rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

На початку тижня зірки радять плідно попрацювати. Особливо, якщо виникатиме бажання дещо полінуватися. Використайте нагоду, щоб потренувати силу волі – результати вас приємно здивують. Чимало справ рушать з мертвої точки. На роботі та в особистому житті – відносно спокійно. Можливі незначні занепокоєння вдома, та вам нескладно буде уникнути сварок. Головне, не давати волю імпульсу та не пускати все за течією. Бажання бути почутим та зрозумілим супроводжуйте й здатністю слухати інших. Конструктивно використовуйте час – саме тепер – найкращий момент посприяти зростанню доходів. Досягти своїх цілей вдасться без зайвих зусиль. Ви відчуєте прилив життєвої сили, почуватиметеся енергійно й піднесено. У вихідні ймовірні доленосні зустрічі.

Телець

Найкращий час, щоб зосередитися на внутрішніх питаннях. Самовдосконалення, робота над помилками та визначення орієнтирів на майбутнє – прокладуть ясність та допоможуть заощадити вашу енергію. У середу вона вам знадобиться, адже може з’явитися бажання попрацювати понаднормово. У четвер хтось з оточення провокуватиме вас на конфлікт. Краще опанувати емоції та провести час наодинці з думками чи гарною книгою. У суботу не кваптеся приймати рішення в особистому житті. Постарайтеся не припускатися серйозних помилок цього тижня – зірки чинять значний вплив на довгострокову перспективу. Є ймовірність важливих знайомств чи раптових появ давніх друзів. Так само, і у спілкуванні з людьми будьте обачні – все, що ви скажете зараз, відтінятиме ваші стосунки впродовж тривалого часу.

Близнюки

Прийшов час серйозних змін в особистому житті. Проявіть мудрість та докладіть зусиль, щоб вони були на краще. Здорова поміркованість може принести користь не тільки вам. Зараз ви здатні стати опорою для когось, хто дуже цього потребує. Роззирніться і неодмінно знайдете таку людину. Що більше ви зараз віддаєте, то більше отримуєте. Нічого не бійтеся, адже саме зараз простір можливостей відкривається до вас якнайширше. Використайте цей час, щоб наблизитися до своєї мети. Зберігайте внутрішню гармонію та довіряйте інтуїції. В другій половині тижня висока ймовірність важливих ділових зустрічей. Проявіть себе з найкращої сторони. Цілком можливо, що нове знайомство цього тижня переросте у тривалу дружбу чи надійні партнерські стосунки. На вихідних дозвольте собі відпочити за містом і відновити енергію.

Рак

Чудовий тиждень для людей, що їх діяльність пов’язана з наукою. Ба більше, навіть скласти іспит чи розв’язати складну життєву проблему вдасться з легкістю. Використайте час для навчання. Вкладені в процес саморозвитку зусилля цього тижня – чудова інвестиція в майбутнє. Час, коли людям непросто вгамувати свої емоції – тож, уникайте неврівноважених людей, якщо не хочете опинитися у вирі негативу. Відчуття щастя збуджує людей довкола повторити приємний досвід, вчинити благородно чи видатися радше рішучим, ніж невпевненим. Тож змінюйте світ довкола особистим прикладом. Якщо триматимете фокус на суті, а не на формі, збережете здоровий глузд навіть у складних ситуаціях. У вихідні віддайте належне здоров’ю та настрою – ви заслужили на чудовий відпочинок. Проведіть час з родиною за приємною домашньою рутиною.

Лев

Пильнуйте, бо удача може бути не на вашому боці. Слід регулярно давати собі спокій і абстрагуватися від потоку робочих та особистих питань. Накопичена втома створює напругу довкола вас. Можливі суперечки на роботі. Не йдіть напролом, але й не рухайтеся за інерцією – краще акцентуйте на золотій середині. Зараз небажане впадання в крайнощі. Якщо вас відверто щось тривожить, тиждень чудовий для розв'язання цих проблем, проте зараз краще все гарно обдумати та приступити до реалізації своїх задумів дещо згодом. Не кваптеся – зараз корисніше зосередитися на внутрішніх питаннях, так би мовити, перевести подих. Пориньте у цікаву книгу чи помедитуйте на природі – це дасть відчуття гармонії, збалансує й наповнить. Можете до дрібниць продумати й сформувати свою карту бажань.

Діва

Тиждень буде дуже активним. Незалежно від того, де ви його проведете, гаяти час вам не дадуть. На роботі випаде гарна нагода завершити нагальні справи, розв'язати питання, що давно чекали відповідей. Якщо ж вам вдасться втекти від роботи, проведіть відпустку максимально активно – зірки обіцяють вам чудове самопочуття та багато позитивної енергії. Емоції вируватимуть протягом усього тижня. Не поступайтеся і не зраджуйте свої принципи через зовнішній тиск. Спрямуйте свій запал у конструктивне русло. Це дозволить уникнути суперечок та принесе чимало користі. У середу можливі цікаві пропозиції, будьте уважні. А у п’ятницю зірки кажуть, що ви будете в центрі уваги. Ви запалюватимете людей довкола та генеруватимете блискучі ідеї. Не втрачайте нагоди проявити свої найкращі таланти – це ваш зірковий час.

Терези

Не варто зараз зациклюватися на проблемі – важливі рішення протягом тижня приходитимуть самі. Зосередьтеся на приємній стороні справи, додайте легкої самоіронії й творчості. Невдовзі ви зрозумієте, що ця легкість не тільки позбавляє тривоги й береже ваше здоров’я, а й дозволяє мудро й холоднокровно розв’язувати найскладніші питання. Довіряйте простору та собі. Свідомо чи підсвідомо ви розумієте свої бажання. Годі суцільного альтруїзму - зробіть щось для себе. Сформулюйте свої мрії, складіть чіткий образ бажаного та зосередьтеся на ньому. Покладіться на інтуїцію і не зволікайте – ваше місце прямо під вами. Зробіть його щасливим саме зараз.

Скорпіон

Тиждень багатий на нові можливості та відкриття. Краще відпустити те, що вас давно обтяжує. Дослухайтеся до близьких: ваша половинка може вказати вам правильний шлях. Будьте спокійні й розсудливі - і усе бажане може збутися. Якщо у вас раптово виникне відчуття, що рішення вам підказали вищі сили, пам’ятайте, воно ваше і все складається так, як ви дозволяєте тому бути. До кінця тижня ви гостро відчуєте свій життєвий потенціал, з’явиться енергія, щоб його реалізовувати. У суботу віддайте перевагу активному відпочинку. Зірки радять податися у мандрівку. Цього разу вона перевершить ваші очікування. Але дбайте про здоров’я. Впродовж тижня слабким місцем може стати спина – не беріть на себе зайвого. Пропрацьовуйте зайву тривогу. Не завжди те, через що ми так бідкаємося, дійсно, варте уваги.

Стрілець

Наступного тижня краще запастися терпінням, опанувати емоції та не піддаватися гніву. Оточення може провокувати вас на реакції. Проте краще зосередитися на робочих питаннях. У вівторок можливі поїздки та нові корисні знайомства. До кінця тижня емоції не вщухатимуть, тож зберігайте спокій та не дозволяйте вивести вас з рівноваги. Зробіть ставку на спільних корисних справах. Покажіть оточуючим, що ви сповнені ентузіазму, але не тисніть на них. Запропонуйте рідним провести час разом за теплою домашньою розмовою. Будьте щирі, слухайте й чуйте. Цього разу ви піймаєте кілька важливих інсайдів, що допоможуть зберегти стосунки.

Козеріг

Не втрачайте міри, роздаючи усім поради. Зосередьтеся на тому, щоб ваші вчинки відповідали словам та переконанням. Тиждень сприятливий для внутрішньої роботи. Перш за все, пам’ятайте, що кожен відповідає за себе, тому не побивайтеся, якщо хтось помиляється – це право вільного вибору та їх життєвий досвід. Можете приділити час навчанню чи інтелектуальній роботі. Впродовж тижня пам’ятайте про доцільність та увагу, тримайте розум ясним. Деколи складно зізнатися навіть собі, що нам щось не під силу. Проте краще вчасно позбуватися зайвого вантажу і мати ресурс на виконання основних завдань. Прислухайтеся до рідних. Хтось близький вам зможе допомогти розв’язати непросту життєву задачу. Вихідні проведіть на природі в оточенні найрідніших.

Водолій

Зірки обіцяють продуктивний тиждень. Ваша організованість та креативність дозволять вам керувати ситуацією. Тільки не шукайте «легких» шляхів, адже, головне, щоб вони були законними. Випаде нагода потренувати силу волі. Життя випробовуватиме, друзі виводитимуть на емоції. Не зважайте на дрібниці й будьте стриманими, не піддавайтеся на маніпуляції й тиск ззовні. Краще приділіть увагу близьким, які чекають від вас важливих рішень. Зверніть увагу на своє здоров’я: не перенапружуйте зір, можливі проблеми з тиском. Корисно робити фізичні вправи на відкритому повітрі, купатися у природній водоймі. Розвантажте «оперативку» і ваш мозок вас здивує ще більше. Цього тижня ви здатні на справжні відкриття.

Риби

Нарешті, прийшов час, коли ви з легкістю зможете розв’язати найскладніші проблеми, що висіли над головою «дамокловим мечем». Час бути активним і діяти рішуче. Не втрачайте часу на нісенітниці. Тиждень багатий на блискучі можливості в кар’єрі. Чітко плануйте час. Це додасть ясності та допоможе визначити пріоритети. Уникайте сумнівних пропозицій. Люди можуть цікавитися вашими особистими переживаннями. Не бійтеся їм відмовити. Ви повинні означити межі свого простору і впускати туди лише надійних людей з особистого бажання. У вихідні будьте зважені та помірковані, може виникнути потреба проявити терпіння до своїх близьких. Покажіть, що ви людина, яка здатна на щиру турботу. Кінець тижня краще провести за містом. Корисно буде поплавати, адже слабким місцем цього тижня може виявитися хребет. Не забувайте про помірне фізичне навантаження, належний питний режим, повноцінне харчування та здоровий сон - це запорука гарного самопочуття.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers