rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Губернатор Крісті Ноєм назвала Байдена лицеміром, коли Білий дім оголосив про плани святкування 4 липня
Губернатор Південної Дакоти, республіканка Крісті Ноєм заявила, що повторно подала заявку на запуск феєрверка на горі Рашмор, після того, коли  адміністрація Байдена оголосила про святкування Дня незалежності у Вашингтоні, округ Колумбія.

У своєму Twitter-акаунті Ноем написала про лицемірство президента Джо Байдена щодо відмови його адміністрації дозволити феєрверк у головному туристичному місці штату, незважаючи на аналогічні плани в столиці країни.

«Правила для тебе, але не для мене... давній фаворит зі сценарію демократів. @joebiden, чому ти такий лицемірний? Ви влаштовуєте власне персональне шоу феєрверків у Вашингтоні, але жителям Південної Дакоти кажуть «Ні»?», – написала вона.

У другому повідомленні в Твіттері було написано: «З огляду на це лицемірство, ми повторно надішлемо наше прохання про проведення святкування на горі Рашмор 3 липня. Слідкуйте за оновленнями!»

«4 липня є велика ймовірність, що ви, ваші родини та друзі зможете зібратися на подвір’ї або по сусідству, зробити барбекю і відсвяткувати День незалежності. Це не означає проведення великих заходів із великою кількістю людей, але це означає, що невеликі групи зможуть збиратися разом», – сказав Байден 11 березня, з нагоди року з початку пандемії, повідомляє Associated Press.

Служба національних парків, схоже, дещо змінила плани у порівнянні з початковою заявою Байдена, оголосивши, що феєрверк повернеться на Національну алею в 2021 році.

«Святкування цього року не тільки відзначає 245-ту річницю незалежності Америки, а й знаменує собою важливий крок вперед у міру того, як місто виходить із пандемії», – заявив WRC-TV суперінтендант Національної алеї та меморіальних парків Джефф Рейнболд.

У звіті видання також міститься попередження: «Всіх, хто не пройшов повну вакцинацію від COVID-19, просять носити маску. Кожен повинен носити маску у громадському транспорті, відповідно до федеральних правил і правил округу Колумбія».

Ноем зробила все, щоб повернути феєрверк на гору Рашмор у День незалежності. Але всі її ініціативи були відхилені адміністрацією Байдена або федеральним судом.

«Ноем подала в суд після того, як Служба національних парків відхилила державний запит на феєрверк 4 липня біля національного пам’ятника», – повідомляє KELO-TV.

«2 червня федеральний суддя відхилив позов», – йдеться у повідомленні.

4 липня 2020 року на горі Рашмор відбувся феєрверк, на якому був присутній тодішній президент Дональд Трамп.

У листі Ноем Байдену в квітні вона звинуватила Службу національних парків в порушенні свого Меморандуму про угоду щодо проведення заходу та наголосила, що відстеження контактів не виявило жодних випадків зараження коронавірусом, пов’язаних із торішнім святкуванням біля пам’ятника.

Служба парків «не може задовольнити запит на феєрверк у Меморіалі» цього року, як повідомив The Hill регіональний директор NPS Герберт Фрост. Це спочатку було написано в березневому листі до департаменту туризму Південної Дакоти.

«Потенційні ризики для самого парку, а також для здоров’я та безпеки співробітників і відвідувачів, пов’язані із запуском феєрверків, як і раніше, викликають занепокоєння, і результати заходу 2020 року досі оцінюються», – написав Фрост.

Республіканка Ноем зауважила, що пам’ятник і феєрверк – це природне поєднання.

«Святкування Дня незалежності Америки в Національному меморіалі Маунт Рашмор має довгу історію, зокрема, коли йдеться про феєрверки з 1998 до 2009 року і знову в 2020 році», – зазначила вона в листі до Байдена, але наразі її слова не переконали адміністрацію змінити своє рішення.

Палата представників прийняла законопроєкт про виборну шкільну раду Chicago Public Schools

Мер Чикаго пропонує продавати алкогольні напої до півночі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers