rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ «Кабмін уклав зі Світовим банком угоду на 350 млн доларів», - Шмигаль
Кабінет Міністрів України та Світовий банк уклали угоду на суму 350 млн доларів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Уряд та Світовий банк уклали угоду на суму 350 млн доларів. Кошти будуть спрямовані на розвиток економіки в період пандемії, соціальну підтримку вразливих верств населення й на посилення державних інституцій», - написав очільник уряду.

Як повідомляється в повідомленні на Урядовому порталі, укладання Угоди про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку для системного проєкту «Перша позика на політику розвитку у сфері економічного відновлення» на суму 350 млн доларів США відбулося у присутності Прем’єр-міністра України.

Угоду підписали міністр фінансів України Сергій Марченко та старший менеджер портфелю проектів Світового банку в Україні Клавдія Максименко.

«Завдяки цим коштам ми зможемо реалізувати системні проекти для справедливого розвитку ринку землі, продовжити реформу газового сектору, а також зміцнити кредитний ринок. Відновлення економічного зростання та модернізація української економіки в умовах пандемії потребує особливих політик та ресурсів. І ми вдячні, що саме зараз наші партнери зі Світового банку допомагають Україні та українському народу», — підкреслив Шмигаль.

Він подякував спеціалістам Світового банку, які залучені до реалізації різних проектів в Україні, та висловив впевненість, що плідний діалог та співпраця між Україною та Світовим банком надалі розвиватиметься.

Фото з офіційної сторінки Д.Шмигаля в ФБ

Джерело: газета «День»

Пшемислав Журавський вель Ґраєвський: Україні загрожує найбільша небезпека від імовірної реалізації проєкту «Північний потік-2»

Лист Михайлу Горбачову від Нобелівських лауреатів з економіки та світових вчених

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers