rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ McCormick Place порадував жителів Чикаго Автосалоном-2021
«Тепер ми можемо повернути автосалон в наш улюблений конференц-центр - McCormick Place. Ми все зробимо для того, щоб це було безпечно і відображало наш прогрес в уповільненні розповсюдження вірусної інфекції. Я з нетерпінням чекаю, коли McCormick Place в липні знову відкриє свої двері для Чиказького автосалону і ще більше зміцнить триваючу ініціативу «Відкритий Чикаго». Так на початку червня мер Чикаго Лорі Лайтфут обнадіяла всіх автолюбителів Великого Чикаго.

І ось, 15 липня, Великий Чиказький Автосалон відкрився!

Цього разу шоу було коротше, ніж звичайний дев’ятиденний форум в лютому, і 19 липня свято автолюбителів вже закінчилося. Через запобіжні заходи кількість людей, яким було дозволено відвідувати захід у будь-який час, обмежилася 10,000-ми відвідувачів.

Саме шоу перемістилося в західну будівлю McCormick Place, а його частина проходила вздовж Indiana Avenue і прилеглих вулиць, де влаштовувалися тест-драйви та демонстрації технологій.

Всі чотири вечори шоу супроводжував вуличний фестиваль уздовж Indiana Avenue, в якому були представлені автомобілі, розваги, їжа і напої.

 Title 
  
Квитки на автосалон продавалися тільки онлайн, де учасники могли вибрати бажаний час відвідування в рамках зусиль по підтримці обмеження щодо скупчення людей, а також - запобігання скупченню людей біля входу на шоу.

При вході були потрібні маски для обличчя, сканувалася температура, і медична анкета заповнювалася до того, як був дозволений вхід.

Відвідувачі Автосалону 2021 були одними з перших, хто побачив недавно створені автомобілі, в тому числі: Ford F-150 Lightning 2022 року, Ford Maverick 2022 року, Jeep Compass 2022 року, Jeep Wrangler Rubicon Xtreme Recon 2021 роки, Lexus NX 2022 року, Nissan Pathfinder 2022 року, Nissan Z Proto, 2022 Ram 1500 Laramie G / T і 1500 Rebel G / T, 2022 Ram 1500 BackCountry Edition, 2022 Ram 1500 Limited 10th Anniversary Edition, 2022 Toyota Corolla Cross, 2022 Toyota GR 86 і 2022 Volkswagen Golf GTI і Golf R.

Визначною подією на Автосалоні став Ford F-150 Rocket League Edition - реальна повнорозмірна версія віртуального автомобіля з гри.

У лютому Ford оголосив про партнерство з виробником відеоігор Psyonix, для розробки версії пікапа F-150 для гри Rocket League. А тепер - автомобіль з гри вперше втілений в життя. Ford побудував повнорозмірну версію F-150 Rocket League Edition просто для задоволення, оскільки вона не буде випускатися для клієнтів.

«Ми працювали над планом відкриття з офіційними особами McCormick Place протягом декількох місяців і побачили, що наше шоу може забезпечити шлях до повторного відкриття об’єкта», - сказав генеральний директор Чиказького автосалону Дейв Слоан (Dave Sloan).

«Приблизно в цей же час в минулому році McCormick Place був перетворений в установу по догляду, що значно допомогло нашому місту під час першої хвилі COVID- 19», - сказала мер Лорі Лайтфут в своїй заяві.

Автосалон був свого роду пробною кулею для інших заходів в Чикаго, які очікують «зелене світло».

Яка держава називається «Сполучені Штати Америки»?

Коментар читача:

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers