rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

На початку тижня ймовірні фінансові складності. Поставтеся до даної ситуації спокійно, оскільки скоро ситуація зміниться на краще. Але не варто планувати великих покупок. Особливо якщо ви ще не були у відпустці. Можливо, доля буде випробовувати вас на міцність, однак ви подолаєте перешкоди, якщо будете вірити в себе і не станете звертати уваги на плітки й чутки. Вам не варто боятися змін, постарайтеся відмовитися від відсталості старих уявлень. В кінці тижня, опинившись перед відповідальним вибором, проявіть стриманість і коректність. Тиждень пройде під знаком нерозуміння. Можливі сварки та охолодження відносин з коханою людиною. Постарайтеся відійти в сторону від конфлікту, зрозуміти та оцінити, чому це сталося, і тоді все зміниться на краще.


Телець

Щоб зміцнити та стабілізувати свій бюджет, не відмовляйтеся від додаткового навантаження. Є ймовірність виникнення нового джерела доходу. Постарайтеся не ухилятися від роботи й не відмовчуватися на нарадах.
Гарний час для завершення важливих справ і аналізу ситуації. Будьте впевнені у своїх силах і можливостях. Імпровізуйте, не дійте за шаблоном. Краще піти на компроміс в спірних моментах, ніж втратити довіру і дружбу. На роботі уникайте незручних ситуацій і проявіть витримку. Цей тиждень сприятливий для розв’язання особистих проблем, використовуйте цей час з максимальною для себе вигодою. У вівторок вас може очікувати цікаве знайомство, яке здатне перерости в бурхливий роман.


Близнюки

Проблем з грошима у вас точно не буде. Чекайте нові великі фінансові надходження. Можете розраховувати на премію від начальства і на дорогий подарунок від коханої людини. Ваш графік роботи оптимізують саме так, як вам хотілося. Зараз взагалі час виконання ваших бажань. Удачу обіцяють принести нові ідеї та контакти. В особистому житті зірки обіцяють вам серйозні зміни. І знову ж таки як раз ті, які ви давно чекали. Хорошим рішенням зараз було б відправитися хоча б в маленьке романтичну подорож. Ймовірно очікуйте любовну пригоду, яка залишить про себе найніжніші, радісні та зворушливі спогади. Присвятіть час турботі про свої очі. Подумайте про те, як оптимізувати навантаження на них.


Рак

Ваша кар’єра йде в гору. Ви можете отримати дуже вигідну ділову пропозицію. Фінансове становище значно покращиться, але також зростуть і ваші потреби. На цьому тижні не засмучуйтеся через дрібниці: оптимізм дозволить вам змінювати ситуацію в потрібному для вас напрямі. Не треба забувати, що найпростіший варіант - не завжди найкращий. В кінці тижня ви успішно складете будь-який іспит і отримаєте вигідну пропозицію про роботу. Відкиньте невпевненість, ви можете підкорювати серця, просто не дуже хочете цим займатися. Цілком ймовірно, що саме зараз цього робити і не варто. Можливо, ви вже зустріли свою людину. Зірки настійно рекомендують влаштувати шлунку відпочинок. Постарайтеся на цьому тижні не їсти важку, жирну їжу, відмовтеся на час від гострого і маринованого.


Лев

На початку тижня проявіть обережність і завбачливість, можливі обман і втрати. У середу вдало пройдуть переговори і співбесіди. В цілому тиждень стабільний у фінансовому плані, бажано тільки не захоплюватися ставками на спорт. Основну частину часу поглине робота. Важливо поставити перед собою чітку мету і слідувати їй, а не розпорошуватися на дрібниці.
В кінці тижня варто влаштувати зустріч друзів і забути про проблеми та справи. У вихідні добре б позбутися чогось старого і непотрібного - будь то речі або відносини.
Ви будете мати великий успіх у протилежної статі. Однак, перебуваючи в ілюзіях щодо своєї надпопулярності, ви можете втратити шанс на реальні і досить міцні відносини, образивши і втративши в результаті коханої людини. На цьому тижні ви, швидше за все, будете перебувати в піднесеному настрої - і ваше самопочуття помітно покращиться.


Діва

Досить сприятливий тиждень для активності у фінансовій сфері. Тільки не варто довіряти малознайомим людям, остерігайтеся аферистів і телефонних шахраїв. У п’ятницю ви можете отримати вигідну пропозицію, але постарайтеся адекватно оцінити свої сили й можливості. У неділю будуть вдалі покупки.
Оптимізм допоможе вам пережити складний початок тижня. Від начальства краще триматися якомога далі, через те, що йому не завжди подобається ваша ініціативність. Іноді варто продемонструвати старанність. Ситуація в кінці тижня буде підштовхувати вас до самостійної діяльності або до пошуку нової роботи.
Не виключені розбіжності і сварки з другою половинкою. Постарайтеся, щоб у ваші відносини не втручалися нехай навіть найближчі друзі з найціннішими порадами, особливо в неділю.


Терези

Чимало часу піде на розв’язання питань фінансового характеру, не поспішайте і постарайтеся не створювати конфліктних ситуацій. Серйозне ставлення до справи дозволить значно поліпшити ваше матеріальне становище. Робота не зажадає від вас зайвої напруги, у вас з’явиться можливість частіше бувати вдома. На цьому тижні ви зможете переконатися у відданості тих, кого ви любите.
У середу ваші плани можуть змінитися під впливом зовнішніх обставин. У вихідні від вашого настрою буде залежати настрій оточуючих. Постарайтеся пом’якшити конфлікт, не давайте йому розростися. На цьому тижні вам краще побути на самоті. Однак не треба думати, що це кінець відносин. До вихідних роздратування, швидше за все, вляжеться, а ваша любов залишиться.


Скорпіон

Ви зараз в розквіті професійних сил. Чекайте солідний прибуток, вигідні ділові пропозиції, початок великих проектів. Так що у вас точно будуть гроші на відпочинок і подорожі. Ваші справи підуть набагато успішніше, якщо для реалізації своїх планів ви заручитесь підтримкою коханої людини. В середині тижня вас чекає вдале розв’язання складних питань, прибуток і вигідні пропозиції. З властивим вам завзятістю і працьовитістю ви зможете досягти великих вершин. Скорпіонів чекає романтичний тиждень, повний приємних побачень, і не менш приємних інтимних моментів. Відносини у вашій парі обіцяють бути на рідкість зворушливими.


Стрілець

На цьому тижні постарайтеся не брати в борг і не дуже часто розплачуватися кредитною карткою. Ближче до вихідних вірогідні значні грошові надходження. У п’ятницю можливі цікаві фінансові пропозиції. Постарайтеся не відкладати важливі справи, за вас їх ніхто не закінчить. З колегами проявляйте дипломатичність, і водночас наполегливість, відстоюючи свої погляди. Не відмовляйтеся від відряджень і подорожей. Перевірте надійність нових партнерів перш ніж починати спільну діяльність. На початку тижня вас може збити з пантелику непослідовна поведінка коханої людини. У середу будьте м’якшими та уважнішими, дбаючи до партнера. Зробіть самі перший крок.


Козеріг

Тиждень не надто сприятливий для розв’язання ділових питань, багато колег, партнери та ті, з ким вам потрібно домовлятися, виявляться у відпустці. У вихідні від великих покупок і придбань бажано утриматися. Не бійтеся втратити час. Поїздки, зустрічі, нові враження - це краще, ніж одноманітність і нудьга. На роботі постарайтеся бути стриманішим, ні до чого давати їжу для пліток. Подорож, яка почнеться в п’ятницю, може виявитися на рідкість вдалим. Так що вирушайте у відпустку, якщо ви там ще не були. У справах сердечних на цьому тижні вас може здолати хандра. Неприємні спогади і переживання днів поточних здатні повністю вибити вас з колії. Постарайтеся не піддаватися цьому настрою. Вас чекають нові знайомства.


Водолій

У фінансовій сфері ви не будете відчувати особливих труднощів, але це не означає, що можна стати марнотратом. Будьте акуратніші при поводженні з грошима. Краще достроково погасити кредит, якщо є така можливість. Бійтеся занадто привабливих пропозицій і улесливих промов. Ви ризикуєте стати жертвою обману і маніпуляцій. Не слід звалювати на себе надмірний тягар турбот і справ. Варто звертати увагу на дрібниці. Інтуїція - зараз добрий порадник. У вихідні не сидіть вдома, їдьте за місто. Це може бути досить відповідальний тиждень, коли буде вирішуватися ваше спільне майбутнє. Подумайте, чи готові ви до серйозного кроку. Зірки радять не поспішати, але рухайтеся вперед - ви вибрали вірний шлях, головне тепер не звернути з нього.


Риби

Варто раціонально використовувати грошові ресурси. Необхідні покупки добре б запланувати на середу або суботу. У неділю доведеться чимало витратити на розваги. На цьому тижні ви отримаєте шанс у всій красі проявити свої здібності, показавши себе з кращого боку. Але не забувайте відзначати і успіхи інших. Хвалити треба не тільки себе. На роботі важливо вміння працювати в команді. У вихідні відпочиньте, забудьте про свої проблеми та сумні думки.
Схоже, зростають ваші претензії до партнера. Не мучте себе і кохану людину даремно, спроба самоствердитися коштом обранця ні до чого, крім сварки не приведе.
Найближчими днями вам слід бути обережніше з прянощами та приправами. Ваш організм зараз не готовий нормально сприймати екзотичну кухню - і це може створити вам безліч неприємних проблем. Не експериментуйте.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers