rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Австрія сприятиме США у розслідуванні випадків Гаванського синдрому
Уряд Австрії заявив, що розслідує повідомлення про те, що американські дипломати у Відні відчули симптоми таємничої хвороби, відомої як Гаванський синдром.

«Ми серйозно сприймаємо ці повідомлення і співпрацюємо в рамках нашої компетенції, як приймаючої країни, зі США в загальному розслідуванні», - повідомили в МЗС Австрії.

Напередодні представники Державного департаменту США зая­вили, що «енергійно розслідують» повідомлення про можливі незрозумілі випадки погіршення здоров’я працівників посольства США у Відні.

Хворі з підозрою на Гаванський синдром повідомляють про низку різних симптомів і фізичних відчуттів, зокрема, раптове запаморочення, нудоту, головний біль. Деякі люди повідомляли про те, що вони можуть «вступати» і «виходити» з цих відчуттів, фізично переміщаючи свої тіла в інше місце.

З моменту виникнення інцидентів, пов’я­заних з цим захворюванням, які почалися в кінці 2016 року у Кубі, федеральні слідчі США намагалися визначити, що або хто викликає ці загадкові симптоми. Повідомлялося також про випадки Гаванського синдрому в інших регіонах світу.

Перекладено українською, “Час і події”
Джерело:
Укрінформ https://www.ukrinform.ru/rubric-world/3282697-avstria-budet-sodejstvovat-ssa-v-rassledovanii-slucaev-gavanskogo-sindroma.html

В Україну доставили 2 мільйони доз вакцини Moderna, від уряду США в рамках COVAX

Львівські лікарі провели унікальну операцію і повернули 6-літнього хлопчика до нормального життя

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers