України. Проте водночас ми розуміємо, що приїжджаючи до української діаспори в США, наші політики демонструють просто фантастичну “любов до України”. Надіючись на допомогу від діаспори та на сприяння в одержанні корисних контактів з політичним керівництвом. Проте цим політикам варто РОЗУМІТИ, ПАМ’ЯТАТИ та РОЗПОВІДАТИ КОЛЕГАМ з “нелегкого політичного цеху”, що українська діаспора не є наївною та такою, яку легко ввести в оману. Особливо в цей складний для воюючої України час, коли політико-економічними способами пробують забрати в українців залишки національного багатства - Землю і Надра.
Роман Лозинський, будучи “молодим обличчям” в політиці, дуже красиво і часто вживає поняття “національні інтереси”, особливо акцентуючи на українській мові. Проте Роман Лозинський і вся фракція “Голос”, за виключенням буквально кількох депутатів, проголосувала за викрадення української землі і надр політико-економічними методами, за розпродаж стратегічних підприємств і т.д. В даному випадку слова і стандартна грантоїдська риторика зовсім не співпадають із реальними справами. А все те зло, принесене викраденням землі і надр може завершитись реальною ліквідацією України. “По ділам їхнім пізнаєте їх” - сказано в Писанні. Ділам, а не словам.

Санкції РНБО імені Зеленського є популізмом, котрий немає нічого спільного із верховенством права та законністю. Санкції не вводяться проти своїх громадян. Маючи в своїх руках всі гілки влади, можна добитись чіткого справедливого розслідування, передачі справи в суд, а потім - реального тюремного терміну. Що не є складним, адже довести державну зраду Медведчука і ко можна багатьма способами та по багатьох епізодах. Замість цього “санкції” створюють прецедент узурпації влади Зеленським - з одного боку, з іншого - вони, очевидно, будуть скасовані судами, як тільки почнеться судовий розгляд. Саме тому його так довго і затягують. А після визнання санкцій незаконними - Медведчук і ко будуть переможцями та “жертвами режиму”.

Роман Лозинський, депутат Верховної Ради: «Північний потік» - «холодний душ» для України! А для США – крок вперед, багато кроків назад Частина 2

Анатолій Загородній: «Потрібно змінити підхід до розуміння ролі науки у розвитку держави» Президент НАНУ про досягнення і проблеми української науки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers