rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Жителі містечка Rosemont тепер можуть дійти пішки до прекрасного лісового масиву - широкий пішохідний міст з’єднав Rosemont з Catherine Chevalier Woods!
Жителі містечка Rosemont тепер можуть дійти пішки до прекрасного лісового масиву - широкий пішохідний міст з’єднав Rosemont з Catherine Chevalier Woods!

Кожному з нас іноді хочеться просто втекти від усіх і залишитися наодинці з собою та природою. Але не у всіх є час на далекі поїздки. І як добре, коли у нас під боком є величезний лісовий масив і можна, вийшовши з дому, через 10 хвилин опинитися на природі! The Forest Preserves of Cook County - 70 000 акрів дикої і прекрасної природи, немає кращого місця, щоб відпочити від суєти!

Cook County and Forest Preserves of Cook County President Toni Preckwinkle  і  Rosemont Mayor Brad Stephens розрізали стрічку на відкритті пішохідного моста у Rosemont, Іллінойс.

У день відкриття нового пішохідного моста, що з’єднує розважальний район Роузмонт з лісовими заповідниками району Дес-Плейнс округу Кук, президент округу Кук - Тоні Преквінкл  і  мер міста Розмонт - Бред Стівенс, приєдналися до генерального суперінтенданта лісових заповідників Арнольда Рендалла, комісара округу Кук Пітера Сільвестрі, сенатора Роберта Мартвіка і інших посадових осіб на церемонії перерізання стрічки.

Пішохідний міст Bryn Mawr Des Plaines Trail (ширина 12 футів) через річку Des Plaines, веде на Bryn Mawr Avenue і відкриває жителям і гостям Роузмонта прямий велосипедний і пішохідний доступ до Catherine Chevalier Woods і системи доріжок Des Plaines Trail в цьому лісовому заповіднику (протяжність 28 миль).
Проект вартістю в $ 1,3 мільйона було здійснено Village of Rosemont за підтримки Franklin Park, а також West Central Municipal Conference. Із загальної вартості $ 1 340 000 Rosemont вніс $ 268 000, а інша частина надійшла з федерального бюджету.

«Цей міст дає можливість велосипедистам або тим, хто просто гуляє по Des Plaines Trail, потрапити в наше містечко - Роузмонт, і познайомитися з нашими ресторанами, магазинами, розвагами, спортом і багатьма іншими речами», - сказав мер Роузмонта Стівенс. «У міру того, як все більше людей дізнаються про цей новий міст, все більше з них захочуть приїхати після своєї прогулянки в лісі в містечко, щоб відвідати наші ресторани і розважальні заклади».

Міст є частиною триваючого партнерства між лісовими заповідниками і муніципалітетами уздовж річки Des Plaines, від Touhy  до  North Ave. Проект працює над поліпшенням системи прогулянкових доріжок в лісових масивах. Консультативна група має в резерві $70 мільйонів на реконструкцію доріжок, на підвищення безпеки на великих залізничних переїздах і при перетині з дорогами, а також на боротьбу з  підтопленнями доріжок вздовж річки.

«Стежка Des Plaines Trail - одна з наших найпопулярніших систем маршрутів в лісових масивах. Тому ми дуже цінуємо партнерство муніципалітетів, таких як Village of Rosemont,  їх час і інвестиції в поліпшення життя наших громадян, всіх тих, хто займається пішим туризмом, їздить на велосипеді, бігає, гуляє зі своїм собакою, їздить верхи на коні або навіть катається взимку на бігових лижах по цих доріжках », - сказав генеральний суперінтендант Рендалл. «Я впевнений, що кожен, хто перетинає цей міст, гідно оцінить унікальні можливості, які він відкрив для відвідування лісових масивів жителями Розмунта.

Office of Cook County
Переклад українською «Час і Події»

Яка держава називається «Сполучені Штати Америки»?

Коментар читача:

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers