rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Рейтинг довіри до політиків: кому українці довіряють найбільше – опитування
Відкриває рейтинг Володимир Зеленський, замикає трійку лідерів Юрій Бойко.

Найбільше українців довіряють президенту України Володимиру Зеленському, на другому місці лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко, замикає рейтинг довіри до політиків співголова ОПЗЖ Юрій Бойко, свідчать дані опитування соціологічної групи «Рейтинг».

Так, Зеленському довіряють 46% опитаних, не довіряють - 52%, Тимошенко довіряють 30%, не довіряють - 68%, Юрію Бойку довіряють 25% і не довіряють 58% опитаних українців.

Майже чверть українців (24%) довіряють Петру Порошенку, не довіряють політику 75%. Віктору Медведчуку довіряють лише 16% опитаних при 70% тих, хто не довіряє. Стільки ж українців довіряють прем›єр-міністру Денису Шмигалю, не довіряють - 52%, ще 28% нічого про нього не знають.

Антирейтинг довіри до політиків очолює Петро Порошенко: 45% не проголосували б за нього за жодних обставин. Ще 36% опитаних не проголосували б за Юрія Бойка, 32% - за Юлію Тимошенко, 27% - за Володимира Зеленського і 24% - за Олега Ляшка.

Кожен шостий українець не проголосував би за жодних обставин за Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Євгенія Мураєва.

Опитування проводилося 30 червня - 3 липня 2021 року в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв›ю з використанням комп›ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Авдиторія: населення України віком від 18 років і старше.

Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 2,0%.

Джерело: Дзеркало Тижня

Куди пливе корабель «Україна»?

Зе-шулерство: як монобільшість чужими руками поховала реформу суддівства

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers