rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Аналіз ринку праці категорії «Медицина та фармацевтика»
Найбільше пропозицій роботи у медичній сфері у Києві (32% усіх актуальних вакансій категорії), Дніпрі та області (17%), Київській області (7%), Одесі та області (6%) та Запоріжжі та області (5%).

У червні роботодавці категорії «Медицина та фармацевтика» найбільш активно шукали лікарів-терапевтів (15% усіх відкритих вакансій категорії на кадровому порталі grc.ua), провізорів (12%) та фармацевтів (10%).

Середня пропонована заробітна плата  по Україні у категорії «Медицина та фармацевтика» становить близько 12 тис. грн. Майже половина пропозицій роботи (49%) пропонує оклад від 6.6 тис грн до 13.3 тис. грн. Ще 29% роботодавців пропонують компенсацію від 13.3 тис. грн до 20 тис. грн. Лікарі вузького профілю та терапевти із напрацьованою базою пацієнтів можуть розраховувати на зарплату від 20 тис. грн.

 Title 
  


 Найвищу компенсацію кандидатам категорії «Медицина та фармацевтика» пропонують у Харкові та області - середня заробітна плата категорії становить 21.9 тис. грн. На другому місці за рівнем заробітних плат для працівників медичної сфери  - Одеса та область (20 тис. грн). Трійку лідерів за рівнем компенсації закриває Київ (середня компенсація становить 18.3 тис. грн).

Ринок праці Запоріжжя у липні

Робота для людей з інвалідністю

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers