rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Початок тижня відзначиться потужним зарядом енергії. Проте, від вас залежить, позитивною чи негативною вона, зрештою, буде. Місяць в Овні перевірятиме, наскільки ви здатні засвоювати та взаємодіяти з такими енергетичними сплесками.
Не розраховуйте на розмірений та спокійний тиждень - прийшов час рішучих дій. У стосунках ймовірні емоційні спалахи. Постарайтеся використати цю нагоду, щоб додати пристрасті в особисте життя. Уникайте конфліктів, адже близькі люди також реагуватимуть на місяць в Овні й це провокуватиме кожного гніватися. Чудовий тиждень для наполегливої роботи. Проявіть себе в тій сфері, що надихає вас і де ви ладні забути про плин часу. Енергетичний потенціал протягом тижня сприятиме новим відкриттям та перемогам. Результати ваших зусиль приємно здивують вас.

Телець

Впродовж тижня ви можете відчувати внутрішній конфлікт: енергетичний спалах та водночас невпевненість. Долайте страхи й сумніви, адже зараз найкращий час для наполегливої праці. Цілковита віддача процесу, незалежно йдеться про роботу чи стосунки з близькими, дозволить вам невдовзі відчути позитивні результати докладених зусиль. Проявіть розуміння до людей, що вас оточують. Будьте розважливими незалежно від того, чи проявляють у відповідь люди емпатію до вас. Ближче до вихідних вас здивують цікаві знайомства. Нові люди можуть змінити ваше життя на краще. Тож довіряйте долі. В кінці тижня корисно планувати наперед - незабаром у вас трапиться можливість втілити в реальність свої бажання.

Близнюки

Сприятливий тиждень до розв’язання складних проблем, як своїх, так і чужих. Раптом вас може охопити радість, що ви впоралися з тим, що давно відкладали в ящик чи допомогли слушною порадою тому, хто її вкрай потребував. Цього тижня ви усіх дивуватимете глибиною мислення й вмінням спостерігати, аналізувати інформацію. Ваша креативність вражатиме навіть вас - не спиняйте цей потік. Не бійтеся сміливих ідей та проєктів. З середи ймовірні корисні знайомства чи, можливо, давні знайомі нагадають про себе. Проте будьте обережні у спілкуванні з тими, кому властива легковажність. Не втрачайте критичного погляду. На вихідних відпочиньте з родиною. Ви відчуєте потребу відновити сили після насиченого тижня.

Рак

Емоційні спалахи, імпульсивність та гарячковість - те, що буде проблемою багатьох людей цього тижня. Не втрачайте терпіння - деколи воно допомагає оминути гострих кутів та уникнути образ через дрібні непорозуміння. В роботі може з’явитися деяка неорганізованість. Складіть чіткий план на день/тиждень. Це допоможе не втратити фокус з важливих тем і вирішувати проблеми за їх пріоритетністю. Вам доведеться проявити поміркованість та послідовність. У фінансових питаннях не завадить деяка ощадливість, бо можливі незаплановані витрати. Корисно відновити тренування, адже енергії впродовж тижня вам на усе вистачатиме і фізична активність піде вам на користь, освіжить відчуття, подарує тонус. З’явиться мотивація вдосконалювати себе з усіх сторін.

Лев

Вас чекає продуктивний тиждень. Ви спроможні виконати не лише свою роботу, а й допомогти іншим. Проте, сповнені сил та ентузіазму, не забувайте і про власне здоров’я, без страху й сумніву кидаючись у нові завдання. Цього тижня вас може турбувати спина й шия через тривогу, яка накопичилася. Зосередьтеся на своєму самопочутті: помедитуйте, покатайтеся на велосипеді чи проведіть час біля природної водойми, якщо відчуєте втому. У п’ятницю імовірні вигідні пропозиції по роботі. В особистому житті, навпаки, тривоги спадуть, непорозуміння будуть подолані завдяки вашій емпатії. В кінці тижня вас охопить рішучість і ви здатні на доленосні вчинки, що змінять ваше життя на краще.

Діва

Початок тижня може викликати дещо неприємні відчуття, особливо, у пов’язаних з кар’єрою справах. Вам може бути складно зберігати концентрацію, проте дуже скоро це минеться. Зверніть увагу на оцінку своїх можливостей. Не давайте зайвих порад та обіцянок оточуючим, щоб не стати заручником свої слів у майбутньому. В кінці тижня хвилювання пройдуть і ви почнете генерувати безліч сміливих ідей. Відчутну роль зіграє блискучий конект з людьми, що його ви вмієте встановлювати абсолютно природно та невимушено. Знайомі та друзі охоче прийдуть на допомогу, щойно вона вам знадобиться. Підтримка дорогих вашому серцю людей може стати запорукою віри в себе та безперечного успіху у ваших ідеях. На вихідних поєднайте корисне з приємним: наприклад, поїдьте за місто й пориньте у світ захопливої художньої книги на березі ріки.

Терези

Тиждень обіцяє бути насиченим. Вдалий час для спостережень та роботи над помилками. Випаде нагода розібратися у складних ситуаціях. Ви чіткіше бачитимете бажане і зможете викристалізувати думку: що потрібно робити, щоб досягти своїх цілей. Удача, нарешті, повертається до вас обличчям. Напружені стосунки можуть стати щирими й добросовісними. У фінансових питаннях труднощів не буде - зірки на вашому боці. Серед нових знайомих можете раптово знайти людину, враження від якої будуть, наче від давно рідної й близької. Цього тижня ваші соціальні навички набудуть особливої ваги: ви будете в центрі подій. Відвідайте при нагоді якусь вечірку, де ви зможете проявити свій талант спілкуватися з людьми та креативність повною мірою.

Скорпіон

Ніщо цього тижня не сховається від вашого пильного ока. Вам хотітиметься бути у спокої та спостерігати за плином часу, аналізуючи все довкола. Зірки прогнозують вам романтичні знайомства цього тижня. Проте не квапте події - нехай історія розвивається природно. Ваша інтуїція - запорука вашої ж гармонії. Дозвольте собі найсміливіші свої ідеї втілити в життя. На роботі можливі цікаві пропозиції. Як би не хотілося провести час, споглядаючи за світом, без зайвої метушні, однак практично весь тиждень ваші думки будуть зайняті роботою. Проявіть свої найкращі професійні навички. Можете говорити з керівництвом про підвищення зарплати - цього тижня воно лояльне до вас. Не бійтеся запитати поради у друзів: вони можуть зорієнтувати вас у ситуації об’єктивніше, ніж ви це зможете самостійно. Дехто можу справді стати у пригоді. Не відмовляйтеся від допомоги, якщо відчуваєте у ній потребу.

Стрілець

Є шанс, що докладені сьогодні зусилля, принесуть гарні плоди згодом. Не бійтеся спонтанних рішень. Вони можуть лякати вас, дивувати й бентежити.
Проте, для особистого та професійного зростання деколи треба виходити із зони звичного комфорту. Не переймайтеся дрібними нюансами, якщо ситуація - типова. Вам легко знайти спільну мову мало не з усіма. Маючи такий вроджений талант комунікувати з людьми, жодні перепони вам не страшні.
Останніми днями ви були завантажені робочими, особистими клопотами. Ймовірно, весь час працювати, не покладаючи рук - виснажливо і вам негайно пора відпочити. Кінець тижня проведіть у родинному колі, приділіть увагу близьким - вони потребують цієї опіки. Турбота про когось принесе вам справжню насолоду.

Козеріг

Почуття гумору, стриманість та доброзичливість - ось якості, які вам точно знадобляться протягом наступного тижня. Будьте терплячі до близьких, пробачайте їм їхню слабкість. Вихідні для вас будуть значно приємнішими та більш вдалими. Це час, коли вам мусить таланити на кожнім кроці. Особливо, удача посміхнеться у справах, які довгий час тягнулися. Аж тепер вам буде легко завершити усі “хвости”. У вас з’явиться можливість поспілкуватися з тими, кого вам не вистачало останнім часом. З усвідомленням близькості потрібних людей та підтримки з їх боку світ здаватиметься особливо прекрасним. Бережіть це відчуття гармонії якомога довше. На вихідні добре планувати якусь мандрівку, щоб перевести подих та набратися сил для нових перемог.

Водолій

Не кваптеся з висновками навіть, якщо чітко відчуваєте, що ви маєте рацію. Лишіть долю переконань на припущення, що, зрештою, можуть виявитися правдою. Потім може здатися, що причина сварки не була того варта.  Адже тиждень буде доволі імпульсивним і люди будуть емоційно лабільні. З цієї причини зберігайте спокій та не встрявайте у суперечки з приводу дрібниць. Не беріть участь і у серйозних дискусіях - однаково впродовж наступного тижня складно буде дійти компромісу. Проте ж тиждень чудовий для ведення справ, пов’язаних з бізнесом. Висока ймовірність здобути вигідне бізнес-партнерство та покласти початок вдалому співробітництву. Ваше вміння тонко й красиво пожартувати часто рятує ситуацію від дрібних непорозумінь. Воно ж і допоможе впродовж тижня маневрувати між емоційними спалахами ваших близькими та згладжувати гострі кути.

Риби

Зберіться з духом і продовжуйте працювати навіть, якщо не дуже хочеться. Ефективність роботи цього тижня приємно вас потішить, якщо ви подолаєте лінь. Ви зможете закрити ті процеси за тиждень, які дотепер чекали місяць. Особливо легко вам вдаватимуться питання організаційного характеру. Можливі бюрократичні затримки, що виводитимуть вас із себе. Проте зберігайте спокій. У ваших руках завжди є можливість повернути ситуацію у потрібному вам напрямку. Не бійтеся обов’язків та турбот. Просто зберіться з духом і продовжуйте. Як у відомій фразі: “Очі бояться - руки роблять”. Винагородою за ваші старання стане душевна рівновага і можливість незабаром відпочити, не переймаючись незавершеними справами. З боку близьких ви отримаєте очікувану підтримку та розуміння.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers