rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ Lutsk Fashion Weekend 2021, 14 сезон: феєричне свято краси та стилю
Цього разу наймодніша подія Волині порадувала чудовими екстравагантними показами, вразила дизайнерськими ідеями та товариською невимушеною атмосферою. Утім, із сезону в сезон Lutsk Fashion Weekend вже традиційно дарує гостям свята лише позитивні емоції та естетичне задоволення. Кореспондентка «Часу і Подій» розмовляла  з Анною Тріль – засновницею LFW, а також уважно роздивилася колекції дизайнерів.

– Анно, відбувся вже 14-й сезон Lutsk Fashion Weekend. У мене вражень від дизайнерів, від організації свята просто океан. А розкажіть, як ви починали?

– Звісно, сьогоднішній LFW не до порівняння з тим, з чого ми починали. На початку я була всім. :) Ходила моделлю на показах, вмикала музику і світло, з гостями спілкувалась. Єдине, що тоді не була ведучою. В ті часи наш івент тривав три дні. Я ж багато подорожувала, відвідувала світові покази і бачила, як це має відбуватися. Мені хотілося з першого разу показати якість, а не просто погратися в моду, в дефіле. Було дуже важко, звичайно, але я думаю, що впоралась. Більшість моєї сьогоднішньої команди – люди з того самого першого фешну. Тішусь тим, що я підібрала таку команду і навчила їх всьому. Вони кайфують від роботи, а я задоволена результатом. Ну й наші постійні гості бачать наш ріст і вважають LFW достойною подією, яку обов’язково треба відвідати.

– Мене особливо вразила «Краса без меж». Як виникла ідея цього проєкту?

– Ідея виникла на фоні подій у всьому світі. Зараз  у фешн-індустрії тенденція залучати неформатних моделей: і плюс сайз, і вікових. В Україні все це дуже поволі розвивається. У нашій сфері ми точно такі першопрохідці. Багато класних жінок зверталися до нас за якимось курсами: чи то приватні уроки дефіле, чи фото-позування або ще щось. Просто жінки самодостатні, вони вже всі реалізовані в сім’ї, в кар’єрі, але в кожній, мабуть, живе давня дитяча мрія «стати  принцесою». Десь років три тому ми розпочали цей проєкт. Багато жінок, які пройшлися у нас по подіуму під час дефіле, ділились потім емоціями, виставляли фото. То, власне, хтось мріяв про акторську майстерність, хтось про конкурси краси, і через певні обставини не змогли цього реалізувати. Зараз ми даємо їм таку можливість. Вони щасливі, а я заряджаюсь позитивом від їхніх емоцій. 

Title  
Анна Тріль з Наталкою Войтович,
ведучою передачі «Солодкий вікенд»
 


– Доволі часто від представників модної індустрії лунає думка, що основа моди – це street-style. Щоб ви сказали стосовно цього?

– Звісно, дизайнери дивляться на вуличну моду у плані зручності. Бо вони мають адаптовувати свої колекції під те, що зручно людям.  Кілька років тому високі підбори – це була класика, і я навіть не могла себе уявити у брендовій сукні і в кросівках. Сьогодні ж дизайнерські ідеї цілком відповідають ритму сучасного життя. Люди люблять комфорт, люблять добротні речі, якісне пошиття. Але, звісно, не треба нівелювати оці дизайнерські ідеї, адже вони створюють свої принти, фасони, обирають тканини і майстерно адаптовують їх під потреби сьогодення.

– Анно, які ваші рекомендації та особисті уподобання на це літо?

– Особисто для мене must have цього літа – це кольорові натуральні тканини. Веселкові кольори, дуже модний сьогодні помаранчевий, ну й рекомендації Pantone – бездоганний сірий та освітлюючий жовтий. Взагалі бажано обирати зручні речі, але водночас залишатися у тренді – звертати увагу на крій і фасон. Тобто бути модним і почуватися комфортно.

SAMKA BRAND

(дизайнери Катерина Михайлюк та Олександра Забіяка)

Title  Title
  


Катерина Михайлюк та Олександра Забіяка – обличчя Lutsk Fashion Weekend сезону Літо 2021, а фото Олександри прикрасило обкладинку французького журналу MALVIE.

Title Title 
  


Samka Brand – це преміальний жіночий одяг з найкращого італійського текстилю та натуральної шкіри!  Це оригінальні моделі з використанням яскравих елементів! Це завжди сміливо та ефектно! Hunt it – вполюй свій ідеальний образ! Не бійся бути яскравою! SamKa – це левиця, SamKa – це полювання, SamKa – це незалежність, SamKa – це інстинкти, SamKa – це пристрасть!

Title  
  


SHULYK DESING


(дизайнера Ольга Шулик)

Ритм сучасного життя, зміни, що відбуваються швидко і неочікувано, прагнення бути в  гармонії з собою та навколишнім середовищем – це все ідеї для створення одягу бренду.

Title  Title
  


Він для  самодостатніх панянок, що цінують власну свободу, традиції, комфорт і дбають про навколишнє середовище.

Лаконічний крій, універсальність, природні кольори та натуральні тканини дають можливість формувати базовий гардероб та легко експериментувати зі стилем. Одяг, який можна передати у спадок, зробивши внесок у свідоме споживання.

Title  Title
  


Фото:
ПРОЄКТ «КРАСА БЕЗ МЕЖ»

Вже давно не секрет, що в моду увійшли успішні жінки 29+. Саме вони демонструють одяг від магазину DRESS•CODE.

Title  Title
 Title Title
 Title Title

Title  Title
  

Головними покупцями бутика Dress Сode можна сміливо назвати молодих дівчат та жінок, які стежать за останніми новинками та тенденціями у світі італійської моди. Вони чітко розуміють, якої якості повинна бути річ. Не на останньому місці тут стоїть унікальність і оригінальність моделей, які повністю збігаються з вимогами примхливої та мінливої ​​моди. У дефіле беруть участь не професійні моделі, проте не менш сміливі та супер-яскраві персонажі. Ну і пам’ятаємо – красивою та успішною може бути кожна із вас, друзі.

Title  
  


ZALESOVA

(дизайнер Надія Ковальчук)

Title Title Title 
   


ZALESOVA – це одяг, що пропагує індивідуалізм, коли довіряєш натхненню, експериментуєш із тонкими фібрами душі, які своїм сплетінням формують творчу матерію.

Title  
  


У колекції бренду домінують класичні mono-кольори – чорний та білий. Особливість та акцентність втілені у грі кольору, форм та фактур, які є абсолютно вільними (не сковують рухи) та обрамленими у легкі жіночні силуети, плавні лінії та чистоту форм.

Усі фото надані Lutsk Fashion Weekend 2021

Паска з маминої печі

Все в шоколаді

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers