rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Українці Фінляндії запросили всіх охочих на святкування ювілею Незалежності України
Товариство Українців у Фінляндії радо запрошує усіх охочих долучитися до святкування 30-ї річниці незалежності України, що відбудеться 29 серпня.

Святкування відбудеться за адресою: Poliisien kesäkoti, Kyyluodontie, Lauttasaari, Helsinki. Воно розпочнеться о 14:00 з урочистого підняття прапору України під виконання гімну, після чого гостей запрошують на офіційну програму заходу.

У програмі свята виступи акторів Українського театру Фінляндії, хору, показ колекції вишиванок, вікторина, караоке, ярмарок та багато живого спілкування. Для менших учасників заходу також заплановано багато цікавинок від Пласту та дитячих гуртків товариства.

Повну програму заходів буде оголошено ближче до свята.

Після офіційної частини свята відбудеться фуршет, де можна буде поласувати українськими традиційними стравами й освіжаючими напоями.

До 15.8.2021 реєстрація на подію відкрита виключно для членів товариства (запрошення з посиланням розіслано членам Товариства на вказані імейли), після чого відкривається для усіх охочих і закривається 26.8.2021. Посилання на реєстраційну форму з’явиться тут для усіх охочих 16.8.2021.

Нагадаємо, Товариство українців у Фінляндії (ТУФ) за підтримки Посольства України 21 серпня проведе турнір з мініфутболу, присвячений 30-річчю Незалежності України.

В УКУ заснували стипендію імені Марти Коломиєць для майбутніх журналісток

Українську та польську молодь запросили вшанувати у Варшаві пам’ять воїнів Армії УНР

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers