rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Китайські хакери атакували компанії з Росії – РосЗМІ
Хакери застосовують нові способи злому та зараження електроніки

Хакерське угруповання APT31 (воно ж Hurricane Panda або Zirconium), яку пов'язують зі спецслужбами Китаю, вперше атакувала російські компанії, повідомили російському агентству РБК в компанії Positive Technologies.

Зазначається, що китайські хакери здійснили близько десятка шкідливих розсилок в Монголії, США, Канаді та Білорусі. Хакерські атаки провели й на російські компанії, однак в Positive Technologies не назвали їх кількість пославшись на конфіденційність.

Експерти кажуть, що китайські хакери застосовують нові способи злому і зараження електроніки - кіберзлочинці розсилають фішингові імейли з посиланнями на підставний домен, що повністю імітує держоргани. Після кліка на таке посилання, в девайс проникає троян віддаленого доступу. Він створює зараженому пристрої шкідливу бібліотеку та встановлює спеціальний застосунок. Він вже, своєю чергою, запускає функцію керування пристроєм.

Раніше російська газета "Комерсант" писала про те, що китайські хакери зламали ФСБ та провели велику кібератаку проти Росії.

Джерело: Дзеркало Тижня

Які перспективи позову Росії проти України в ЄСПЛ? Більшість із заявлених російською Генпрокуратурою скарг є суто політичними

Баланс політики та економіки Національна Ідея та Національні Інтереси

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers