rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Не поринайте з головою в роботу, зараз краще подумати про відпочинок. Якщо ви ще не були у відпустці, не тягніть. Вам потрібно набратися сил і зарядитися енергією. На цьому тижні з’явиться реальна можливість для корекції своєї долі, внесення в неї чогось нового, незвичного. Довіртеся голосу своєї інтуїції, і вона вас не підведе. Найбільш вразливим органом Овна буде печінка. Відмовтеся від жирної, смаженої і гострої їжі, зменшіть кількість солі в стравах. На цьому тижні краще повністю відмовитися від спиртного. Реалізація намічених планів, пройде набагато ефективніше, якщо ви використаєте свої ділові і дружні зв’язки, втім, надмірно зловживати особистими відносинами теж не варто. У вівторок небажано починати великі справи, пов’язані з фінансовим ризиком. Вихідні добре б провести за містом, в колі сім’ї або у близьких родичів у селі.

Телець

Якщо в своїх планах ви проігноруєте інтереси партнерів, друзів або сім’ї, то це не кращим чином позначитися на ваших відносинах. Високий ваш творчий потенціал. Але чи є час його реалізувати? Постарайтеся не зв’язувати себе ніякими обіцянками, будьте обачнішими, щоб уникнути непорозумінь. Якщо ви збираєтеся у відпустку, то його добре провести в комфортному для вашого світовідчуття місці.
На цьому тижні можна сподіватися на приплив сил і хорошу працездатність, в діловому партнерстві справи підуть на лад. Настає час, вдалий для нових знайомств або нової роботи. У професійній сфері важлива інтенсивність, але в усьому треба знати міру, близькі вам люди і навіть ви самі можете постраждати від прагнення весь час віддавати роботі. Ви цілком здатні підкорегувати хід своєї долі і пом’якшити її гострі кути. Варто проявити витримку і терпіння. Кращий напій для представників знака на цьому тижні – чай. Він буде корисний в будь-якому вигляді і в будь-яких кількостях. На вихідних в небезпеці будуть ноги. Носіть взуття за розміром і тримайте ноги в теплі, а також відмовтеся від пробіжок.

Близнюки

Якщо у вас є цікаві ідеї та чудові думки, то саме зараз вони будуть затребувані і здійсняться. Тиждень принесе знайомства з новими людьми, побачення, подорожі та багато яскравих вражень. Ваше особисте життя різко зміниться, причому саме так, як ви мріяли. Ви більше не будете самотні, ситуація вирішиться на вашу користь.
Ви можете не переживати з приводу свого фінансового становища. Грамотні дії в діловій сфері, творчий підхід та цікаві ідеї допоможуть вам досягти успіху. Найкраще зосередитися на довгострокових планах. Ви можете сміливо дивитися в майбутнє, демонструвати свої погляди і висловлювати думку, ваша кохана людина постарається його врахувати і зробить все, щоб виконати ваші мрії.

Рак

Не варто заздалегідь переживати з приводу подій, що насуваються. Ви все одно не зможете все передбачити. Але краще планувати справи і зустрічі на цей тиждень, в іншому випадку він буде дещо хаотичним. Будьте уважні і турботливі по відношенню до коханої людини, так як їй бракує вашого душевного тепла. Розвиток подій буде багато в чому залежати від вашого погляду на проблему, не дозволяйте собі песимізм.
Фінансове становище зараз не викликає особливого занепокоєння. Ваш авторитет на роботі зростає. Вівторок і четвер - сприятливі дні для вигідних і якісних покупок. Ракам не варто різко змінювати спосіб життя і режим дня. Ваш організм болісно сприймає кардинальні зміни.

Лев

На цьому тижні можуть загостритися питання кар’єри і влади, але колеги вас підтримають і обстановка на роботі скоро покращиться. Не бійтеся приймати важливі рішення не тільки за себе, але і за інших. Ви відчуєте, що необхідні начальству і партнерам, але є небезпека ілюзій і зоряної хвороби. Так що не будьте ласі на лестощі, і не присипляйте себе дифірамбами оточуючих. Ваші досягнення вимагають підтвердження практикою, і ця можливість довести і відстояти свої позиції у вас з’явитися. Особливих фінансових проблем на цьому тижні не передбачається. Однак доведеться багато працювати, хоча влітку так хочеться відпочивати. Своєчасним буде пошук нового джерело доходу. У середу або четвер можливі фінансові надходження. Не захоплюйтеся ставками на спорт. Зірки попереджають вас: щось у вашому організмі працює неправильно. Прислухайтеся до своїх відчуттів.

Діва

Ви зараз сповнені сил, енергії і рішучості. Діви точно зможуть виконати все, що вони задумали. Ви зможете досягти цілей, які раніше здавалися недосяжними. Це хороший період для того, щоб збільшити навантаження, ставити більш високі цілі і боротися зі шкідливими звичками. Ви можете захопити оточуючих своїми здібностями, розкривши творчий потенціал. Уміння слухати і чути плюс творчість подарує вам успіх в будь-якій сфері. Якщо для цього є передумови, ви можете вдало поміняти вид діяльності. У четвер не плануйте нічого серйозного, краще взагалі виїхати за місто і пожити на дачі. Важливу роль зіграють у вашому житті родичі, вони допоможуть вирішити важливі для вас проблеми.

Терези

Ділова поїздка на цьому тижні може відкрити перед вами нові перспективи. Є шанс, що удача посміхнеться вам, також можливий і зовсім закономірний зліт в кар’єрі. Ризиковані підприємства завершаться успішно в тому випадку, якщо ви правильно розрахуєте свої сили, і не будете покладати великі надії на чиюсь допомогу. Не відволікайтеся на балаканину, робіть свою справу, і надайте іншим можливість займатися своїми питаннями. Якщо ви незадоволені своїм особистим життям, то у вихідні ймовірно вельми перспективне знайомство. Терези на цьому тижні можуть переживати через дрібниці. Не варто витрачати нерви на незначні ситуації. Вашому здоров’ю нічого не загрожує. Потрібно бути впевненішими в собі і більше відпочивати. Зірки рекомендують вам взяти зараз відпустку або додатковий вихідний.

Скорпіон

Удача буде супроводжувати вас у бізнесі, діловому спілкуванні та в особистому житті. Справи складаються добре, незважаючи на ряд проблем, пов’язаних з необхідністю звільнення від колишніх зобов’язань. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції, і вона підкаже найвірніше рішення в складній ситуації. Вибирайте серцем. Любов важливіше боргу. Частіше влаштовуйте побачення, вирушайте в романтичну подорож. На цьому тижні вам слід особливо дбайливо ставитися до своїх очей - інакше можете погіршити зір. Постарайтеся скоротити час, який ви проводите перед екраном телевізора чи монітором комп’ютера; стежте за освітленістю. Якщо вам здасться, що ваші очі «висохли» або в них «потрапив пісок» - прийміть заходи, можна скористатися спеціальними краплями, які продають в аптеці. Краще їздити на громадському транспорті, а не на особистому.

Стрілець

У ці дні ваша підприємливість дозволить реалізувати багато задумки. Проявивши винахідливість в справах, ви досягнете практично всього, чого забажаєте. Вівторок зажадає відповідальності і зібраності. У середу вам доведеться повністю покластися на свого партнера, він знає, як краще. У неділю не кип’ятіться, так як конфліктна ситуація в сім’ї може затягнутися і мати неприємні наслідки. Зірки попереджають вас, що ваш організм страждає від надлишку солодкого. Постарайтеся зменшити кількість цукру в раціоні. Не варто пити солодкі газовані напої і перекушувати цукерками. На одне з перших місць вийде вирішення фінансових проблем. Не забувайте платити відсотки по кредитах. Втім, вам може надійти вигідна ділова пропозиція. Не виключено, що скоро ви з кредитами розрахуєтеся достроково.

Козеріг

На цьому тижні вам буде корисним вміння аналізувати ситуацію і поведінку людей і робити правильні висновки. Постарайтеся бути гранично чесним із самим собою, зніміть рожеві окуляри. Зараз бажано не епатувати оточуючих екстравагантністю і різкими судженнями. Вихідні ідеально підходять, щоб розслабитися на дивані з книжкою в руках або зайнятися чимось, що буде корисно для вашого здоров’я. Відпочинок на дачі в колі сім’ї буде зовсім не нудним.
На цьому тижні вас можуть очікувати романтичні пригоди, варто розраховувати на незабутні враження, кульмінація напруження пристрастей очікується ближче до вихідних. Схоже, у вас трапиться курортний роман..

Водолій

Це хороший тиждень для експериментів і зміни обставин. Водолії можуть позбутися старої звички або знайти нову, змінити спосіб життя і розпорядок дня, спробувати нові практики. Якщо ви не станете підганяти події чи виявляти зайву нервозність і нетерпіння, то тиждень обіцяє бути спокійним і розміреним. У вівторок друзі підтримають і допоможуть вам в ситуації, що склалася. У середу краще не пред’являти претензій або вимог до начальства, це призведе до конфлікту. В кінці тижня потрібно поменше базікати, більше робити, не заважаючи колегам своїми порадами. У неділю не виключені приємні несподіванки.

Риби

У понеділок можлива зустріч, яка змінить ваші плани. Середовище може піднести вам сюрприз, ви опинитеся в центрі подій, так вийміть з цього максимум користі. Ви завжди вважали за краще не говорити про свої справи, але тепер вам не вдасться зберегти їх в таємниці. Можна запитати поради у друзів. У другій половині тижня ймовірна критика з боку начальства і ваших товаришів по службі. Постарайтеся не готувати собі грунт для прийдешніх розчарувань, як і не ідеалізуйте оточуючих і ваші з ними відносини. У вихідні не пропустіть вечірку у друзів або пікнік на дачі у родичів.
Настає досить складний і відповідальний період, який може супроводжуватись деяким внутрішнім напруженням. Для досягнення успіху знадобиться сила волі, зосередженість і душевна рівновага, але якщо бути оптимістом, то все задумане здійсниться.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers