rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Фортуна наступного тижня на вашому боці. Тож можете сміливо втілювати свої плани в життя і не боятися, ризики себе виправдають. Дозвольте своєму таланту генерувати ідеї розкрити вас з новою силою. Незвичні рішення приходитимуть до вас природно й легко. Проте пам’ятайте про здоровий сон та збалансоване харчування. Вам знадобиться чимало енергії протягом продуктивного тижня. Дозвольте собі відпочити, щойно відчуєте втому і тоді організм піде вам назустріч і ви продовжите роботу значно активніше завдяки життєвому ресурсу, що ви заощадили під час відпочинку.
Зірки пророкують раптову появу старих друзів. Проявіть розуміння й мудрість: можливо, саме зараз - час відпустити давні образи. Маленькі дрібниці даруватимуть гарний настрій, тому не зациклюйтеся на серйозних речах. Звертайте увагу на життєві радощі, що сповнять вас енергією на довгу перспективу.

Телець

Зірки радять бути обережними: впродовж тижня ймовірні незаплановані витрати. Подумайте про заощадження - це може стати подушкою безпеки згодом. Не дозволяйте роботі поглинути вас цілком. Якщо почуваєтеся втомленими та не отримуєте задоволення від роботи - краще її залишити. Рішення, прийняті цього тижня на свою користь, у майбутньому обернуться чудовими можливостями.
Є загроза, що тиждень пройде у безладному режимі через величезну кількість завдань, що на вас навалилися. Зберігайте спокій та свій час завдяки методу планування. Чітко розподіліть свій час за пріоритетами, тоді вам неодмінно вдасться все встигнути. До кінця тижня ви відчуєте потребу в особистій герметиці. Відпочиньте з родиною за містом у вихідні. Пориньте у світ захопливої книги чи помедитуйте.

Близнюки

Чудовий час для душевних справ. Упродовж тижня зірки допомагатимуть вам з ідеями, що виникли з вашої гуманності та альтруїзму. Допоможіть тим, хто цього потребує і ваше добро повернеться до вас сторицею.
Проте довіряйте собі. Якщо ви відчуваєте гармонію та задоволення від того, куди скеровуєте свою увагу, тоді продовжуйте у тому ж напрямку. Та, якщо ваш внутрішній стан близький до поганого, дайте собі спокій. Інакше ризикуєте виснажити свою життєву енергію. Бережіть себе, позаяк допомагаючи іншим людям.
Приділіть час саморозвитку: саме зараз - краща нагода повчитися чомусь новому чи зосередитися на вдосконаленні старих навичок.

Рак

Наближається час важливих змін у житті. Цього тижня висока ймовірність кармічних зустрічей. Люди, що цілковито змінять ваше життя, можуть прийти несподівано. Прийміть це як зміни до кращого. Вам може різко закортіти переїхати у новий дім чи навіть місто. Не бійтеся, вихід зі своєї звичної зони комфорту - це зона ваша зростання та розвитку. Тиждень, попри свою доленосність, обіцяє бути доволі спокійним. Ви будете зосереджені на збереженні позитивного настрою та шукатимете можливості вгармонізувати свій особистий простір. Здається, ніщо не здатне зіпсувати вам настрій цього тижня. Тож усе вийде, але довіряйте своєму внутрішньому голосу.

Лев

Цього тижня зірки рекомендують вам сконцентруватися на ефективності вашої праці. Не розсіюйте увагу на безліч різних завдань одночасно - це призведе до хаосу та вигорання. Зосередьтеся на чомусь одному, виконайте завдання повністю, а тоді переходьте до наступного. Тиждень буде сприятливим до вас у фінансових питаннях: можливо, цього тижня вам підвищать зарплату чи виникнуть раптові можливості доля додаткового підробітку. Приділіть увагу саморозвитку: навчання - це найкраща інвестиція у ваше майбутнє.
На вихідних побудьте з родиною. Перемкніть свою увагу на хатні справи - це дозволить вам перевести подих після продуктивного робочого тижня та стане щедрим виявом турботи до рідних.

Діва

Тиждень буде сприятливим до по-доброму впертих людей. Ваша цілеспрямованість дозволить просунутися далі у справі й не втратити напрацьованого об’єму. Краще діяти помірно, але безперервно, ніж на повну, але рідко. Ваша працьовитість є запорукою успіху. Якщо відчуєте, що накопичується тривога та втома. Рідні можуть потрапити під вашу гарячу руку, проте не зривайтеся на них - постарайтеся знайти вихід негативним емоціям у ваших захопленнях. На вихідних відкладіть робочі питання й зосередьтеся на стосунках з близькими. Поїдьте за місто, відвідайте родичів, яких давно не бачили. Це наповнить вас та вгамує емоції.

Терези

Цього тижня дрібні проблеми відпадуть самі собою, якщо не будете на них затримувати свою увагу. Покладіться на життя і воно допоможе розв’язати складні питання легко й невимушено. Додайте в цей процес дрібку самоіронії.
Серед тижня раптово з’являться нові можливості до професійного розвитку. Не втрачайте цю нагоду, удача тепер - на вашому боці. Близькі люди допоможуть та підтримають, справи стрімко підуть угору. Приймайте це з вдячністю, ви на це заслужили.
Цікаві ідеї, що виникнуть впродовж тижня, поки не розголошуйте. Обміркуйте все, як слід, спочатку. Трохи згодом буде більш сприятливий час для їх втілення.

Скорпіон

Вдалий час для того, щоб розв’язати давні питання й закрити усі гештальти. Докладаючи зусиль до кожної вашої справи, невдовзі ви помітите відчутний результат. Деталі й незначні подробиці життя можуть потребувати нашої негайної уваги, тож будьте готовими.
Ваші старання повернуться до вас корисними навичками та вигідними перспективами. Є ймовірність, що довкола вам плестимуть інтриги ті, хто вас оточують. Не зважайте на дрібні плітки, щоб не втрачати свій ресурс даремно.
Ближче до вихідних про вас згадають старі знайомі. Довіряйте цим людям з деякою обережністю. На вихідних чудовий час зайнятися духовними практиками чи провести час з родиною

Стрілець

Тиждень багатий на внутрішні відкриття. Ви можете раптом з’ясувати, що деякі ваші погляди чи принципи могли втратити зміст. Перегляньте ці механізми, модифікуйте їх таким чином, щоб вам було приємніше з ними жити.
Сприятливо щось змінити у житті: змінити роботу, яка вас пригнічує, позбутися токсичних людей чи бодай влаштувати вдома перестановку. Це внесе відчуття новизни у ваше життя та освіжить думки. Якщо вас засмучує розлука чи непорозуміння з кимось важливим, то скоро ця проблема вирішиться і ви зможете бути разом.
На вихідних подбайте про своє здоров’я: покупайтеся у природній водоймі чи покатайтеся на велосипеді.

Козеріг

На вас чекає дуже активний тиждень. Докладіть зусиль, щоб ваші старання принесли гарний результат. Віддайте належне плануванню та дотримуйтеся розпорядку, тоді усі справи будуть виконані вчасно.
Звертайте увагу на здоров’я та харчування – щоб мати сили і можливість здійснювати все необхідне.
У фінансових питаннях зірки радять не гарячкувати, краще заощадити зараз, інакше - можливі зайві витрати. Посеред тижня можливі корисні знайомства, але будьте обережними з новими людьми. Цілковито довіряйте своїй інтуїції - доля розкриває для вас зараз безліч чудових можливостей.
Якщо ви відчуваєте, що охололи до партнера, то спробуйте освіжити ваші почуття. А краще поговоріть про стосунки. Спільними зусиллями ви знайдете гармонію та щастя.
На вихідних проведіть час з рідними. Імовірно, вони чекають від вас серйозних рішень.

Водолій

Наближається чудовий час для втілення особистих бажань. Тиждень буде багатий на приємні несподіванки та сюрпризи від рідних. Будьте щедрими до близьких – і вони віддячать Вам взаємністю.
На початку тижня можливі знайомства. Нові люди змінять ваше життя. Зосередьтеся поки на особистому житті. Розв’яжіть усі проблеми та непорозуміння, які мали місце у минулому, відпустіть давні образи та розпочніть нову сторінку свого життя.
Зірки тепер на вашому боці і обіцяють, що ваші зусилля не будуть марними. Ви зустрінете тепло й підтримку через виявлене вами розуміння. Головне – будьте щирими з собою та оточуючими.
Загалом, все буде проходити позитивною і це надихне на нові подвиги.

Риби

Цього тижня зірки обіцяють чудові новини на роботі. Керівництво та колеги будуть до вас максимально прихильними. Саме час проявити свої найкращі професійні здібності та поговорити про підвищення зарплатні.
Не розсіюйте свою увагу на все підряд, зосередьтеся на чомусь одному. Є ймовірність зустріти важливу людину цього тижня. Нові люди надовго затримаються у вашому житті.
Самотні можуть зустріти свою половинку, тож будьте відкрити до сигналів Всесвіту.  Вам варто відкритіше висловлювати свої почуття та частіше казати слова кохання.
На вихідних сконцентруйтеся на гармонізації простору: доведіть до ладу думки, мрії та плани та навіть домівку. Це дозволить відчути легкість та свіжість, позбутися обтяжливих обставин.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers