rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Суперниця ДеСантіса Ніккі Фрід приховує радикальні позиції в іспаномовній версії свого сайту
Комісар з питань сільського господарства Флориди, демократка Ніккі Фрід, яка збирається в 2022 році кинути виклик губернатору-республіканцеві Рону ДеСантісу, презентувала поміркованішу передвиборчу програму на іспаномовній сторінці свого сайту кампанії, а на англомовній – радикальнішу.

За повідомленнями News­max, через дві години після того, коли журналісти попросили надати коментарі з цього приводу, команда Фрід змінила й іспанський, і англійський розділи веб-сайту, щоб вони точніше відповідали один одному.

«Текст нашого веб-сайту перебуває у процесі перекладу», – сказав Newsweek Макс Флуграт, директор зі зв’язків із громадськістю кампанії Ніккі Фрід.

Однак у Newsweek змогли заархівувати сайт до того, як у ньому були зроблені зміни. Так, іспаномовні сторінки сайту кампанії Фрід спочатку складалися з 95 слів, і єдиною згаданою політичною акцією була підтримка легалізації марихуани. Навпаки, англомовна сторінка містить лівішу програму, зокрема, реформу кримінального права, контроль над зброєю і охорону навколишнього середовища.

Згідно з дослідженням Pew Research Center, Флорида посідає третє місце за численністю латиноамериканських виборців після Каліфорнії і Техасу. Загалом у 2020 році латиноамериканці склали рекордні 17% виборців штату.

В останні роки вподобання латиноамериканських виборців у Флориді дедалі більше зміщуються у бік Республіканської партії. Хоча колишній президент Дональд Трамп не отримав більшість латиноамериканських голосів на виборах 2020 року, кубинці в переважній більшості голосували за республіканців.

У нещодавньому ексклюзивному інтерв’ю з Метью Бойл із Breitbart сенатор від Флориди Марко Рубіо сказав, що, на його думку, зрушення в голосуванні латиноамериканців у сторону Республіканської партії буде постійним, якщо республіканці не повернуться до того, що було до Трампа:

Це – громади, які складаються з людей, котрі цінують здоровий глузд, мудрість і цінності робітничого класу... Ось на чому побудоване їхнє життя. Це – речі, від яких відмовилися ліві. Для них соціалізм не має сенсу. На їхню думку, якщо б я став на місце когось, хто, можливо, голосував за Обаму в 2012 році, а потім голосував за Дональда Трампа в 2020 році, вони сказали б вам: «Послухайте, я приїхав із соціалістичної країни. Я втік. Якого біса ми тут робимо?» Для них це не має сенсу. Отже, ви бачите, як демократи встають і кажуть: «Я – не соціаліст». Але ні, це – не так. Ви не позиціонуєте себе як соціалісти, але підтримуєте соціалістичні ідеї, ви підтримуєте соціалістичних лідерів і соціалістичну політику. Для них це просто не має сенсу.

Стратег-демократ Евелін Перес-Верде приєдналася до кампанії, яку Фрід оголосила нещодавно, як старший радник із питань латиноамериканців. Перес-Верде сказала Newsweek, що кампанія, швидше за все, просто забула додати додаткову інформацію на сторінку іспанською.

«Я не думаю, що вона намагається виставити себе з іншого боку для іспаномовних», – заявила виданню Перес-Верде.

Конгресмен-демократ Чарлі Кріст, який також балотується на посаду губернатора Флориди, за оцінками, має 41% підтримки – у порівнянні з 31% підтримки у Фрід, згідно з даними Florida Politics із посиланням на дані Politrix / Listener Group.

За даними Державного департаменту Флориди, наразі десять кандидатів подали заявки на участь у виборах на посаду губернатора Флориди в 2022 році. З цих кандидатів семеро – демократи, один – республіканець і двоє не пов’язані з будь-якою партією.

Палата представників прийняла законопроєкт про виборну шкільну раду Chicago Public Schools

Мер Чикаго пропонує продавати алкогольні напої до півночі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers