rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Південне передмістя Чикаго отримає новий код міста 464 для регіону 708
Спрингфілд, штат Іллінойс - Південні околиці Чикаго отримають новий телефонний код міста протягом найближчих місяців для задоволення попиту на нові телефонні номери.

Код міста 464 буде накладати код міста 708, повідомила у понеділок Комісія з торгівлі штату Іллінойс. Код області 464 буде доступний лише тоді, коли всі призначені префікси в коді 708 будуть вичерпані, йдеться у повідомленні. Це не очікується до січня.

Код міста 708 обслуговує більшість західного та південного округу Кук та східного та південного округу Will County, включаючи Alsip, Calumet City, Chicago Heights, Lansing та Oak Lawn.

За допомогою накладання додатковий код міста додається до тієї ж географічної області, що і існуючий код міста, при цьому всі поточні клієнти телефонів зберігають оригінальний код міста. Код міста 464 буде присвоєно новим клієнтам, які звертаються за місцевими телефонними послугами, послугами стільникового зв’язку та пейджингового зв’язку та сигналізацією, повідомила комісія.

Поточні клієнти 708 районів збережуть свою кількість. Споживачі, які шукають додаткові телефонні лінії, в більшості випадків продовжуватимуть отримувати 708 телефонних номерів, навіть після того, як код зони 464 запрацює, повідомила комісія.

Місцеві дзвінки залишаться місцевими.

From ABC 7 Chicago

2020 Cook County property tax analysis: A heavier burden for businesses, Black and Latino suburban property owners

56 пострілів, 8 смертельних випадків в Чикаго у вихідні з застосуванням вогнепальної зброї

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers