rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Biden’s Bridge is Falling Down
11 років тому президент Обама вийшов до річки Огайо, метушливо потиснув руки будівельникам, які тепер, ймовірно, носять бейсболки MAGA, і пообіцяв відновити міст Брента Спенса (на фото).

«Містер МакКоннелл, допоможіть нам відновити цей міст», сказав Обама, стоячи спиною до мосту. «Допоможіть нам відновити Америку. Допоможіть нам повернути цю країну до роботи. Негайно прийміть цей законопроект про робочі місця ». «Законопроект про робочі місця» - це Закон про робочі місця в США, який мав таке ж відношення до американських робочих місць, як і інфраструктурний план Байдена - до інфраструктури.

Законопроект Обами на 447 мільярдів доларів направив величезні гроші на «зелену» енергію, щоб принести користь пов'язаним з демократами представникам особливих інтересів і мега-донорам. У ньому не було грошей на міст Брента Спенса, який, як пояснив представник Обами, просто «символ».

"Символ" - це незвичайний спосіб нахабно брехати.

Через три роки після візиту Обами його міністр транспорту відмовився надати будь-яку допомогу у відновленні мосту. Міністр транспорту Ентоні Фокс, який з того часу приєднався до Lyft в якості топ-менеджера, пообіцяв, що, якщо Конгрес прийме останній даремний законопроект Обами на суму 302 мільярдів доларів, то можуть з'явитися гроші на міст Брента Спенса. І диво, нарешті, відбудеться.

Але скільки б мільярдів не було витрачено на "свинину" "зеленої" енергії, міст залишається в колишньому стані.

Через десять років після того, як Обама оголосив міст «функціонально застарілим», я проїхав по ньому рано вранці в будній день. Міст був переповнений, але ще не впав.

Тепер Байден з'явився на заході CNN в Цинциннаті, рекламуючи свій інфраструктурний законопроект на 2 трильйони доларів, який включає 115 мільярдів доларів на інфраструктуру і 174 мільярди доларів на електромобілі, а також тонну інший "свинини" "держави загального добробуту", знову згадавши міст Брента Спенса.

«Окремі елементи цього плану підтверджують, що ми збираємося полагодити цей клятий міст, що веде в Кентуккі», сказав Байден крихітній та спеціально підібраній аудиторії симпатиків.

Цей клятий міст передбачалося відремонтувати 20 років тому.

Байден обіцяє зробити те, що його власний бос обіцяв, але не зробив.

«Два останніх президента проводили кампанії, використовуючи міст на Interstate 75 в цьому регіоні, міст Брента Спенса через річку Огайо, в якості фону, коли обіцяли законопроект про інфраструктуру, який допоможе з заміною», зазначив його співрозмовник.

«Відповідь - абсолютно, позитивно так», сказав Байден. «Я не просто говорю це. Я не просто так кажу. Ви подивіться на Огайо і Кентуккі разом узяті, там набагато більше - тисячі мостів потребують ремонту. Тисячі. Тисячі мостів».

Байден і адміністрація, в якій він працював, обіцяли це протягом десятиліття.

У 2011-му році міністр транспорту Рей Лахуд повторював мантру про «відновлення моста Брента Спенса або будь-якого з десятків тисяч мостів в Америці». Фокс, його наступник, який відмовився від мосту Брента Спенса, також пропонував плани відновлення тисяч мостів.

Заміна «проклятого мосту», як висловився Байден, обійдеться приблизно в 2.5 мільярда доларів. Замість того, щоб відновлювати міст, Обама вклав ціле багатство в провальні екологічні проекти.

Solyndra отримала кредитну гарантію на 535 мільйонів доларів на виробництво сонячних батарей і збанкрутувала. Abound Solar отримала гарантію на стимулюючий кредит на 400 мільйонів доларів і збанкрутувала. Tonopah Solar Energy отримала позики на 737 мільйонів доларів і збанкрутувала. Fisker отримала стимулюючий кредит в розмірі 529 мільйонів доларів на виробництво електромобілів і збанкрутувала. A123 отримала стимулюючий грант в розмірі 249 мільйонів доларів на виробництво акумуляторів для електромобілів і збанкрутувала.

Ener1 отримала грант в розмірі 118.5 мільйонів доларів на виробництво акумуляторів для електромобілів і збанкрутувала. Байден відвідав компанію і назвав її одним з «100 проектів по відновленню, які змінюють Америку», але він також, випадково, занадто точно назвав її «Enron One».

Потім збанкрутілу компанію купив олігарх, пов'язаний з російським урядом. Але 40% акцій компанії вже контролювалися російським державним банком в якості застави, і всього лише за 24 мільйони доларів, виданих кредитів.

Ось чому «проклятий міст» до цього часу не полагодили.

Адміністрація Байдена збирається витрачати ще більше грошей на шахрайство з "зеленою" енергією, ніж адміністрація Обами.

Sun Edison отримала 1.5 мільярда доларів у вигляді державних грантів і субсидій, і збанкрутувала. Байден призначив її засновника відповідальним за кредити в Міністерстві енергетики.

Мости нудні. Сонячні панелі, акумулятори для електромобілів і вітряні турбіни - це захоплююче. І основні донори повинні отримувати прибуток від перерозподілу грошей платників податків робочого і середнього класів, таких як ті, чиї засоби до існування залежать від моста Брента Спенса, до багатих донорів з Сан-Франциско, які вкладаються в кожну нову "зелену" компанію, яка обіцяє утопію.

Обама, Байден та інші демократи йдуть до мосту Брента Спенса, коли їм потрібні голоси, але в інший час вони схвалюють субсидії для "зелених" афер своєї донорської бази.

Американський план зайнятості Байдена вимагає будівництва 500 тис. Зарядних станцій для електромобілів вартістю до 50 мільярдів доларів.

За ці гроші Байден міг би побудувати 20 мостів Брента Спенса.

Ціна на окремі автомобільні зарядні пристрої може доходити до 260 тис. Доларів. Профспілкові боси United Mine Workers говорили робочим, що рідкоземельні метали видобуватимуться в Америці. Але потім, коли Байден прийшов до влади, він вирішив утихомирити екологів, натомість імпортувавши їх.

Єдині робочі місця в Америці, які створює план Байдена - в екологічних консалтингових фірмах Сан-Франциско. Екологічне лобі, яке вбило мільйони робочих місць в Америці та створило «Пояс іржі», не збирається знімати свої дорогі сандалі з шиї американського робітничого класу.

Хоча адміністрація Обами так і не допомогла побудувати новий міст, 8 мільйонів доларів з грошей платників податків було витрачено на дослідження впливу моста на навколишнє середовище. Це було на додаток до попередніх екологічних досліджень, зробленим в 2012-му і 2005-му роках. «Екологічна справедливість буде великий, великою проблемою», запевнив Джек Марчбенксу, глава Департаменту транспорту штату Огайо.

Тим часом, міст Брента Спенса залишається не більше ніж темою для розмов.

Через більш ніж десять років після того, як демократи в Білому домі обіцяли полагодити міст, Байден повернувся з тими ж брехливими обіцянками. Але кожен заголовок про план Байдена щодо мосту Брента Спенса включає «міг би». План може фінансувати це, він міг би фінансувати це, але, ймовірно, не буде.

Набагато більше грошей для виборчої кампанії можна отримати на фінансування "зеленої" енергії й потім з'явитися на мосту, який завжди знаходиться на межі обвалення, і пообіцяти його виправити. Насправді ремонт, заміна або ще щось, зроблене з мостом Брента Спенса, позбавило б демократів з Білого дому звичного місця проведення кампанії для просування свого останнього пакету на трильйон доларів. Одночасно вони запевняють виборців, що, на відміну від усіх попередніх випадків, на цей раз виправлять «проклятий міст».

Але будь вони прокляті, якщо зроблять це.

Автор: Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center,
is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Джерело: https://www.frontpagemag.com/fpm/2021/07/bidens-bridge-falling-down-daniel-greenfield/?fbclid=IwAR3MfJxmxzN5d-FDIz7vCzchhlKjLxncmFjX0eVj8ALExV3pw-VRKpe3-GY
Переклад українською, “Час і Події”.

COOK COUNTY BOARD VOTES TO REQUIRE WOMEN, AFRICAN AMERICANS, AND HISPANICS TO SIT ON ALL SELECTION COMMITTEES FOR COOK COUNTY RFPs AND RFQ.

Cook County Officials Highlight Cook County Legal Aid for Housing and Debt as Alternative to Evictions for Landlords

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers