rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Підйом червоних нетуристичних штатів Америки
LIFE ELEVATED, девіз штату Юта, добре описує його географію (пустеля Мохаве - Mojave Desert, гори), культуру (пригоди) і, практично, нескінченні можливості для відпочинку на природі (умови світового класу для катання на лижах, піший туризм, рибалка, їзда на велосипеді , полювання, гра в гольф і т. д.). Цей девіз проголошує життя, а не просто існування - зовсім непогано, всього в двох словах! Який контраст у порівнянні з багатьма місцями, які борються з пеклом СОVID і ВLМ і ін.

Уявіть собі заможну людину із фінансовими засобами, яка провела останній рік за гратами в Портленді, Сіетлі, Міннеаполісі, Чикаго, Нью-Йорку, Сан-Франциско і ін. В тісній квартирі, серед безлічі тісних житлових будинків. З наказами, що не дозволяють насолоджуватися навіть прогулянкою в парку, не кажучи вже про вечерю поза домом, зустрічі з друзями та іншими нормальними заняттями, що це за життя? Єдині аргументи на користь проживання в великих міських центрах (і за великі гроші) - це культура, їжа, можливості для розваг - і все це зникло. Крім того, додайте сюди нічні заворушення і грабежі, образи і залякування людей, підпали і вандалізм, а також повна безкарність Woke натовпу, завдяки, так званим, керівникам в цих містах. Виникає питання - навіщо вам залишатися там, і хто, чорт візьми, вирішить туди зараз переїхати?

Штати в центральній частині Америки в цілому, які зазвичай не приваблювали туристів, - нетуристичні штати, і червоні, зокрема (ми знаємо, хто ми), відомі своїми низькими податками, дешевим житлом (особливо заміськими будинками з ділянками), підтримкою поліції, низьким рівнем злочинності, мінімальним регулюванням (особливо щодо COVID), люди тут більш доброзичливі і не втручаються в чужі справи. Крім того, народ тут набагато менше схильний до заворушень, грабежів і підпалів своїх міст, а їхні закони про зброю дозволяють населенню справлятися з порушниками спокою в міру необхідності. Ці штати також є тим місцем, де зростання населення в США є найбільш помітним, згідно з недавніми даними перепису населення, і, ймовірно, кількість населення тут буде продовжувати рости швидше, ніж в середньому по країні, і набагато більше, ніж у багатьох синіх регіонах.

Юта активно проголосувала за Трампа в 2020 р (T + 20%), поряд з найвищим приростом населення між переписом 2010 і 2020 рр. (~ 18%). Симпатії четвірки інших лідерів за зростанням чисельності населення також явно належали Трампу - Айдахо (T + 30%, 17% приріст), Техас (T + 6%, 16% приріст) і Північна Дакота (T + 34%, 16% приріст). Решта штатів з 10 провідних представляють собою суміш в політичному аспекті, в тому числі Арізона та Невада. В цілому, однак, червоний колір (за Трампа) на карті добре співвідноситься із зростанням населення в таких штатах, як Юта і Техас, а також Південний Схід країни, можливо, за винятком Джорджії, результати виборів в якій дуже підозрілі.

Дані перепису були повністю зібрані до початку пандемії COVID (результати були отримані на початку пандемії, коли передбачалося, що її пік настане вже через два тижні, якщо ви пам’ятаєте ті дні) і до настання «знаменитого літа любові» з CHAZ, CHOP, George Floyd, BLM і пекла Antifa. А також ще і до руху за позбавлення поліції коштів, і рекордної кількості продажів зброї, і появи нових покупців зброї, що не дивно, враховуючи політичні тенденції. Через страх перед дельта-штамом і ймовірністю відновлення ізоляції на невідомий термін часу, COVID буде чинити постійний вплив на міграцію і якість життя, в поєднанні з технологіями, зайнятістю і можливостями для роботи.

Я «працюю з дому» вже протягом декількох місяців, як і багато інших. На щастя, у мене є кімната для домашнього офісу (а не вітальня або кухонний стіл), та й «дорога на роботу» цілком влаштовує. Завдяки технологіям, доступним сьогодні, все більше і більше людей зможуть знайти баланс між роботою та особистим життям, маючи можливість працювати практично з будь-якого місця - навіщо залишатися в своїй маленькій квартирі, коли доступний весь світ? Така можливість буде позитивно впливати на більшу частину трудового населення, особливо на білих комірців, які будуть мати можливість віддаленої роботи та на обговорення варіантів зарплати, відпусток і т.д. Навіть втрата 10-20% зарплати, може бути вартою того, щоб жити поруч з великою родиною, в більш дешевому місці, мати можливість купити будинок вдвічі дешевше, жити в більш безпечному місці і т.д. Самі компанії можуть також отримати користь від переміщення місць роботи в доступніші райони, далеко від мегаполісів, - за рахунок зниження вартості оренди приміщень і зниженого оподаткування, а в перспективі це може навіть стати загальною тенденцією.

Демографія - це майбутнє, а в США - це також демократія в формі пропорційного представництва. У цьому циклі вже сім місць у Конгресі перемістилися з семи синіх штатів, включаючи Каліфорнію, Нью-Йорк, Іллінойс, в шість червоних (Техас отримав +2). Хоча драматичні події 2020 року в значній мірі відбувалися після перепису населення, а багато губернаторів синіх штатів піддаються критиці за те, як вони справляються з пандемією, наступні кілька років виглядають добре для багатьох штатів і гнітючими для інших, - з тих же причин, які обговорювалися вище , - злочинність, контроль за використанням зброї, податки, регулювання, борги, а також деспотичне і нестерпне керівництво, яке в даний час тільки підсилює паніку і безумство.

Повна свобода - це і свобода виїхати (запитайте Кубу, Венесуелу або Китай), і чим більше людей «проголосує ногами», тобто буде вільно рухатися, везучи з собою податки і політичну владу в штати з нормальними умовами життя, тим привабливішими стануть червоні штати. І, можливо, синім штатам знадобиться власне гасло, таке, наприклад, як «Життя в ізоляції» або «Приїжджайте на власний ризик».

Автор: Hardy Grover,
Джерело: American Thinker
(https://www.americanthinker.com/articles/2021/07/the_rise_of_the_red_flyover_states_.html ).
Переклад українською, «Час і Події».

Коментар редакції:
Арізона вже відчула всю красу переселенців з синіх штатів. Демократи обіцяють, що в 2030 Техас теж посиніє. Населення Техасу росте, як на дріжджах, - за рахунок переселенців з синіх штатів. Вони відкривають бізнеси, насолоджуються свободою і всім тим, що вони втратили в своїх демократичних штатах. Але всеодно, як зомбі, торочать про синій Техас.

Більше однієї третини штатів в цьому році посилили закони про голосування

Рамона Бесінджер: Як поcіяти раcoвy ворожнечу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers