rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Тиждень сповнений різноманітних подій, метушливий і непередбачуваний. Відкладіть доленосні рішення, займіться наразі творчістю або особистим життям. Розраховуйте на допомогу друзів, але не вплутуйтеся в сварки, які можуть затьмарити настрій.
Вам можуть говорити, що ви – занадто недовірливі, шукаєте ознаки хвороби там, де їх немає і не було... Довіряйте голосу своєї інтуїції. Якщо відчуваєте, що захворіли або захворієте – дійте. Ставтеся до свого здоров’я дбайливо.
Фортуна звернула на вас свій загадковий погляд і починає вам посміхатися. Не квапте події, не кидайтеся на пошук любовних пригод. Відчуйте впевненість у собі і підготуйте ґрунт для нових завоювань.
Фінансове становище – недостатньо стабільне. Краще скоротити витрати. Незабаром ситуація зміниться до кращого. У четвер ділові переговори можуть зайти у безвихідь.

Телець

Егоїзм – хороший у міру, інакше можуть виникнути труднощі при спілкуванні з родичами та друзями. Обдумайте все те, що збираєтеся вимовити. Регулюйте перепади настрою. Обсяг роботи може збільшитися. Вам можуть запропонувати навчання у новій сфері діяльності.
Якщо ви почнете переїдати, то незабаром наберете зайві кілограми. Проте варто хоч трохи полегшити раціон і незначно збільшити фізичні навантаження, як вага піде вниз.
Тиждень обіцяє романтичні, але далекі від бажаних стосунки. Не говоріть прямо партнеру, чого ви хочете, поясніть напівнатяками. Суботній романтичний вечір удвох не дасть приводу для розчарувань.
Не поспішайте брати кредит. Вивчіть пропозиції від різних банків. У п’ятницю ймовірні фінансові надходження.

Близнюки

Ви відчуєте, що доля дає шанс кардинально змінити життя й отримати те, чого давно хотіли. Вам щаститиме у справах та коханні. Ваші плани почнуть здійснюватися, якщо ви будете діяти. В середині тижня займіться благодійністю. У суботу доведіть розпочаті справи до кінця. Неділю проведіть далеко від метушні.
За останні дні стан вашого здоров’я дещо похитнувся. Займіться собою – щоб уникнути серйозних проблем. Більше відпочивайте, повноцінно висипайтеся і харчуйтеся відповідно до навантажень. Не голодуйте в жодному разі.
Вірте у краще – і незабаром отримаєте бажане. Ваш обранець скаже вам «Так». Краще самі проявіть ініціативу. У вихідні після відвертої розмови всі непорозуміння будуть усунені.
На вас чекають фінансові надходження, можете побалувати себе покупками, оновити гардероб.

Рак

Творчий підйом і хороший настрій не покинуть вас весь тиждень. У середині вас назрівають серйозні зміни, але наразі утримайтеся від відвертих розмов. У роздумах про сенс життя відкриється нове значення звичних речей. Ви зможете підготувати себе до будь-яких несподіванок.
Особливу користь принесе гімнастика. Не обмежуйтеся виконанням традиційних комплексів всім відомих вправ. Як щодо гімнастики для обличчя?
Розберіться у своїх любовних романах, не женіться за трьома зайцями. Прислухайтеся до своєї інтуїції і виберіть найдостойнішого.
Зростуть ваші фінансові запити, тож збільшаться і витрати. Не прагніть до легкої наживи, ви зараз працюєте на майбутнє. У четвер з’являться можливості для кар’єрного зростання.

Лев

Настав момент для реалізації плану, який давно не виходив. Зробіть крок вперед і відчуєте впевненість у власних силах. Збільште кількість контактів і корисних ділових зустрічей. Саме зараз ви можете знайти надійних союзників у важливій справі, якщо продемонструєте свій дипломатичний талант. У вихідні приділіть час дітям і близьким.
Ваше лікування може бути дуже успішним, якщо ви підготуєтеся до оздоровчих заходів. Щоб уникнути непотрібних реакцій організму на медикаменти й процедури, пройдіть повну діагностику стану здоров’я.
Стримайте запал, інакше не уникнути серйозних конфліктів. На початку тижня можливе цікаве знайомство, яке обіцяє перерости у бурхливий роман. Не втрачайте голови і не дайте втягнути себе у делікатну історію.
Фінансові питання краще вирішувати сімейними зусиллями. У п’ятницю ділові пропозиції обіцяють відкрити далекосяжні кар’єрні перспективи. У вівторок можливі фінансові надходження.

Діва

Сконцентруйтеся на роботі. Чим відповідальніше ви її виконуватимете, тим кращим буде результат. Реалістично дивіться на ситуацію в особистому житті, щоб не розчаруватися. Зберігайте душевну рівновагу.
Існує підвищений ризик появи проблемам травної системи. Стежте за термінами придатності продуктів харчування і страв. Фрукти й овочі ретельно мийте, рибу та м’ясо – готуйте. Про всяк випадок носіть при собі сорбенти.
Четвер – найвдаліший для романтичного побачення. Сприймайте кохану людину такою, яка вона є. Адже у вас теж є слабкості й недоліки. Не давайте приводу для ревнощів.
Пошукайте нове джерело доходу. Коштів може не вистачати, а ситуація вимагатиме додаткових витрат. У четвер – велика ймовірність конфліктів на роботі.

Терези

Вас, схоже, роздиратимуть внутрішні суперечності. Можливе виникнення непередбачуваної ситуації, яка сприятиме зміні планів. Продумайте кілька запасних варіантів. У середині тижня на вас може очікувати успіх на діловому терені. Не забувайте про особисте життя. Нове знайомство в неділю може подарувати кохання.
Ви зараз не в кращій формі – як фізичній, так і моральній. Щодня гуляйте – хоча б годину; вам необхідні сонце, свіже повітря, рух. Спати лягайте не пізніше від одинадцятої вечора. Порадуйте себе приємним подарунком.
Приділяйте коханій людині якомога більше уваги. У вівторок ймовірно цікаве знайомство або романтичне побачення. Запросіть обранця в кіно або кафе.
Робота забере багато сил, чимало часу може піти на оформлення паперів. Із великими покупками бажано почекати.

Скорпіон

Вам захочеться відчувати себе незалежною особистістю, проте зросте бажання відчувати себе і потрібною людиною. У вас вийде поєднати ці прагнення. З’явиться можливість вирішити складні проблеми. Вибирайтеся до друзів, влаштуйте побачення і відпочивайте.
Якщо ви в останній місяць працювали над собою – у вас буде привід пишатися. Тим, хто лінувався і дозволяв собі розслабитися, не варто сумувати. Момент сприятливий – почніть робити зарядку або обмежте себе в харчуванні, налагодьте режим дня.
Проявіть ініціативу в стосунках із коханою людиною, скажіть про свої бажання. На самоті нудьгувати не доведеться, багато хто стане домагатися вашої уваги. Неділя – вдала для побачень.
Усе складається на вашу користь. Можна навіть не замислюватися над фінансовими питаннями. На вас чекають вигідні проекти, угоди.

Стрілець

Дотримуючись стратегії співпраці з усіма, хто може бути корисний, ви досягнете успіху. Активно справляючись із проблемами інших, не забувайте про вирішення своїх завдань. Займіться коригуванням рис вашого характеру, які заважають вам жити. У п’ятницю багато перешкод перестануть вас турбувати.
На ваше здоров’я впливатиме ваша рухова активність – вона повинна бути ні в якому разі не надмірною; лінуватися також не варто. Щодня прогулюйтеся швидким кроком. Ходіть у спортзал – інструктор допоможе підібрати навантаження.
Не драматизуйте ситуацію, яка може виникнути у стосунках із коханою людиною на початку тижня. Можливо, претензії виникли через недостатню увагу з вашого боку. Це можна буде легко виправити у четвер або неділю.
Фінансове становище обіцяє бути пристойним. Ви можете отримати навіть більше, ніж очікуєте, якщо не квапитимете події.

Козеріг

Не плануйте вирішення життєво важливих завдань, не на часі щось змінювати. На роботі будьте зібраними й пунктуальними. Ймовірна напруга у стосунках із керівництвом. Можуть виникнути сімейні проблеми. Подумайте, перш ніж щось сказати чи зробити якусь дію.
Відкладіть заплановані подвиги – зараз ви не в кращій формі. Порадуйте себе чимось приємним, розслаблюючим. Купіть постільну білизну з матеріалу, який подобається вам на дотик, заведіть ортопедичну подушку. Небажано стригти волосся і лікувати зуби.
У ваших стосунках намічаються зміни, а в який бік – це багато в чому залежатиме від вас. Не легковажте, поставтеся до слів партнера серйозно. Зважайте на його інтереси.
Розберіться з важливими справами на початку тижня. Від цього залежатиме ваш фінансовий успіх.

Водолій

Ви легко дасте раду і з роботою, і з особистим життям. Будьте уважнішими до нових ідей, навіть якщо вони здаються абсурдними. Понеділок може бути вдалим для пошуків і змін, зокрема, і зміни місця проживання. Фінансовими проблемами займатися наразі не варто, як і брати кредит. У вихідні можлива допомога від родичів.
Не сідайте на сувору дієту. Ваше харчування має бути повноцінним. Вибирайте якісні продукти, готуйте здорові страви. Домашня кухня – краще, ніж те, що пропонує громадське харчування.
Уникайте флірту на роботі, проблем і так вистачає. У вівторок є ймовірність зустріти людину, яка зацікавить вас. Це – не привід рвати старі зв’язки.
Доведеться багато часу витратити на роботу. Ви втомитеся і менше часу приділятимете сім’ї, зате є шанс заробити дуже велику суму.

Риби

На вас можуть навалитися численні проблеми, тож доведеться витрачати сили на те, щоб утримати досягнуте. У партнерських взаєминах можуть виникнути труднощі, винуватців шукайте по обидва боки. Але привселюдно визнати свої помилки доведеться саме вам. Вихідні краще провести з родиною.
Постежте за своїми позою і поставою. Намагайтеся не сидіти нога на ногу – щоб не перетискати судини на ногах; не горбтеся – багато хвороб йдуть від викривленого хребта.
Не упустіть можливість сподобатися тому, від кого ваше серце останнім часом б’ється швидше, ніж зазвичай. І тоді це літо перетвориться на безперервне побачення. Особливо сприятливі для романтичних зустрічей середа та неділя.
У вас, схоже, з’явилися кошти. Не поспішайте їх витрачати, розумно розпорядіться новими можливостями. Наприкінці тижня на вас може чекати паперова тяганина.

Овен

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers