rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Байден використовує військових для перевезення нелегалів по Америці
Такер Карлсон відкрив своє шоу в середу ввечері тим, що він отримав від інформатора дані щодо останньої діяльності Байдена з перевезення нелегальних мігрантів по Америці.

Виявляється, військові США були причетні до таємного транспортування нелегалів (або, як їх скромно називають військові, «негромадян без документів») для їх розселення в самому серці Америки. Адміністрація діє незаконно, і є вагомі аргументи на користь того, що всі залучені особи - президент, віце-президент, демократи в Конгресі і військові, які здійснюють цю схему, - повинні бути притягнуті до відповідальності.

Як пояснює Такер, за останні шість місяців, незважаючи на чіткі закони, які деталізують впорядковану імміграцію (закони, що відображають волю людей), адміністрація Байдена відкрила південний кордон Америки. Під егідою Байдена мільйон латиноамериканців (плюс вихідці з Африки та Близького Сходу) хлинули в Америку ... а потім зникли. Ми знаємо, що адміністрація відправляє їх в червоні штати. Що ми дізналися від Такера, так це те, що американські військові, які поклялися захищати Америку від вторгнень, є співучасниками цих дій.

Ось звіт Такера. Крім викриття цієї історії, він робить надзвичайно важливе зауваження про той факт, що маріонетка-Байден і його господарі навмисно і незаконно змінюють Америку, проти волі американського народу.

А ось розмова Такера зі Стівеном Міллером, який стверджує, що те, що робить Байден, не тільки незаконно, але також є неконституційним і заслуговує імпічменту:

«Звичайно, з нинішнім Конгресом, керованим демократами, про імпічмент Байдену не варто і мріяти. Замість цього Конгрес зараз є стороною-співучасником в цьому плані. Вкрай важливо, щоб республіканці контролювали Конгрес. Хоча і я повинен сказати, що нинішні республіканці настільки залякані тим, що їх вважатимуть расистами, бунтівниками або прихильниками переваги білих, що на щось серйозне вони зараз не здатні. Таким чином, необхідно не тільки отримати контроль республіканців над Конгресом, але і залучити до Конгресу сміливих консерваторів.

Як тільки це буде зроблено, почнуться імпічменти - я маю на увазі «імпічменти у множині». Все в адміністрації і на верхніх рівнях Конгресу залучене в те, що тут відбувається - і те, що тут відбувається, є настільки кричуще протизаконним, що представляє собою найсерйозніше порушення клятви цих людей дотримуватися Конституції і законів Сполучених Штатів. Імпічменту повинні бути піддані Байден, Камала, Пелосі, Шумер, Міллі і будь-який інший урядовець, причетний до цієї пародії.

А що щодо цих нелегалів в Америці? Ви почуєте, що стільки людей депортувати неможливо. Це може бути правдою, але ми вже дізналися, що якщо відмовити їм у всілякій допомозі та соцвиплатах, то більшість з них депортується самостійно. Перше, що повинен зробити консервативний Конгрес, - це покласти край всім незаконним виплатам та пільгам для людей, які вже перебувають в країні – в охороні здоров’я, освіті, надання житла і всього іншого.

Як я вже говорила раніше, я зовсім не звинувачую цих людей в тому, що вони залишили свою убогу, корумповану, жалюгідну батьківщину на користь більш багатої Америки, особливо тому, що Байден (незаконно) залишив хвіртку широко відкритою і розстелив вітальний килимок. Однак якщо залучити досить дешеву нелегальну робочу силу, яка потенційно буде голосувати за демократів, ми теж станемо убогою, корумпованою і жалюгідною країною. Незаконним мігрантам потрібно повернутися і працювати над поліпшенням своїх країн, а не тягнути вниз нашу.

Andrea Widburg, American Thinker
Джерело:
https://www.americanthinker.com/blog/2021/07/biden_is_using_the_military_to_ship_illegal_aliens_across_america.html?fbclid=IwAR1ysM9bPyoLMhn7QneGda6VVTvZEmgfGIZaBuu9JAYKDsABebn_4KyESA0

Яка держава називається «Сполучені Штати Америки»?

Коментар читача:

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers