rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ 56 пострілів, 8 смертельних випадків в Чикаго у вихідні з застосуванням вогнепальної зброї
За даними поліції, в трьох великих містах США, які намагаються приборкати сплеск насильства із застосуванням вогнепальної зброї, в ці вихідні було застрелено не менше 70 осіб, 16 людей загинули, у тому числі 7-річна дівчинка.

Розстріли в Нью-Йорку, Філадельфії та Чикаго відбулися, оскільки у всіх трьох містах у 2021 році різко збільшилася кількість перестрілок.

У Чикаго щонайменше 56 людей були застрелені між 18:00 в п’ятницю і 23:59 у неділю. Дев’ять з них - зі смертельними наслідками, за даними Chicago Police Department. Відповідно до звітів про інциденти, розглянутим ABC News, 23 стрілянини відбулися всього за 4 години з 12:26 до 4:30 ранку в неділю.

Шість поранених були молодше 15 років.

  Title
 Chicago Police Officer
Ella French
Незадовго до 15:00. У неділю 7-річна дівчинка була вбита, а її 6-річна сестра була серйозно поранена, коли хтось відкрив вогонь по припаркованому автомобілю, який знаходився в районі Бельмонт-Сентрал на північно-західній стороні міста, повідомила поліція. Семирічний хлопчик отримав вогнепальне поранення в груди і пізніше помер в лікарні.

59-річний чоловік був смертельно поранений в суботу вдень, коли їхав в парку Вест-Гумбольдт.

У п’ятницю ввечері в результаті потрійного пострілу на шосе Ейзенхауера біля Дамен-авеню загинула людина. Стрілянина сталася близько 20:30, і перекрила ділянку  між штатної автомагістралі 290 приблизно на чотири години, поки солдати проводили розслідування, за даними поліції штату Іллінойс. За словами офіційних осіб, троє поранених в результаті обстрілу були виявлені в сусідній лікарні. Пізніше одна людина була оголошена мертвою, а двоє інших повинні були вижити.

Офіцер Chicago Police Department Ella French була серед тих, хто був застрелений на минулих вихідних, коли вона і двоє її партнерів зупинили машину за прострочені бирки. Поліція повідомила, що один з партнерів Френч, 39-річний офіцер, отримав вогнепальне поранення в око і залишається в лікарні в критичному стані з кулею, що потрапила йому в мозок. Два брата були заарештовані і звинувачені у вбивстві Френч.

Начальник патрульної поліції Чикаго Brian McDermott  закликав громадськість допомогти поліції розкрити факти стрільби.

«Сказати, що я засмучений і обурений, - значить нічого не сказати», - сказав Brian McDermott  на пресконференції в неділю ввечері. «Я можу тільки сподіватися, що кожен житель цього міста зол, засмучений і обурений, як і я в цей час». У вихідні 7 і 8 серпня 75 людей були застрелені, в тому числі офіцер поліції Чикаго, який був убитий в результаті застосування вогнепальної зброї в Чикаго.

2020 Cook County property tax analysis: A heavier burden for businesses, Black and Latino suburban property owners

Вхід в національний парк «Indiana Dunes» завжди був безкоштовний...

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers