rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Ринок праці Запоріжжя у липні
Вакансії Запоріжжя та області становлять 2% від усіх актуальних вакансій на кадровому порталі grc.ua. Умовний  конкурс на одну посаду у регіоні становить 3 людини.

Середня пропонована заробітна плата у регіоні - близько 10 тис. грн. Вакансій, що пропонують компенсацію вище середнього рівня – трохи більше третини (35%).

Переважна більшість вакансій відкрита у сфері продажів (23%). Також, роботодавці Запоріжжя та області активно шукають молодих спеціалістів (13% вакансій відкрито у категорії «початок кар’єри/студенти» та спеціалістів зі сфери ІТ та телеком (8% усіх вакансій регіону).

Найменше вакансій для спеціалістів зі страхування (0.2%), для юристів (0.2%) та у сфері закупівель (0.2%).

Цікаво, що 60% усіх відкритих вакансій Запоріжжя та області пропонують роботу кандидатам без досвіду або з мінімальним досвідом (до 1 року). Ще 35% шукають співробітників із досвідом роботи від року до трьох. Вакансій для пошукачів із досвідом від трьох років лише 5%.

50% пошукачів Запоріжжя та області згодні працювати за зарплату від 2.5 до 12 тис. грн. Ще 29% шукають роботу із окладом від 12 до 21.6 тис. грн. На вакансії до 31.2 тис. грн готові відгукнуться 11% пошукачів регіону.

Цікавий факт - жінки частіше погоджуються на меншу компенсацію. Так, наприклад,  жінки, які претендують на позицію бухгалтера у Запоріжжі готові погодитися на оклад від 12 тис. грн. Чоловіки, маючи такий самий досвід та освіту, прагнуть отримувати більше – від 15 тис. грн. 

Найбільше резюме від кандидатів у віці 18-30 років (34%). Наступна активна група пошукачів - у віці від 30 до 40 років (25%). На третьому місці найактивніших на ринку праці – кандидати у віці 40-50 років (21%). Представників наймолодшої (14-18) та найстаршої групи (50-60) кандидатів порівну - (по 10%).

Пошукачі Запоріжжя та області найактивніше відгукуються на вакансії з категорії «початок кар’єри/студенти» (20%), зі сфери продажів (17%) та шукають роботу у сфері маркетингу, реклами та PR (8%).

Джерело: grc.ua

Робота для людей з інвалідністю

Аналіз ринку праці категорії «Медицина та фармацевтика»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers