rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Ви настільки занурені в повсякденні справи, що можете не почути нової пропозиції, яка обіцяє принести вам нове джерело доходів. Є ймовірність отримання досить великої суми грошей. Вам зараз важливо утримати досягнення, яких ви досягли, але тільки не за всяку ціну. Проявіть обережність, можливі інтриги у вас за спиною. Якщо відносини вичерпали себе, постарайтеся розлучитися мирно, приймаючи це як життєвий урок. Присвятіть достатньо часу собі, своєму будинку, дачі. Зараз час збирати урожай. На цьому тижні любовні відносини набудуть особливої глибини. Постарайтеся тільки не звалитися в цю прірву. Серйозні розмови про почуття будуть віддавати зайвою мелодраматичністю, їх варто уникати. Куди краще жартівливий тон.

Телець

Ви будете відчувати деякі фінансові обмеження. Підписання договорів і документів на цьому тижні пов’язане з певними складнощами, і вже точно не потерпить поспіху і суєти. Не довіряйте незнайомим людям, уникайте дзвінків з невідомих номерів. Ваші успіхи у професійній діяльності вас радують. Але, схоже, ви були настільки захоплені роботою, що забули про кохану людину - їй бракує вашої уваги. Будьте м’якші. Проведіть більше часу разом, відправляйтеся у відпустку. В кінці тижня надійде важлива для вас інформація, яка може поміняти найближчі плани. Можна порадіти за ваше благополуччя. Все буде складатися у відносинах вашої пари цілком гармонійно, тільки постарайтеся не вимагати від коханої людини більше, ніж вона може вам дати.

Близнюки

Фінансові ресурси поповняться. На цьому тижні надійде цікава пропозиція, яка дозволить вам знову відчути спрагу діяльності. Ви опинитеся в гущі подій, вигідному проекті, серед яскравих людей. Ваше життя, нарешті, кардинально зміниться. Причому саме так, як вам би хотілося. Ви отримаєте пропозицію про нову роботу або пропозицію руки і серця, у вас з’явиться новий будинок і сім’я. Не соромтеся виявляти сміливість і наполегливість. Ви це заслужили, ви довго чекали своє щастя. Не бійтеся повірити, що мрії збуваються. Чарівниця-доля подарує вам пристрасну любов, ніжні побачення і здійснення мрій. І не чиніть опір поривам своїм почуттів. Тим більше, що вони взаємні.

Рак

Успіх в грошових справах, нарешті, прийшов. Вмійте скористатися шансом, не тягніть час, приймайте рішення про нову роботу або нову посаду. З’явиться можливість знайти додаткове джерело доходів. Ви сповнені сил і рішучості, нестримне прагнення вперед дозволить вам змести на своєму шляху всі перепони. Вам вдасться зробити практично все, за що б ви не бралися. Деякі труднощі, що виникли на початку тижня, не стануть перешкодою для прояву вашого професіоналізму. Ви зможете зберегти хороші відносини з начальством. Спілкуючись з колегами, будьте коректні і доброзичливі. Зараз вам не варто захоплюватися дієтами на шкоду своєму здоров’ю. Раціон повинен бути збалансованим; якщо хочете привести себе в форму - боріться з надмірним харчуванням - зменшуйте кількість їжі, не погіршуючи її якості.

Лев

Якщо ви не станете спізнюватися, лінуватися і брехати начальству, а будете виконувати свою роботу точно в строк, то уникнете фінансових проблем. Тиждень буде досить нудним. Ви можете розслабитися і допустити серйозну помилку, яку потім буде складно виправити, тому при найменшому сумніві перевірте все ще раз. Цініть те, що маєте. Проявляйте більше довіри щодо коханої людини. Інакше вас може охопити підозрілість і ревнощі. Бажано тримати емоції під контролем, щоб уникнути сварок і розриву.
Зараз для вас важливі жирні кислоти - вони підтримають ваше серце, яке відчуває підвищені навантаження. Їжте рибу, робіть салати з авокадо - це і корисно, і смачно.

Діва

Цей тиждень може принести вам стабільний дохід на досить відчутний термін, але для цього доведеться багато працювати і швидко вирішувати різноманітні завдання. У середу будуть вдалими зустрічі і ділові переговори.
Бажано сконцентруватися на старому і перевіреному, і не прагнути до нового. Постарайтеся обіцяти тільки те, що зможете виконати, інакше ризикуєте підірвати свій авторитет. У четвер не лізьте на рожен, особливо не рекомендується сперечатися з тими, хто старше за віком, по чину або званню. У вихідні намітьте зустрічі з друзями і активний відпочинок. На початку тижня не мучте кохану людину безпідставними ревнощами. Він може образитися і дійсно піти наліво. Субота - вдалий день для зустрічей і побачень.

Терези

Доходи на цьому тижні зростуть. Однак якщо ваші справи в області фінансів будуть пов’язані з ризиком, відмовтеся від нього, щоб не втратити те, що у вас є. Не виключено, що в кінці тижня друзі звернуться до вас за фінансовою допомогою. Цей тиждень в цілому конструктивний і сприятливий для вас. Проявляйте менше активності на роботі, краще займіться побутовими питаннями, буденними домашніми справами і не приймайте поспішних рішень. У вихідні варто відправитися в подорож і побачити щось нове, знайомитися з новими людьми. Ви купаєтеся в променях уваги і турботи. Любов окрилює і приносить вам бажану радість. У четвер можливо довгоочікуване романтичне побачення, яке подарує яскраві враження.

Скорпіон

Ви отримаєте дуже великий дохід, ваші ідеї, знання і досвід - запорука успіху вашого бізнесу. Ваш авторитет зростає, до вас все частіше звертаються клієнти, які готові багато платити. На цьому тижні ви завершите важливий проект, отримаєте більший прибуток і зможете, нарешті, розслабитися і відправитися у відпустку. Ситуація дозволить упорядкувати ділові зв’язки і скорегувати робоче навантаження. Атмосфера душевного комфорту при спілкуванні з коханою людиною допоможе вам прийняти важливе і правильне для вашого майбутнього рішення. Ваші стосунки з коханою людиною прекрасні і гармонійні. Проведіть разом якомога більше часу, відправляйтеся в романтичну подорож. Можливість буде.

Стрілець

Тиждень сприятливий для укладання угод. Вірогідні ділові поїздки і відрядження. А ось нову роботу зараз краще не шукати. Зірки говорять, що вас цінують на тому місці, де ви зараз. Тиждень обіцяє бути щедрим на розваги і приємні зустрічі. Бажано зайнятися освоєнням чогось нового, це дозволить розширити як ваш кругозір, так і ваші можливості, і повноваження. Не бійтеся проявити відкритість і прийняти, можливо, не зовсім традиційну точку зору. Давно назріле питання буде щасливо для вас вирішене в середу, що викличе полегшення. Постарайтеся реалізувати все намічене, поки складається сприятлива для вас ситуація.Любов. Ви трохи заспокоїлися і прийшли в себе? Що ж, пора в прискореному темпі відновлювати руїни ваших відносин. Проявіть ініціативу, напишіть ніжне послання, і ви здивуєтеся своїм успіхам у цій галузі.

Козеріг

Організація розумного балансу витрат і доходів дозволить вам зберегти свій бюджет. Обійдіться без спонтанних покупок і непотрібних витрат. П’ятниця принесе поліпшення матеріального становища. На цьому тижні ви будете з дивною завзятістю притягувати чужі проблеми. Вам будуть плакатися в жилетку знайомі і не дуже знайомі люди. Ви будете змушені швидко приймати рішення на свій страх і ризик. Частина подій розгортатимуться зовсім не так, як ви задумали. Однак це не привід для тривог і страхів. Але енергія, що переповнює вас, загрожує бути не завжди конструктивною, тому обережність вам не зашкодить, особливо слідкуйте за гострим язичком. Любов: Оновлення гардеробу і зміна звичного вигляду дозволить вам стати ще красивішими та привабливішими. Кохана людина може заново закохатися в вас.

Водолій

У вівторок ваші грандіозні фінансові плани можуть значно зменшитися в розмірах. Не переживайте щодо невдачі, краще подумайте, а в чому саме ви прорахувалися. У будь-якому випадку, витрати краще скоротити. У вас може пропасти на час інтерес до питань кар’єри, замість неї на перший план може вийти прагнення до особистої свободи. Або хоча б до ілюзорного відчуття її, вам захочеться відчути себе вільним художником. Схоже, вам пора у відпустку, заведіть курортний роман. Але все ж таки постарайтеся не впадати в крайності, і не йти від справ далеко і надовго. На цьому тижні ви занадто нервово на все реагуєте. Кохана людина не хоче вас образити, а просто пожартувала або про щось промовчала. Не варто влаштовувати скандал.

Риби

Важливі ділові зустрічі краще планувати і проводити в середу або в п’ятницю. В ході переговорів постарайтеся тримати себе в руках, говорити аргументовано, не піддаватися емоціям. У четвер ймовірні грошові надходження. Не сумнівайтеся в собі. Ви можете змінити своє життя на краще. У вівторок корисна активність і ініціатива з вашого боку. Середа хороша для руйнування старого і початку нового, в цей день у вас буде великий простір для вибору. У п’ятницю може проявитися ваша емоційна вразливість. Тиждень краще присвятити пасивному відпочинку, в цей день не варто приймати серйозних рішень. У середу можлива сварка, яка може зруйнувати відносини, але не варто впадати у відчай, самотність вам не загрожує. Схоже, просто прийшов час розлучитися і шукати щось нове.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers