rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Цей червоний, білий та синій Ford Ranger не для Америки
Ford Ranger, який зараз продається, насправді бере свій початок з 2011 року випуску. Вже десятиріччя Ranger присутній на ринку, але залишається конкурентоспроможним. Це не важко зробити, враховуючи, що його конкуренти, такі як Toyota Tacoma та Chevy Colorado / GMC Colorado, також старіють. Лише новий Nissan Frontier 2022 року - це нова дитина.

 Title 
  
Тим часом за кордоном Ranger залишається популярним, і для всіх ринків прибула нова спеціальна модель, яка виглядає дуже американською. Тільки це не для Америки, а скоріше для Таїланду. Зустрічайте Ranger XL Street Special Edition.

За ціною трохи менше 21000 доларів, XL Street відповідає своїй назві та призначена для вуличних перегонів із зниженою підвіскою, обвісом, що складається з розширень переднього та заднього бамперів, бічних спідниць та спойлера задніх дверей. Є також чорні дзеркальні кришки та ручки дверей, а також 16-дюймові колеса.

Лінії кузова, що складаються з червоних, білих та синіх смуг та переходять від бампера до бампера через верх, і інша графіка з боків. Всередині є восьмидюймовий сенсорний екран, шість динаміків, а також сумісність Apple CarPlay та Android Auto.

BMW представила спецверсію Х5: лише 350 екземплярів чорного кольору

Jeep представив новий позашляховик: автогальмування і ще 74 безпекові функції

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers