rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Нью-Йорк почав виселяти безпритульних з готелів на тлі падіння захворюваності на коронавірус
Минулого місяця Нью-Йорк почав переселяти близько 8,5 тис. безпритульних людей з готелів у традиційні притулки. Намагаючись стримати поширення коронавірусу навесні 2020 року, міська влада переселила тисячі безпритульних у більш ніж 60 приватних готелів.

Готелі, розташовані по всьому місту, були переобладнані в аварійні притулки, оскільки вони забезпечували більше захисту від вірусу, ніж стандартні притулки казармового типу. Згідно з аналізом, проведеним у червні 2020 року правозахисною групою «Коаліція на підтримку бездомних», жителі Нью-Йорку, які живуть в притулках для бездомних, вмирали від Covid-19 частіше, ніж інші мешканці міста.

Однак після того, як в штаті скасували більшість обмежень у зв›язку зі зниженням рівня зараження, Нью-Йорк прагне знову заповнити номери готелів туристами. «Пора переселити бездомних, які тимчасово перебували в готелях, назад до притулків, де вони зможуть отримати необхідну підтримку», - заявив мер Білл де Блазіо. Переселення бездомних було розпочато 22 червня. Очікується, що роботи по їх переселенню будуть завершені до кінця липня.

Жаклін Сімоне, старший політичний аналітик «Коаліції в підтримку бездомних» заявила, що організація стурбована: чи не становить повернення безпритульних у притулки небезпеки для їх здоров’я та благополуччя. За її словами, поширення коронавірусу в притулках, як і раніше викликає чималу стурбованість.

Джерело: https://www.wsj.com/articles/new-york-city-moves-homeless-out-of-hotels-as-covid-19-rates-fall-11625486401?mod=searchresults_pos4&page=1
Опубліковано: 8.07.2021
Переклад українською,
“Час і Події”

Америка перевершила найсміливіші мрії

Ті чорні екстремісти, що перекрили трасу I-95, можуть скоро постукати у ваші двері

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers