rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Звиклі до дистанційної роботи співробітники вважають за краще звільнитись, ніж повернутись в офіс
Працівники американських компаній, що звикли до дистанційної роботи, надають перевагу звільненню, над поверненням в офіс. Дослідження Інституту економіки Беккера Фрідмана при Чиказькому університеті показало саме такі результати.

З’ясувалося, що четверо з десяти громадян США, що хоча б частково перейшли на дистанційний режим роботи, готові розлучитися зі своїми компаніями, якщо ті вирішать повернути їх на робочі місця. У деяких випадках співробітники виявилися готові пожертвувати більш високою зарплатою.

Учасники дослідження провели опитування серед більш ніж двох тисяч респондентів, запитавши їх, як би вони вчинили, якщо з 1 серпня їм довелося б повернутися в офіс і працювати звідти п’ять або більше днів на тиждень. 58 відсотків опитаних заявили, що виконають цю вимогу. Ще 36 відсотків відповіли, що в такому випадку вони почали б шукати іншу роботу, яка дозволить їм працювати з дому як мінімум один-два дні на тиждень, але якщо б зробити це не вдалося, то вони б погодилися з умовами роботодавця. Ще шість відсотків зізналися, що звільнилися б незалежно від результатів пошуків іншої роботи.

Автори дослідження акцентували увагу на тому, що багато працівників і роботодавців виявилися задоволені тим, як виконуються робочі процеси при дистанційному режимі. Деякі зі співробітників сподівалися, що зможуть і в майбутньому працювати з дому. Оскільки не всі компанії можуть собі це дозволити, багато працівників шукають інші місця зі зручним графіком.

Раніше експерти консалтингової фірми McKinsey попередили, що багато роботодавців, чиї співробітники працюють віддалено через пандемію, незабаром можуть зіткнутися з серйозними проблемами. Головною небезпекою стане те, що керівництво почне конфліктувати з працівниками, коли їм доведеться повертатися з дому в офіс.

Підйом червоних нетуристичних штатів Америки

Більше однієї третини штатів в цьому році посилили закони про голосування

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers