rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Пільги за продовольчі талони збільшаться більш ніж на 25% - найбільше за всю історію програми
Програма додаткової допомоги у харчуванні (SNAP), раніше відома як талони на харчування, була вперше розглянута Конгресом для перетворення на постійну програму у 1964 році на прохання Президента Джонсона. До прийняття законодавства програма талонів на харчування SNAP пройшла численні дослідження, звіти та законодавчі пропозиції. Програма продовжує зазнавати численних змін та доповнень протягом останніх кількох десятиліть.

Сьогодні пільги SNAP надають мільйонам американців здорові та доступні варіанти харчування, а також допомагають вирвати з бідності домогосподарства та сім’ї з низькими доходами. Програма пропонує учасникам, які мають відповідне право, кошти, які можна обміняти на затверджені продукти харчування у мільйонах бакалійних та роздрібних магазинів по всьому округу.

У Чикаго кількість людей, що отримують талони на харчування, наближається до критичної відмітки. Таких обсягів дармоїдів, ви не знайдете в жодному європейському місті. Лозунг будь-якої капіталістичної країни - «Хто не працює, той не їсть» - тут давно підданий анафемі. І як підтвердження - новини для всіх, хто не хоче працювати, але хоче їсти:

Адміністрація президента Джо Байдена схвалила значне та постійне збільшення обсягів продовольчої допомоги, що надається нужденним сім’ям. Це найбільше зростання в історії програми.

Починаючи з жовтня, середні виплати за талони на харчування - офіційно відомі як Програма допомоги з додаткового харчування або SNAP - зростуть більш ніж на 25 відсотків вище рівня, що був до пандемії. Збільшена допомога буде безперервно доступна для всіх 42 мільйонів (!!) бенефіціарів SNAP.

Збільшення збігається з припиненням 15-відсоткового збільшення пільг SNAP, яке було призначене як захід захисту від пандемії. Термін дії цієї пільги закінчується наприкінці вересня.

Міністр сільського господарства Том Вільсак заявив, що зі зміною США «будуть краще працювати над забезпеченням здорового харчування для сімей з низькими доходами».

Збільшення допомоги є пакетом серйозних переглядів Плану ощадливого харчування Міністерства сільського господарства США, який оцінює вартість закупівлі продуктів для сім’ї з чотирьох осіб та визначає спосіб розрахунку допомоги урядом. З практичної точки зору, середньомісячна допомога на одну особу для кваліфікованих одержувачів зросте зі 121 до 157 доларів.

За прогнозами, це збільшення буде коштувати ще 20 мільярдів доларів на рік, але його не доведеться затверджувати Конгресом. Закон про фермерське господарство, прийнятий у 2018 році Конгресом, очолюваним тоді GOP, і підписаний колишнім президентом Дональдом Трампом, уже доручив департаменту переоцінити План економної їжі.

«Незалежно від того, чи ви республіканець, чи демократ, я думаю, що спільне розуміння важливості цієї програми», - сказав Vilsack у телефонній конференції з журналістами.

Збільшення є частиною зусиль адміністрації Байдена, спрямованої на зміцнення мережі соціального захисту країни. Активісти з питань бідності та продовольчої безпеки стверджують, що пандемія COVID-19 виявила давні недоліки, що відкрило можливість для покращення поколінь, що виходить за рамки поточної кризи громадського здоров’я.

Активісти кажуть, що попередніх рівнів допомоги перед пандемією у рамках SNAP просто не вистачало, змушуючи багато домогосподарств вибирати дешевші, менш поживні варіанти або просто голодувати, оскільки до кінця місяця кошти вичерпалися.

Vilsack сказав, що збільшення фінансування дозволить сім’ям «мати можливість робити здоровий вибір» протягом усього місяця.

Зміни безпосередньо не пов’язані з пандемією COVID-19, але Vilsack сказав, що криза допомогла підкреслити важливість програми продовольчої допомоги.

«Багато людей, які думали, що ніколи не братимуть участі у програмі SNAP, опинилися в нужді», - сказав він. «Пандемія шокувала людей через віру, що це програма для когось іншого».

2020 Cook County property tax analysis: A heavier burden for businesses, Black and Latino suburban property owners

56 пострілів, 8 смертельних випадків в Чикаго у вихідні з застосуванням вогнепальної зброї

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers