rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ Велика Британія звільнятиме від карантину економічно важливих іноземних підприємців
Англія звільнятиме керівників іноземних підприємств від проходження обов'язкового карантину після прибуття, якщо їхня поїздка матиме значну економічну вигоду для Великої Британії. В уряді вважають, що це "дозволить збалансувати економічні інтереси та безпеку здоров'я населення".

Таке пом'якшення стосуватиметься бізнесменів, які приїжджатимуть із країн "бурштинового списку", та надаватиметься лише у виняткових обставинах. Зокрема, для бізнесменів, які бажають поїхати до Англії, щоб здійснити "фінансову інвестицію в бізнес, який базується у Великій Британії", або для "створення нового бізнесу в Сполученому Королівстві.

Водночас не зможуть претендувати на звільнення від карантину керівники підприємств, якщо їх діяльність може здійснюватися віддалено або іншою особою. Тож, відвідування Англії для ділової зустрічі не звільнятиме від обов'язкового карантину.

Наразі для в'їзду до Великої Британії потрібно надати негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19, зробленого не більш як за 72 години до перетину кордону або довідку про вакцинацію. В обох випадках доведеться сидіти ще 10 днів на карантині на території Британії, завчасно забронювати й сплатити до прибуття до країни проходження тестів на COVID-19 на 2 та 8 день самоізоляції.

Спецслужба Туреччини провела спецоперацію в Киргизстані: викрадений соратник Ґюлена

Сербія і Угорщина завершили будівництво газопроводу, яким Будапешт зможе отримувати російський газ в обхід України

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers