rss
06/15/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Мер Чикаго Лорі Лайтфут оголосила, що мерія знову відкрита для широкої публіки
Нижче надається оновлена інформація по основних департаментах мерії.

6 липня мер Чикаго Лорі Е. Лайтфут оголосила, що через 16 місяців мерія знову відкрилася для публіки. Це ще один крок у відновленні міста Чикаго після впливу пандемії. Всі відвідувачі і раніше будуть зобов’язані носити маски та дотримуватися соціальної дистанції, поки вони знаходяться в будівлі.

Мерія тепер працює з 8 ранку і до 5 вечора, з понеділка по п’ятницю.

Коли місто перейшло на п’яту фазу COVID-19, доступ до мерії все ще був обмежений.

The Department of Finance’s Payment Service Centers (Центр платіжних послуг Департаменту фінансів) був відкритий в мерії протягом останніх 16 місяців і буде як і раніше відкритий з 8 ранку до 5 вечора з альтернативним графіком роботи (див. Payment Center Locations & Services). Департамент Debt checks (Боргові чеки), розташований в кімнаті 700 мерії, доступний по електронній пошті, а з 6 липня вже веде обмежений прийом громадян і в офісі.

The Utility Billing Customer Service Center і Tax Administration offices at DePaul (Центр обслуговування клієнтів по рахунках за комунальні послуги і офіси податкової адміністрації в DePaul) відкритий для людей з 8 ранку до 5 вечора з понеділка по п’ятницю для обмежених особистих консультацій.

The Department of Business Affairs і Consumer Protection’s Small Business Center (Центр малого бізнесу Департаменту у справах бізнесу і захисту споживачів), розташований в кімнаті 800 мерії, вже відкритий для обмежених особистих консультацій, починаючи з 6 липня. Відповідно до загальноміської політики відносно всіх міських об’єктів, всі представники громадськості повинні будуть носити маску і триматися на відстані шести футів від суспільства під час перебування в Центрі малого бізнесу. Особисті відвідування повинні бути зарезервовані для консультацій, які не можуть бути виконані віддалено, і підприємцям настійно рекомендується продовжувати використовувати Chicago Business Direct для всіх своїх потреб в ліцензуванні бізнесу.

The Department of Buildings (Департамент будівництва) (DOB) буде поступово відкриватися для відвідування, персональні відвідування матимуть пріоритетне значення для домовласників і бізнес-орендарів, які мають обмежені можливості віддаленого доступу до інтернет-послуг. У більшості випадків для third-party providers, включаючи експедиторів, юристів, підрядників і фахівців з дизайну, є тільки можливість залишити документи (drop-off service). Всі вказані персони, як очікується, повинні будуть дотримуватися процедур подачі електронних документів і призначати час для зустрічей з міським персоналом на сайті. Позапланові зустрічі з персоналом сторонніх постачальників заборонені. Всі заявки на отримання дозволів та заявки (як подані в електронному вигляді, так і особисто) будуть поміщені в одну чергу і оброблені в отриманому порядку. Касові послуги будуть як і раніше доступні на першому поверсі мерії, у центральному залі засідань міста (400 W. Superior) і в платіжних центрах Департаменту фінансів.

DOB продовжить надавати електронні та телефонні послуги, які були організовані в минулому році, і просить всіх користувачів продовжувати користуватися цими послугами, коли це можливо, оскільки кількість особистих контактів залишиться обмеженою. Для отримання додаткової інформації про поточні послуги DOB, будь ласка, вийдіть на наш сайт в розділ «часто задаються» на сайті мерії.

The Office of the City Clerk був відкритий протягом останніх 16 місяців і буде як і раніше відкритий з 8 ранку до 5 вечора в мерії, а 2 сусідніх офіси будуть відкриті з 9 ранку до 5 вечора. Для отримання інформації про придбання стікера на автомобіль від міста Чикаго, пропусків на щоденну парковку в житлових будинках або лайсенс на собак відвідайте наш сайт www.chicityclerk.com .

Америка перевершила найсміливіші мрії

Нью-Йорк почав виселяти безпритульних з готелів на тлі падіння захворюваності на коронавірус

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers